Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V zásadě si myslím totéž, až na to, že neotužím, aby byl Zeman poražen. a netoužím po tom ne proto, že by byl v nějaké skvělé formě, ale proto, že nejlépe zastává moje názory.

Sice, ne dokonale, ale to nemůže dokázat nikdo. A hlavně: vítězství Miloše Zemana by pro mě znamenalo jasnou porážku toho stylu myšlení a toho stylu politiky, jaký představuje "pražská kavárna".

Prostě a jednoduše, budu Miloše Zemana volit i tehdy, když budu na 100% vědět, že do 6 měsíců bude na vozíků and/or nedožije se konce mandátu.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, Mirek Topolánek patří k tomu nejhoršímu, co stihla ODS vyprodukovat, je tedy, bohužel, favoritem voleb Rv

0 1
možnosti
Foto

Souhlas, pane kolego.

0 0
možnosti

Zde urcite casti vaseho clanku povazuji za spravne, pane Slechta. Budoucnost nam ukaze jakym smerem se premier vyda. Nase organizace statu (tedy ustava) s touto alternativou vubec nepocita. Zde je nebezpeci z obdobi "silneho" vudce bez brzdicich elementu proti zneuziti teto moci. Nemyslim pozice diktatora jako takoveho, ale vudce, ktery muze zneuzit svoji pozici k prosazovani jenom JEHO mysleni. Jednoduse receno, "korupce moci"!!!

Zde jsem prekvapen nasi ceskou inteligenci a hlavne osobami z mnozstvi titulu pred i za jejich jmeny. Nepoukazuje, tato elita, na nedostatecnost naseho systemu vedeni statu. Nesnazi se tato elita ukazat zastaralost tohoto systemu. Pro pripominku, je bez velkych zmen jen opsan system konstitucni monarchie z roku 1863. Zamena cisare za prezidenta je nejvetsi uprava!

Neznam budoucnost. Znam je rceni, ktere uznavam za spravne. "Moc koruptuje a vetsi moc koruptuje vice".

0 0
možnosti

R^Dávám oba palceR^ To bohužel ovčí soudružské "mravní"stádo nedá.

5 0
možnosti

Pokud Topolanek vyhraje, tak bude zobat Babisovi z ruky jako ta posledni slepice z Vodnan.

0 9
možnosti
Foto

On mu nakonec bude zobat každý. U nás se prezident může "blýsknout" jen v krajních situacích, jenomže ty laik bez zkušeností nezvládne.

0 0
možnosti

J87i91r26i 58V84r16a32b45e91c

17. 12. 2017 18:22

Hlavně NEEE Zeman !

1 4
možnosti
Foto

Až k Babišovi tesat do kamene R^ Tak to prostě je, ať se to někomu líbí či nelíbí.

U toho postavení se Babišovi mám problém, protože si myslím, že by prezident a vláda měli táhnout za jeden provaz. V případě dua Babiš-Topolánek to zřejmě bude kdo s koho, což nevěstí nic dobrého (tedy pokud se naopak zcela překvapivě nedohodnou na nějakém dealu, jak jsou zřejmě oba zvyklí).

Ale skutečně je jediným možným náhradníkem za Zemana právě Topolánek.

Jako časovaná bomba ovšem tiká nález ÚS, dle něhož poslanci i senátoři smějí navrhovat vždy jen po jednom kandidátovi, nesmí jeden dát hlas více kandidátům. Doufejmě, že to vyšumí do ztracena.

0 0
možnosti
Foto

Této volby se to stanovisko netýká.

0 0
možnosti

Politické zkušenosti nejsou nezbytné. Ústava nepočítá s prezidentem jako s politikem (ve smyslu tlačení nějakých svých zájmů), ústava počítá s prezidentem, který zastupuje celý národ bez ohledu na politické preference.

3 0
možnosti
Foto

Jak jste na to přišel?

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
MUDr. Vít Šlechta Praktický a protialkoholní lékař. Občanský aktivista, publicista, dlouholetý člen ODS. Od roku 1994 nepřetržitě členem zastupitelstva městyse Libštát. Usiluje o rehabilitaci politické angažovanosti jako občanské ctnosti. _____________________________________________

Seznam rubrik