Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J87i70r92i 33C30e81e

28. 12. 2017 23:57

Nechápu tu bagatelizaci toho, co se u té diskotéky stalo.

Pokud někdo v konfliktu vytáhne nůž, tak už to není "obyčejná rvačka". Jde o život. Pokud někdo nožem útočí proti hlavě protivníka, tak jde o pokus o vraždu.

Opakovaně mě udivuje dvojí metr, uplatňovaný u trestné činnosti příslušníků menšin, kdy pokud jsou pachateli, je jejich původ údajně nedůležitý a nesděluje se, protože to není podstatné.

Ovšem pokud jsou příslušníci menšiny obětmi, tak je původ naopak akcentován. Někdy to dosahuje komických rozměrů, jako např. v případu Araba, který (ne)byl pobodán v Pražských Vršovicích, nebo nikdy neprokázané verbální útoky na zahalené ženy v Šáreckém údolí.

Ve všech těchto případech média nekriticky přejímala verze „poškozených“ a prezentují je jako danou věc a příklad vztahu majority k menšinám.

42 0
možnosti
TH

Jedno je jisté. Pokud budou odsouzení (například za ublížení na zdraví, pokus o to, napadení atp.), tak si balí fidlátka a jedou domů. Naštěstí v tomto se s cizinci nikdo nemazlí. Náš stát naštěstí posílá cizince domů prakticky po všech úmyslných i nedbalostních trestných činech. (posílá domů = ruší povolení k pobytu)

9 0
možnosti

Podle policie mělo jít o cizince žijící v České republice legálně. Centrum pro odhalování terorismu a hybridních hrozeb Ministerstva vnitra však v rozporu s tím uvedlo, že jeden z pachatelů má „doplňkovou ochranu“, což je vedle azylu druhá forma mezinárodní ochrany. - Náš člověk v Baghdadu?

14 0
možnosti
MK

R^R^ Diskuse se rozvíjí, včetně té od pana Bangy, někam jinam. Pokud jsem správně vstřebal večerní zprávy, ti cizinci obtěžovali ženu a kolemjdoucí se jí zastali a schytali to nožem.

Je lhostejno, jak zde dlouho pobývají; zaznělo, kde je jejich domovina a tak se dá sázet (já 80/20), že to jsou muslimové. Muslimský pohled na evropské ženy je všeobecně známý a z tohoto pohledu budeme u jádra věci.

32 1
možnosti
PD

Muslimský pohled na evropské ženy je zcela zjevně naprosto stejný jako nemuslimský pohled na evropské ženy. Jinak si nelze vysvětlit totální degradace žen jako pouhých sexuálních objektů v médiích, v outdoorové reklamě atd.

Stačí si přečíst, co dokážou "slušní Češi" napsat do diskuze, když jsou jim představeny nominace na cenu Sexistické prasátečko - to jste hned přesvědčení, že to zas nějaké frustrované feministiky, co nikdy nezažily orgasmus, chtějí pokazit každou "srandu".

Přestaňte si malovat naši civilizaci na růžovo - žijete v krajině, ve které i bez muslimů dojde k tisícům (podle některých studií 12.000!) znásilnění ročně, ale odsouzen je naprostý zlomek pachatelů.

Čeští muži obecně totálně selhávají ve vytváření kulturního prostředí, ve kterém by se ženy cítily důstojně - někteří z nás na ženy sprostě pokřikují, někteří v nich vidí jen to maso, a ti ostatní obvykle mlčí, když se nějaký kamarád chová jako prase, protože "nechceme kazit náladu".

Až jednou přejde celý rok, během kterého nebude na veřejnosti viset jediná sexistická reklama degradující ženu na pouhý objekt, pak vám dám za pravdu, že je náš postoj k ženám nějak diametrálně lepší než ten "muslimský" (ať už to znamená cokoliv).

2 1
možnosti
Foto

Tak tak, v Brně noci dlouhých nožů, zde blogy krátkého rozumu.

Inu, rozhněvaný mladý Vyoral. Rv

11 33
možnosti
PU

P55e96t81r 30U78h49e95r

27. 12. 2017 18:26

Je tomu asi devět let zpátky, co dva mladíci, Češi, ubili a ušlapali Frantu Sahulu. Kvůli tisícovce. Odnikud se sem nepřistěhovali, prostě se tu narodili. Brutalita toho činu byla obrovská. Jak jsi reagoval tehdy?

10 13
možnosti
Foto

To ještě chodil do obecné.

1 5
možnosti
KP

Pane Vyorale, čtu Vás vždy se zájmem. Obávám se ale, že na blogu Idnes budete končit stejně jako p. Mikolášek, krátce poté, kdy se k jeho blogu vyjádřila podobně osvícená paní Janků., případně blogerka, která se odvážila uvést texty písní bratra velkého admina.

14 6
možnosti
VV

Co dodat, podle mne by bylo na case. Blog by mel byt rozumne vyvazeny a extremy by mely byt orezavany asi jako ve statistickych udajich.

2 17
možnosti
MM

A co teprve takové přátelské setkání Baníkovců se Sparťanama To je ten pravý mazec!

5 0
možnosti
MP

V Americe zase mlátí černochy...!

0 0
možnosti
VH

Někdo z nás dvou čte tak mizerně, až srdce usedá.

Já čtu "V Brně se poprala skupina cizinců". "Spor se odehrál mezi z cizinci z Afriky." (Pominu, že dlouhodobě v ČR žijící.)

To se ve skupinách dlouhobě společně žijících stává (ponorka). Jdno, zda ve skupinkách Čechů, či cizinců (Sloválů, Poláků, Uktajinců, ....., Afričanů).

Ne, nechci, aby sem jezdili ti, kdo se označují za migranty. Ale raději bych vystěhoval ty, kteří štvou vylhanými žvásty. Jsou mnohem nebezpečnější!!

5 20
možnosti
VH

Ta spousta záporných klikanců mi dává za pravdu: Ti štváči jsou nebezpeční extrémně.

0 5
možnosti

Byl bysem vopatrnej, pane Zaorale s tím titulkem o noci dlouhých nožů - bakaláři a Janda by to mohli pochopit v tom původním, německém, významu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik