Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).....Psal jsem ve stejném stylu několik příspěvků, pamětníci to olajkovali. Tak to prostě bylo. PO třiceti letech někoho zatracovat, že vykonával povolání, které se mu líbilo a mělo jistě své výhody, třeba nižší plat. A některé prostě přitahovala uniforma.

Přitom.....vzdělaný, žádný hlupák, nejvyšší prověrky na utajení.....takoví lidé nejsou ve vedení státu moc žádaní. Lepší málo vzdělaný hlupáček, bdz vlastního názoru ovladatelný ! Pro Vás: R^R^R^

26 25
možnosti
SN

:-).....oprava....bez......vyšší plat.....!

0 0
možnosti
Foto

To co chtěl autor celkově říci o eSNBákovi či bolševikovi Ondráčkovi je jasné a určitým způsobem se s tím dá i souhlasit. R^

Ovšem pro ty, kteří se nezúčastnili Palachova týdne či 17. listopadu 1989, je asi nesrozumitelná ta klíčová pasáž o tom co pro koho bylo na hraně, pro koho byla ta idylka na Národní, nebo kdy a kde Ondráček a spol. utíkali. Možná by to stálo za opravu, směřující ke srozumitelnosti. !!

6 2
možnosti
Foto

Na hraně proto, jestli budou střílet nebo to vzdají. Vzdali to. To se do té doby na žádné jiné akci nestalo, že by si lidé něco poctivě vybojovali. V tomhle ohledu se v listopadu nic zvláštního nestalo, o to větší to bylo překvápko, jak to nakonec dopadlo.

5 1
možnosti
JK

Vy jste snad ještě horší, než ten Šmíd, co měl tu drzost si přežít sedmnáctý listopad. :-)

10 1
možnosti
Foto

Prokeclo se, že Šmíd je brácha Cimrmana.

3 0
možnosti
PK

Medaile za otevřená slova...zvláště v té pasáží o gatích pana Vondráčka,viděl bych to stejně, karmaR^R^R^

7 1
možnosti
Foto

Já doplním. Nevím, jak je pan Ondráček vysoký, ale to, co proti nám 19/12/1989 okolo 18:00 nastoupilo, to byly takové mřenky, že já jsme si říkal: "Hochu, když na některého z nich skočíš a povalíš ho, tak on se v tom brnění vůbec nehne". Tací to byli nedorostlí hlísti.

A hlavně: Ondráček byl tiskový mluvčí, ostatně určitě na to má prořízlá ústa. Ale, jestli vůbec někoho mlátil, je otázka. A jestli nezákonně, dvojitá.

Já osobně, jako čerstvý čtyřicátník, jsem o Palachově týdnu chodil na Václavák očumovat, ale ve čtvrtek se tam schylovalo k velkému mlácení a mně se na poslední chvíli povedlo zdrhnout podloubím Opletalovy ulice.

10 7
možnosti
Foto

ve čtvrtek 16. 11. ? To se snad žádná demonstrace nekonala. Ta hlavní byla v pátek a další čtvrtek se už demonstrovalo na Václaváku a promlouvali k nám už budouci ministři a prezident. Zajímavé, že už tehdy nám hlásili z pavlače Melantrichu, že Dienstbier bude ministr zahraničí a on se jím skutečně stal. O Havlovi prohlásili, že bude prezident a stal se jím. Na ten balkon se určitě použily šutry z rozvalin Delphy.

4 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2063x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik