Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J84i80ř16í 82K49i91n20d81l

23. 12. 2017 13:53

Nikdo zatím neví a ani novináři, co zpráva OLFU obsahuje. Všechno jsou jenom nepodložené spekulace. Co je jasné, že k podvodu došlo a je úplně jedno jestli jej zaplatí čínský bůh srandy, ale skutek se stal.

5 1
možnosti
PK

Olaf se rozhodně nedostal k výsledkům vyšetřování policie ČR a tak pokud nepožaduje striktně navrácení sumy, tak zřejmě nenašel stejné pochybení jako Policie.

Jak to bude dál zatím je jako v utajení , jeden říká to,druhý ono,jsem zvědavej kdo to rozlouskne,možná by se měl Babiš naštvat a vytáhnout z kapsy padesátku a hodit jí nazpátky,a problém by to asi nebyl,třeba by prodal jednu mlékárnu.

Problém je, že by na to všichni koukali jako přiznání jeho viny ......

2 1
možnosti
ZK

Vážení Čecháčkové, když jste si tu kauzu uvařili, tak si jí i sněste a nevotravujte okolí. U nás dobrý a vám přejeme hezky rozhádaný vánoce - bez úcty váš OLAF

4 0
možnosti

Upřímně nechápu, co jste chtěl sdělit. OLAF standartně jedná formou doporučení.

JInak máte pravdu. Na celé té kauze je nejhorší to, že za sebou zanechá spoušť ve společnosti. Ta je momentálně rozdělena jako nikdy předtím a "zásluhu" na tom mají především Zeman a Bureš. A některé ty příkopy již zasypat nepůjde. Lidé, co se vydali na cestu do koblihového království už NIKDY nepřiznají, že byli naivní, už nikdy si neposypou hlavu popelem a neuvědomí si, jak naletěli, budou svoji zastydlou frustraci dál živit a budou papouškovat se svým vůdcem, že je to celé spiknutí, účelovka, kampaň. Budou směšní pro celé své okolí, rozhádají se s rodinou a s přáteli, ale nikdy si svou chybu nepřiznají...

9 2
možnosti
Foto

Pokud česká strana vyhověla nebo vyhoví doporučení OLAFu vyjmout Čapí hnízdo z financování z evropských fondů, znamená to, že dotace nebude z EU, ale z České republiky. Pro EU to tím končí, oni z té kauzy budou venku, o žádné peníze nepřijdou. Svědčí to však o tom, že OLAF tuto kauzu nepovažoval za zcela čistou, když se z ní vyvlékl. Ať si to tedy Češi vyřeší doma sami. Obávám se teď toho, že se teď dočkáme jenom mlžení - kdo z české strany souhlasil s vyjmutím Čapího hnízda z dotací z EU a kdo vlastně teď tu dotaci zaplatil. Babiš bude nadále tvrdit, že vůbec o ničem neví a že je to jenom komplot proti jeho osobě.

7 1
možnosti

Takový premiér je přímo k nezaplacení.

8 3
možnosti
Foto

Všichni máme jasno? Kdyby Olaf našel v dotaci chybu, natvrdo by snad požadoval vrácení dotace. Takže ve vlastní dotaci problém není, Olafu vadí mediální humbuk a alibisticky to přehrává na českou stranu. Takže policie má jen konstrukci od .... Šumana? Dost málo, ne?

8 12
možnosti
Foto

Vždyť EU dostane dotaci zpět, když to bylo vyjmuto z dotačního programu EU. Když si to Češi nakonec zaplatí sami, tak je to už více nezajímá.

5 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, vůbec nestojím o to, aby naše republika měla pověst jakéhosi "vzorného dítka v Unii".

5 0
možnosti
Foto

Jasně, podívejme se, jakou pověst má Ukrajina a vůbec jim to nevadí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik