Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, mladíku, mně dělá hodně potíž vážit si člověka, který si dostatečně nevážil Karla Kryla... Ale to Vy, ve svém věku pochopitelně vůbec nemůžete chápat. Proto nevyčítejte lidem něco, čemu nemáte šanci porozumět, něco, co je jejich názorem na dobu a lidi, které osobně zažili. Mají na to právo...

2 4
možnosti
LB

Jak můžete vědět, koho si Václav Havel vážil nebo nevážil? On se Vám snad svěřoval?

7 0
možnosti
Foto

Musíte se smířit s tím, že kult osobnosti Václava Havla již vyčpěl.

1 5
možnosti
Foto

řeklo zvětralé pivo nad ránem, maje pod sebou ucintané kolečko a kolkolem pusto prázdno.

4 0
možnosti
DK

Havel je dnes oznacovan jako "slunickar" a ja urcite stojim na opacne strane nez "slunickari", presto...z meho pohledu byl Havel v pohode...mel sve chyby, mel par spatnych kamaradu, ale tak to ma proste kazdy. Nejvice bych se ve zdejsi diskuzi v tomto ztotoznil s panem Matuskou. Havel tedy u me dobry, ale vetsi problem mam s jeho fanatickymi obdivovateli (na kterych mi nevadi to, ze obdivuji Havla, ale to, ze se jedna o lidi se zavadnou ideologii, kteri pouze Havla zahrnuji do svych predstav o svete).

7 0
možnosti
JR

J71a62r91a 70R74a32n11k

18. 12. 2017 18:54

Davide, coz takhle: podle Vas mel cely zapadni svet a a nakonec i cast Asie zavadnou ideologii a tim padem i cely svet, ktery ho obdivoval?

0 0
možnosti
VH

Karma, na Hradě byl člověk na něhož jsem byl hrdý. Dnes je tam jen ovar, tlačenka a smrad od cigaret a chlastu. !!

9 2
možnosti
BL

Dost trapné.. Jak jsem.psal, V.H. zásadně neurážím, ale s tím alkoholem a kouřením, to se vám moc nepovedlo, to srovnání..Rv

2 1
možnosti
Foto

jste zlatýR^V vlastně mlaďas, který věci vnímá brzy... trochu vzácnost:-)

V diskuzi máte mnoho těch, co budou furt čekat Mesiáše, co se utká ze jejich nestatečnost, za jejich vnitřní nesvobodu a pořád je pro ně jako pro báby podstatné kdejaké info, čili život, který se určuje názorem - říká se, psalo se, našlo se na něj...

Chybí mi hrozně. Jen jako marginálii uvedu názor mnoha novinářů - než něco řekl, než se k něčemu opravdu ostřeji vyjádřil... raději osmkrát mlasknul, převálel slova a s vyjádřením si dal práci, aby nesoudil, když není jasno.

Ukázka špatného prezidenta je jeho letošní patnáctiminutový proslov oceněným, kdy dávno předjímá jako uremcaná sousedka, jak jim ,,to dal,, a to ted všichni uvidí, jak ji to budou všichni závidět a proslov je hlavně o tomto. Myslím dokonalé srovnání těch dvou a morálky vůči lidem obecně.

děkuju Vám.

16 2
možnosti
Foto

ano, mějme ho v úctě, ale nedělejme z něj modlu.

6 0
možnosti
Foto

...když nastoupí vyčůranost bez pokory a po ní vidle bez pokory, domnívám se, že utíkání se k čemusi ztracenému a přesahovému jako ke svátosti je docela pochopitelné.

8 1
možnosti
Foto

P49a79v49e87l 31V77á30v19r53a

18. 12. 2017 15:14

Možná někdo může pochybovat o některých konkrétních skutcích VH, domnívám se že ale nikdo nepochybuje o jeho čestné motivaci k nim.

A to je víc, než můžeme s čistám štítem říci o obou jeho nástupcích.

U těch jsem většinou právě přesvědčen o motivaci "nízkými pudy", jako je narcismus, osobní prospěch a sláva.

5 0
možnosti
BL

Souhlasím s tou jeho motivací, pro mně byl svého času V.H opravdovou ikonou. Významně jsem to přehodnotil, přiznávám ale, že hlavně ve světle jaksi zprostředkovaném, i.e, prostřednictvím postojů a vyjádřením jeho žijících "soukmenovců" k probíhající invazi muslimů do Evropy. Proto jsem psal níže, že by mě zajímal, jeho současný přístup. Jinak se snažím být neutrál, nevelebím, ale nenadávám. Do roku 89 ovšem před ním smekám..

0 0
možnosti
Foto

Karma, jsem velmi ráda, že takto krásný článek napsal tak mladý člověk. Jenom vás lituji, kolik špíny si budete muset přečíst v diskusi od zakomplexovaných chudáků.:-)R^V

13 3
možnosti
Foto

Fascinuje mě, jak můžete s tvrdit o někom, kdo má rozdílný názor od vašeho, že je zakomplexovaný chudák...

4 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Student se střídmým pohledem na svět, mám rád ironii a pestrost. Fanda sportu a politiky, kterému ke sdělování postojů přestal stačit Facebook a Twitter neumí efektivně využít.

Seznam rubrik