Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J26a50n 67D71v62o26r24a93k

26. 12. 2017 12:42

Pan autor politice vůbec nerozumí a ještě o ní chce psát . Divné!

0 0
možnosti
VH

Škoda, že nejde zakázat jmenovitě určité plevelné "diskutéry". Rv

0 0
možnosti
DB

Koledují si akorát o to, že v těch případných předčasných volbách jim může ANO vyluxovat další voliče..

Zdroj: https://premekcech.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639290

a co když je tohle účel věci.........???

2 0
možnosti
Foto

J65i88ř48í 85L75i32b78e75r

18. 12. 2017 14:37

Vzhledem k výsledkům voleb pro ČSSD a KDU-ČSL je jasně vidět, kam spojenectví s ANO vede. No, a KSČM a SPD to ze srdce přeji ;-D

1 0
možnosti
KC

Komunisti někdy nebyli padlí na hlavu?

4 0
možnosti
Foto

Bývalí komunisté senátor Jaromír Štětina či generál Petr Pavel zřejmě ano.

1 1
možnosti
PK

AB je pragmatik a tak bych příliš změn nečekal....

1 0
možnosti
JP

J17o13s50e29f 95P14e91c10h12a

18. 12. 2017 11:25

Škoda že není v parlamentu Kajínek, možná by tu funkci mohl dělat on, podporu by měl. Lidi vzpamatujte se!!!

3 0
možnosti
PK

P54a95v41e61l 88K86o43v45á83ř

18. 12. 2017 15:30

On ten Kajínek, za předpokladu objektivních důkazů a tím spravedlivého rozsudku dle kterého byl odsouzen, bezesporu zločincem jest.

Avšak, je jen jedním z množiny lumpů, které každý národ v nějakém poměru obsahuje. Ale, oni nejsou státními funkcionáři a nejvyššími představileli tohoto lidu.

Za podstatně větší zločin proti jmenovanému Kajínkovi - (i když zřejmě jen hypoteticky), lze proto považovat třebaže nepřímou účastí s automatickou puškou v ruce, souhlas a tím podporu vraždění civilního obyvatelstva Federativní republiky Jugoslávie, prezidentem České republiky.

Řekl bych, že čeští (i slovenští ) komunističtí představitelé v době jimi vedeného státu ČSSR, se nikdy takovýchto zločinů nedopouštěli. Jistěže, jako kterýkoliv stát který to technicky zvládal, vyváželi zbraně i svůj světový náhled. Ale neznám případ, že by komunisté byli takové kreatury, aby vzali jako rukojmí celý národ a pokud neodsouhlasí jejich potřebu zřídit si tam vojenskou základnu – budou bombardovat a bombardovat, města, mosty, školy s dětmi, obsazené vlaky...vojenské nevojenské objekty, elektrár... a už to ani nedokončím, je mi z těch demokratických pentagonem řízených akcí nanic.

Ale přece jen, jak řádně proti těm zločinným a zpustlým komunistům zakročit, ukázala „kulturní fronta“ spolu s vysokoškolsky vzdělanými intelektuály, uspořádáním na Staroměstském náměstí slavnostního protestu proti prezidentovi republiky o kterém předpokládají, že je jakýsi kryptokomunista. Např. tím, že jim významní umělci ztvárnili hromádku lidského extrementu (lépe spíš – skybalum), rozpoznatelné do podoby současného prezidenta státu, které pak, za nadšeného souhlasu zúčastněných, vysoce morálních, nosili po náměstí na něčem, podobající se desce kuchyňskému válu, jako relikvii Svatého Václava. Inu, čeští intelektuálové, ti vědí jak na ně. Važme si jich. (Dle zásluh).

1 1
možnosti
VH

Tak jsem na zítřejší hlasování zvědav. Druhou možností je, že pan Babiš ukázal, že jeho poslanci mohou hlasovat volně. Ale že napodruhé už je přestalo handrkování bavit a tak na Ondráčka kývli.

0 0
možnosti
Foto

To, že bolševici cpou tuto mentální kreaturu stále do nějaké funkce je důsledkem:

a/ intelektuální vyprahlosti této strany, která opravdu nejspíše nemá nikoho, kdo by byl jen trochu nezatížený touto zpustlou ideologií a byl aspoň trochu veřejně přijatelný.

b/ nedůsledností polistopadového vývoje, kdy měla být jasně a zřetelně determinována zločinnost komunistické ideologie a hlavní pohlaváři měli jít na delší čas do temnic

c/ katastrofální situací po volbách, kdy morálně pokleslý vítěz voleb potřebuje stranu jako je KSČM k tomu, aby protlačil své pochybné vize.

17 4
možnosti
Foto

Myslíte, pane Vodvářko,

že KDU-ČSL a TOP09 jsou o něco menší "mentální kreatury", když schvalují vyznamenání teroristům a podporují ukrajinský režim, který staví pomníky Banderovi a přitom je jednoznačně prokázané, že Banderovci na Ukrajině řádili hůře než Němečtí nacisté? Jak je možné, že ve volbách daleko více našich občanů volilo "morálně pokleslé vítěze" ANO, SPD, KSČM a "svatým" stranám uštědřila takový debakl? Vždyť KDU-ČSL získala ještě méně hlasů než komunisté. A u TOP09 nebýt voličů z Prahy1, tak se tato strana vůbec nedostala do Sněmovny.

9 3
možnosti
Foto

No, já nevím. Snažím se na věci vždy nahlížet střízlivě, bez emocí.

Již jsem zde vícekrát ventiloval, že náš "pochod na Hrad za Husákem" byl v neděli 19.11.1989 v dnešní Vítězné ulici zastaven pohotovostním plukem VB.

Šli jsme v poklidu přes most, dnes je to Most Legií. a když jsme vešli do Vítězné ulice, přijelo asi 7 "antonů". V ten okamžik, ačkoli se vůbec nic nedělo, tak při pohledu na ty blikající antony začaly některé ženy vřeštět a nastal hromadný úprk vzad na most. I já jsem poslal manželku s dětmi domů.

Ovšem, tím úprkem většiny průvodu jsme se ocitl v první lajně a byl (jako všichni ostatní) zastaven lajnou příslušníků PP VB. Začali na nás mávat obušky a my "hrdinně" pokračovali vpřed.

A když se naše linie dotkly, dopadly ty obušky na naše těla. Většinu jsem vykryl, ale jednu ránu jsme chytil a bylo z toho pěkné "jelito". A mě by opravdu velmi zajímalo, jak se pan, tehdy soudruh, Ondráček při podobném zásahu choval?

Je o tom nějaký záznam, je o tom nějaké svědectví? Nebo se vše opírá pouze o ten televizní rozhovor, při kterém samozřejmě každý žvaní, to co mu předepsali? Ostatně, dnes to není jiné.

2 1
možnosti
Foto

Pokud by Ondráčkovi kritikové byli o něco lepší než on, byl bych první, kdo by volal po jeho odvolání.

Ale to by potom museli být odvolaní ze svých funkcí v první řadě všichni politikové z Kalouskova Demokratického bloku. Ti, kteří jej nejvíce odsuzují nejsou morálně o nic lepší než Ondráček, třebaže v roce 1989 neměli pendreky v ruce.

6 4
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 6,08
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."