Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jj, už se zase musí děti instruovat ... Pepíčku, ale tohle ve škole neříkej. A jak to tak vypadá, není daleko doba, kdy ta instrukce bude mít pokračování ... nebo tatínka zavřou a ty půjdeš do děcáku. Vyhodili jsme tuhle morálku zpátky na východ a ona oblétla zeměkouli a přilétla k nám zpátky. A vice versa, jak zpívá Pepa Nos ... kdo jde pořád na západ, dostane se na východ.

4 3
možnosti

Vážně vám hrozí vyhazov z práce za vaše politické názory a hrozí vám i to, že už si nebudete moci sehnat zaměstnání odpovídající vaší kvalifikaci, protože to státní moc neumožní?

7 2
možnosti

Řekl bych, že téměř nesvéprávný je ten, kdo si stěžuje na různé nálepky, ale zakončí to nálepkou “pražská kavárna”, která prý nálepkuje. Jak vidím či slyším u někoho výraz “pražská kavárna”, hned vím, že je zle. S tím člověkem nebude rozumná řec, protože má jaksi dost alternativní uvažování, tzv. jinou logiku. Viďte, pane autore?

12 2
možnosti
AK

Pravice nebo levice?

Jsou to nálepky nebo pojmy?

1 1
možnosti
MH

No ono když Zeman uráží koho může a pro Babiše jsou všichni zloději, tak se nedivte, že jim lidé nadávají. Svůj k svému se říká. Takže kdyby si tihle dva filutové dávali trošku víc pozor na hubu, možná by k nim i občané byli více tolerantní.

3 0
možnosti
Foto

Přišel jsem až nyní a opět musím konstatovat, že diskuze je mnohem lepší než můj text. Názorně z ní vyplynulo, kdo diskutujete věcně a kdo se jen snaží urazit či zesměšnit svého oponenta. Zaujal mě však názor, že pokud bych přišel do venkovské hospody a začal urážet Zemana s Babišem (tak nějak to diskutér formuloval), dostal bych do huby. Ač Pražák, žiji po většinu roku na venkově (poměrně známá obec, 1200 obyvatel). Hospodu, fungující skoro století, zavřeli před pár dny, EET to započala a protikuřácký zákon ji dorazil. Tudíž není kam si jít ověřit, zda bych díky urážkám výše zmíněných pánů dostal přes hubu. Ale to už se odchylujeme, (ne)zavírání hospod v důsledku protikuřáckého zákona by bylo na samostatný blog. Všem diskutérům a čtenářům přeji vše nejlepší v roce 2018.

2 0
možnosti
Foto

zavření hospody bych nesváděl ani na tu EET, ani na zákaz kouření. Přes myslivost jsem napůl doma taky v jedné vsi. Hospoda tam funguje, ale myslivci do ní zajdou tak akorát jednou za rok po honě. Jeden člen zřídil ve zrušeném chlévě klubovnu a scházíme se tam i na schůze. V hospodě je Birel za 25 Kč a tam je za polovic.

1 1
možnosti
JP

J13a26n 43P77a66v92l59í48k

30. 12. 2017 16:25

Ta problematika autora nemá nic společného s demokracií. Blbec, který volí Babiše, Zemana či Tomia, a bojí se to přiznat, má aspoň jakési povědomí o tom, že je blbec a nechce tuto skutečnost vystavovat na odiv. Horší je to s blbcem, který se tím chlubí, neboť on si není svého postižení vědom. Já jako demokrat mám právo si o těchto lidech myslet, že jsou blbci, stejně jako tento svůj názor veřejně projevit. V roce 1989 jsme získali svobodu, takovou, jaká v naší zemi během naší historie ještě nebyla. Tito blbci svou volbou nás o ni opět připravují a zavádějí zde režim oligarchů a buranokratů. Ty následky budou mnohem horší než jejich utrpení z toho, že je někdo nazve pravým jménem.

6 0
možnosti
Foto

Režim oligarchů je zde již přes 20 let. Všechno začalo velkou privatizací bez jakýkoliv pravidel.

Otázkou je, jak je který oligarcha osvícený a schopný.

2 2
možnosti
Foto

J67a37n52a 80M92a64j40o66v80á

30. 12. 2017 16:07

Máš pravdu, Aleši, taky mne to rozčiluje, že dneska aby člověk vážil, jestli říci, koho volil a jestli nakonec vůbec není špatně, že volil. Ty sice píšeš jen o některých volených, já mám dojem, že je to tak u všech, že se okamžitě ozve někdo, kdo ví, že Tvoje volba je špatná. Nebaví mne se o tom hádat, tak už vedeme debaty jen v úzkém kruhu.

I doma volíme odlišně a nemáme tendenci se kvůli tomu hádat, v přáteli jsme nedávno vedli (smutnou) debatu o volbě prezidenta, ale veřejně už se neptám nikoho a na nic. V zájmu svého klidu. A to je, uznávám, fakt špatně.

2 1
možnosti
MC

Já vím jen jedno. Pravicový volič Vám i komukoliv dalšímu řekne koho volil, ale levicový se vám většinou nepřizná, protože se stydí, že je slabý a chce čerpat. V 99% jde o křivého člověka. Je to člověk, který nebude nikdy dospělý, nectí hodnotová měřítka a je z něho cítit zlo a závist. Jeho heslo je nerovně rovně, ať již se jedná o cokoliv.

8 3
možnosti
Foto

Nemusíte se vůbc bát to přiznat. Pokud je volíte máte na to naprosto plné právo.

Pokud jejich volbu považujete za správnou tak vám nebude dělat problém na kritiku, že jste "koblihář" apod.odpovědt, že babiše či někoho jiného volíte pro ty a ty důvody, nebo prostě jen oznámení, že to je Váš problém koho volíte.

Různé nálepky a osočování jde proti voličům, kterékoliv strany. Stačí volit TOP09, lidovce, ČSSD a urážkami, nálepkami atd se to jen hemží.

Je potom vždy jen na dotyčném a jeho postoji. pokud se sám za svou volbu nestydí tak se těch "nálepek" nemusí bát.

Nicméně chápu, že mnohým voličům Zemana, Babiše a Okamury dělá problém se za svou volbu nestydět a rozumím, že je to trápí.;-)

13 1
možnosti
Foto

Jaképak stydění. Jsme na tom podobně jako za komoušů. Obdivovatelé Západu a posluchači Free Europe to rovněž museli tutlat a přitom se za svou orientaci také nestyděli.

1 2
možnosti
Foto

Presne o tom je demokracie. Muzete volit dle libosti a stejne tak ostatni maji pravo s vasi volbou nesouhlasit. Pokud ten nesouhlas neprinasi vasi diskriminaci je v poradku

8 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik