Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I53v60a26n 49M67a49r13e67k

27. 12. 2017 16:00

Sice si to nyní p.Havránku neumíte představit, ale za pár týdnů si budete muset holt zvyknout. R^[>-]

6 6
možnosti
MD

Na snimku pravdepodobne M. Zeman kratce po precteni vaseho blogu, oci vyvracene do 'Nebe' v duchu si rikajici 'pane Boze, do ceho si to dusi dal'.

6 3
možnosti
Foto

Předpokládám, že ve svém nadpise píšete o všech třech kandidátech pražské Kavárny kteří mají šanci postoupit do druhého kola prezidentských voleb. Nemastný neslaný profesor Drahoš zvaný Želé v případě svého zvolení naší zemi zcela určitě žádnou ostudu neudělá! Popravdě bude již úspěchem pokud si ho vůbec někdo všimne. Další dva kandidáty bych ale tak tvrdě jako Vy neodsuzoval. Pan Horáček nebyl lhář ale jen padělatel a Mirek Topolánek nemůže být zákeřný, protože se rozhodl před národem opravdu nic neskrývat a každý mohl na fotkách z Monte Argentaria posoudit, jak má vypadat správně vyvinutý český politikR^

6 8
možnosti
JK

Jsem rád že s postupem Zemana nepočítáte, na něj by tak krátký odstavec nestačil. Uvedení tři postupující jsou proti současné realitě všichni bezvadní.

10 3
možnosti
Foto

Lidé jsou názorově rozděleni. Příznivci migrace si neporozumí s odpůrci migrace, priznivci EET si neporozumí s odpůrci EET atd. A žádný prezident je sjednotit nedokáže.

7 0
možnosti
MB

Je to fakt sranda ! Kancléř bez prověrky - Totéž, jako by např. Dopravní podnik podal inzerát - Hledáme řidiče autobusů - Nástup ihned - Pozor, řidičský průkaz nutný ! Mynář jede dobře i bez ŘP ... K čemu studovat, usilovat o kvalifikaci - Jako za starých časů - Soudruh se osvědčil , je ve Straně nesvéprávných občanů ... :-)

10 2
možnosti

J23a24k50u41b 56Š87o70l13c

27. 12. 2017 15:27

Problém je, že na tu funkci má ten typ prověrky, který potřebuje.

1 2
možnosti
SN

:-)....Pěkně jste o vyjmenoval, stěžovat si můžete na nejbližší lampárně! !!!!!!

4 5
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik