Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Tak se jen podívejte a přečtěte si své komentáře zpětně.

:-)

3 2
možnosti
VV

Nechapu proc se zde neustale pretrasa to ja bych volil, nebo ja volil. Ve skutecne demokraticke spolecnosti se o tom nemluvi. nanejvis tak v rodine. Je to stejne neslusne, jako mluvit o vysi platu.

4 1
možnosti
MN

O vánočních svátcích k nám přišli na návštěvu moji známí, se kterými jsme neměli čas se od parlamentních voleb vidět (jsou o generaci mladší). Tehdy jsem jim odmítla sdělit, koho budu volit, i když oni hrdě řekli Zelené (ona) a TOP09 (on). Moji známí mé odmítnutí brali jako infantilní a urážlivé.

Teď při vánoční návštěvě se mě na to znovu ptali. Tak jsem jim to konečně řekla, že jsem dlouho chtěla volit Okamuru, ale na poslední chvíli jsem nakonec volila Babiše. No a tak jsem uviděla to, čeho jsem se tehdy bála: zděšené obličeje těsně před zvracením a musela jsem si poslechnout, jak můžu proboha volit fašistu nebo zloděje. A když jsem k tomu dodala, že teď budu volit Zemana, tak se ozvalo: no fůůůj! Nevím, jestli se se mnou budou ještě někdy bavit.

Ano máte pravdu, je to jak za komoušů, člověk aby se bál přiznat, že volil Babiše, Zemana či Tomia.

14 9
možnosti
Foto

máte celkem rozumné známé.

15 9
možnosti
ON

O91n83d58ř14e89j 71N92ý64č

30. 12. 2017 11:42

Vadí vám název koblihář nebo příznivec Ovara. Nenašel jsem nějak pasáž že vám vadí názvy jako eurohujer, havlista nebo pražská kavárna. Dřív než něco budete psát o demokracii, zjistěte si o ni něco.

16 1
možnosti
LH

Je to srovnatelné akorat podstatně méně urážlivé označení

3 2
možnosti
Foto

Když to nebudete nosit na ceduli všude po městě, tak Vám ji na hlavu nikdo nanapasuje.

Obávám se, že ve Vašem případě jistou nechuť k Vaší osobě nebudí to, koho byste chtěl volit. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Blbé je to, že ti, co Zemana nevolí, jsou pasováni na pražskou kavárnu.

8 0
možnosti
LH

A naopa. Bohužel prislusnici jakoby kacarny se většinou pysni jak jsou proti lopatam chytří a nadrazeni svojim spravnym nazorem ;-)))

3 0
možnosti
PK

P52a32v26e24l 21K97a21m31a53s

30. 12. 2017 11:28

Neznám v jaké se pohybujete společnosti, ale já Zemana volit nebudu a nevolil jsem ani Babiše či Okamuru. Přesto je v mém okolí mnoho těch, kteří je volili, případně budou volit Zemana a ač mám jiný názor, nemají problém se mnou o jejich volbě mluvit. Jestli není chyba ve společnosti, kterou jste součástí. Když je tam zakázáno sdělit svůj politický názor.

12 0
možnosti
Foto

Pan autor blogu je obklopen Ortelem a podobnými výdobytky, což samo o sobě stačí.

4 9
možnosti
ND

A zase máte pravdu skoro ve všem, jen v jednom ne, vláda předkládá zákony a parlament je odsouhlasuje, takže není jedno kdo je u kormidla, může nám lidem svými hloupými zákony pěkně ničit životy...:-(

0 1
možnosti
Foto

Vládu bych přirovnal ke kapitánskému můstku a Parlament ke kormidelníkovi. Kam se loď otočí neovlivní povel kapitána, ale možná svévole kormidelníka.

4 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik