Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Proč nebudu volit pana Drahoše? Nic nemá ze své hlavy, přejímá názory svých oponentů, říká co mu kdo poradí. Je to lehce ovlivnitelný měkkouš. Jeho nástupem do funkce by se z hradu stala kavárna. A to lid nemůže dopustit.

22 7
možnosti
JB

J84a96n 63B75u33r19i34a58n

2. 1. 2018 13:41

A Miloš má nějaký pevný názor? Vždyť dnes skoro ve všem říká pravý opak toho, co říkal před lety.

16 5
možnosti

PS: JInak celý tento příspěvek na blogu je snůška nesouviisejících věcí.

15 5
možnosti
PP

Máte k tomu i nějaké argumenty?

0 1
možnosti

Česká republika není 6., ale 24. nejbezpečnější zemí světa! Dokomce za VB, Německem, Francií a prvním Švédskem. Záleží jen, který report stejné společnosti (Vision of Humanity) použijete.

Vámi zvolený řadí země dle ceny za násilí na osobu (Cost of Violence per Capita).

MNou zvolená dle Indexu Pozitivního bezpečí (Positive peace index).

Zde máte linky na oba reporty:

http://visionofhumanity.org/app/uploads/2017/09/SDG16-Progress-Report-2017.pdf

http://visionofhumanity.org/app/uploads/2017/10/Positive-Peace-Report-2017.pdf

7 8
možnosti

Index pozitivního bezpečí je šíleně subjektivní. Když ho budou sestavovat dvě organizace, stejná zem může být o desítky míst jinde. Jen bude záležet na tom, čemu dáte váhu.

2 1
možnosti
AN

Ing.Miloš Zeman bude podruhé prezidentem. Když pomineme rusou stopu a snahu jeho svity v podobě kágébáka Nejedlého a estébáka Mynáře, která lže, falšuje a podvádí ve snaze udržet svého svěřence v medvědáriu, kde ho vodí a předvádí pro svůj profit, zbývá nesporné kouzlo a propracovaný marketing, který Zeman splnil v očekávání min.třetiny tohoto národ. Lidový prezident Zeman přesně vystihl poptávku "trhu" a stylizuje se tedy ( jde o sociálistu, populistu, přesně ví, co je populární ) do role burana, čímž zacelit prázdné místo v poptávce prostého voličského elektorátu. Po popletovi a demokratu Havlovi, po nonšalantním profesůrku Klausovi, byl hlad po někom jadrnějším, lidovějším. A alkoholik s vulgárním projevem je něco, co tu nebylo. Volič levice se v něm vidí. Je to trefa do černého.

10 13
možnosti
JB

J39a50n 59B16u23r90i73a16n

2. 1. 2018 11:36

Jsem katolík. Jsem si vědom, jak dopadl Blízký Východ či Severní Afrika. Přesto s tou výzvou vědců nemám sebemenší problém - lidem v nouzi je prostě třeba pomáhat do té doby, dokud ta nouze u nich trvá či se neprokáže opak.

10 15
možnosti

Pokud se podobnou sebevražednou činností chcete zabývat, čiňte tak laskavě na svůj účet, mimo Evropu. Není nejmenší důvod, proč by na vaši krátkozrakost měl kdokoli další doplácet.

12 3
možnosti
VK

Kdokoliv z kandidátů nemůže být horší Zemana. Nejlepší z nich je pan Fišer, ale zvítězí pan Drahoš. Jistě v této zemi může zvítězit i Zeman - protože jsme z velké míry země prospěchářů a také politických hlupáků. Ale Zeman už je na sešupu do jiného světa - světa mrtvých - takže na dlouho to už nebude.

20 20
možnosti
JP

J83i47r90i 98P92r38a16j65z

2. 1. 2018 11:00

"Zvítězí pan Drahoš" a to říká kdo ? Mědia , průzkumy ? No tak jo . Já se nenechám ovlivnit nějakými médii .

6 3
možnosti
Foto

Pane Ponci, ať se vám to líbí nebo ne, tak z toho nabízeného výběru se mi stále jako nejvhodnější kandidát jeví Jiří Drahoš. :-)

20 29
možnosti

Typický karierní produkit normalizační fáze totáče. Blahopřeji k Vašemu výběru.

12 10
možnosti
Foto

Drahoše vytvořila média, stejně jako před minulou volbou favorizovala Fischera. Pokud Zeman nezvítězí v prvním kole (což asi média kydáním hnoje na něj chtějí), rozhodující duel bude Zeman - Horáček.

10 11
možnosti
MH

no máte v tom jasno je vidět,že se nenecháte ovlivnit ale ovlivňujete.

0 3
možnosti
PK

Ač s MZ v mnohém nesouhlasím. Jeho názor na muslimskou imigraci vidím jako správný.

Co se mi protiví je způsob jakým bylo zpochybněno jeho zdraví, což se stalo před časem hlavním motivem kampaně proti němu. Něco podobného je opravdu za hranou vkusu a dobrého chování, a nebude to fungovat a to bez ohledu na někdy jeho velmi hrubé a nevkusné výroky.

31 11
možnosti
JR

J51a39r21a 72R93a90n29k

1. 1. 2018 23:18

Ve vsech civilizovanych zemich, musi hlava statu, a veskere zname osobnosti o zmene jejich zdravotniho stavu lid informovat.

7 5
možnosti
MB

Dcera studuje poslední ročník LF UK - otcovsky se ptám, jak to má s volbami hlavy státu ! Říká - Většina studujících na 1 kolo nejde ! Jak to ? Odpověď - nemá to smysl, Ten současný, bohužel postoupí do toho druhého. Pak zase naopak, všichni jdeme - Volíme toho, kdo proti M.Zemanovi bude stát jako protikandidát ... :-)

...

14 5
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2249x
Oblíbené citáty:

"Říkat pravdu není nenávistné" -- J. K. Rowlingová, spisovatelka
 

"Mluvit pravdu v čase všeobecného klamu je revoluční čin" -- George Orwell, britský spisovatel a novinář
 

 

 

Ve volnem čase autor knihy o programování.

Seznam rubrik