Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

V euforii těch dní musel mít každý pravicově smýšlející člověk obrovskou radost s "výtahem" V. Havla a disentu k mikrofonům. Ovšem říci lidu, že toho času byl každý nějak spjatý s minulým režimem bylo velký políčkem všem poctivým, kteří se režimu nezpronevěřili a přikrýt vše sametovými symboly dospělo k dnešní morální sklizni.

1 1
možnosti
JN

Nebyl náhodou VH evidován jako spolupracovník STB?

2 8
možnosti
BM

Včera jsem koukal chvíli na film o Václavu Havlů a všiml jsem si že nebyl snad záběr na Havla aby neměl v ruce nebo blízko skleničku s alkoholem.

2 0
možnosti
AB

...a pro sprosté slovo taky nešel daleko.

2 1
možnosti
JH

Mladíčku, nepřehánějte! Havel není sprosté slovo, ale ani svatý, jak nám ho dnes servírují:-)

5 7
možnosti
Foto

Akorát Pepa Havránek se při jeho vyslovení vždy osype :-/;-D

10 1
možnosti
Foto

Karma a R^. A to, že i dnes leží Václav Havel bolševikům a fašounkům v žaludku svědčí o jeho morální převaze. Byl to prezident na kterého mohl být každý slušný a inteligentní člověk hrdý. Dnes je na Hradě něco z čeho se jen zvedá pajšl....

18 3
možnosti
JN

To povídejte pozůstalým, co jim zavraždili rodinné příslušníky kriminálníci, které Havel pustil na amnestii.

4 8
možnosti
KP

Je Vasim pravem vzpominat s uctou na pana Vaclava Havla. Ja bohuzel nemohu. Vzdy si vzpomenu na jeho rozbiti zbrojniho prumyslu na Slovensku, ktere mohutne prispelo ke zniceni nasi spolecne vlasti. Nechapu jeho akce na likvidaci uspesnych Slusovic. S hruzou vzpominam na schvalovani " humanitarniho " bombardovani Jugoslavie a zabijeni lidi, kteri branili svou vlast. Vzpominam na jeho lzive projevy o neexistujicich hrozbach nezamestnanosti, bidy atp. a celou radu jeho dalsich nepraktickych projevu, ktere pri vsi ucte musim nazvat mlacenim prazdne slamy.

Samozrejme i pan Havel mel jiste nejake ciste idealy a je mi.lito, ze zemrel a nemel moznost s nimi vyjit na verejnost. Bohuzel za to co ve svem zivote predvedl si jej vazit nemohu.

22 11
možnosti
PK

..relevantní názorR^

3 2
možnosti
KS

K62a90r70l68a 93S79u34c12h52á

18. 12. 2017 12:57

ráda bych viděla Vaše protažené obličeje až se za 50 let otevřou archivy

12 7
možnosti
Foto

hlavně vidět dál a lépe... domnívám se, že tam bude "suché" z nosu, ale je o tom zcela jistě zapotřebí podat dopředu tajemstvím obestřenou pravdivou zprávu a prognostiku...

4 0
možnosti

Václav Havel je vážený v celém světě. Jen ti naši komunisti a desinformační weby jej nenávidí, protože pokomunisticku závidí, a z toho ta nenávist...

:-)

10 12
možnosti
SB

A ta část světa, která Havla uznává, také podle toho vypadá.

V Evropě bude brzy slovo "Evropan" považováno za vulgarismus.

7 6
možnosti
JV

J71i32r24i 10V90r83a97b24e82c

18. 12. 2017 12:48

Václav Havel - poslední důstojný prezident.

Vzpomínáme s úctou.

KarmaR^

16 7
možnosti
PK

Jediný prezident, který měl vysoký kredit u Čechů byl TGM. Pak následovalo 40 let komunismu a na všechny prezidenty v tomto období se pohlíželo stejným pohledem. Možná bych vyčlenil Ludvíka Svobodu, vojáka a odvážného člověka, ale i na něj se něco našlo. Takže tak to je v životě a i mě osobně překvapil vysoký počet negativních názorů na VH po jeho smrti a po jejich přečtení jsem bohužel musel korigovat svůj názor do té doby velmi pozitivní. Podržte si svůj názor ale není od věci se seznámit i s ostatními a zamyslet se nad nimi, co bylo důvodem, závist, nenávist, nebo snaha o nalezení pravdy?

9 3
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Student se střídmým pohledem na svět, mám rád ironii a pestrost. Fanda sportu a politiky, kterému ke sdělování postojů přestal stačit Facebook a Twitter neumí efektivně využít.

Seznam rubrik