Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. Antifaři svou inspiraci muslimy a jejich populárními činy v současnosti vůbec nezapřou a dělají evidnentě co mohou, aby je překonali. Jménem demokracie, která pro ně znamená totalitu jejich jediného správného vidění světa.

5 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti

Vyjádřit nesouhas s čímkoliv na povolené demonstraci je základním, demokratickým. právem občana. Nesouhlas a jeho projevy nejsou netolerancí. (Pokud snad ano, pak je například netolerancí i nesouhlas se současnou EU.)

6 2
možnosti

Je to ušlechtilý názor. Kdyby se jįm řídili i admini blogu idnes, mohlo by být lépe i zde. Bohužel snaha podporovat kavárenské názory vedla během posledních let k značnému snížení ůrovně blogu idnes.

12 3
možnosti

Já si myslím, že to jsou hloupí politici neschopní dosáhnout reálné moci. Neházel bych je do jednoho pytle, Okamura je přeci jen o dost hloupější než jeho zahraniční partneři.

4 9
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Propaganda si zvykla určovat kdo je demokrat a kdo jím není. To je samozřejmě nejen nedemokratické, ale vzhledem k tomu že jde o systematické chování,.nutrno zde hovořit o tom, že média jsou, až na výjimky, bohužel v rukou darebáků. Dobře že na to upozorňujete, Karma R^

23 3
možnosti

tolerance má smysl jen když je na obou stranách..........jednostranná tolerance je k ničemu.......

ale má to ještě jeden háček..........tolerance k vyloženým nesmyslným názorům je také vyložený nesmysl.........

4 5
možnosti

Kdo bude cenzorem "nesmyslných názorů"?

3 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik