Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Povedené. R^ A taky hodně vypovídající o charakteru členů této úžasné dvojky.:-)

5 0
možnosti
Foto

Nejde o charakter, jde o procenta. Babiš má asi tak 30% příznivců, což je úžasná síla, protože zbytek scény je nejednotný.

1 0
možnosti
PK

No máme tady další zajímavé duo po těch mnoha předchozích jako například Kalousek + Háva, Topolánek + Dalík a další a další kamarádi se nám ukáží jistě do budoucna. Jen škoda,že MZ nekrade a AB má peněz dosti,byl by další zajimavý prostor pro psaní.;-D;-D;-D

4 3
možnosti

Za věty "Mz nekrade a AB má peněz dosti, takže krásti nemusí" bych zabavovala občanský průkaz, jelikož tato věta svědčí o nesvéprávnosti. A plusující pánové jsou toho důkazem.

3 0
možnosti
VH

Tomáši to je děs. Změkčování morálního kodexu, vymlouvání, lži, ale pro někoho to budou stále hrdinové jimž se ubližuje...chce se mi z toho...Rv

15 0
možnosti
Foto

A ono to snad někdy bylo jinak? Nechci ubližovat našemu prvnímu prezidentovi a proto ho raději necituji.

Myslím tím prvního plyšáku.

1 7
možnosti
Foto

Vidím že autor pečlivě poslouchal dnešní komentáře na ČT24 a pak to zpracoval způsobem sobě vlastním.

7 13
možnosti
LV

Zpracujte to Vy způsobem Vám vlastním.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,26
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.