Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IA

napsal jste to skvěleR^V

0 0
možnosti
OP

S tím lékem na tlak mám podobnou zkušenost, s lékařem však odlišnou. Moje pí doktorka mi sama navrhla snižovat dávku a posléze lék na zkoušku vysadit, neboť poté, co mi osud dopřál únik ze spárů jistého nadřízeného, se tlakové poměry upravily

0 0
možnosti
PK

Pokud narazíte na dobrého doktora je vyhráno,ne li pak to funguje ,,,napište mi... xyz....dám Vám antibiotika atd. V životě jsem se setkal s oběma a nyní ač stár , jsem bez léku a jen si říkám,že je to divný a jak dlouho to ještě asi vydržím, no ale nutno přiznat,že se mi o zdraví stará hodně můj pejsan,bo 2 x denně ven a nezajímá ho jaké je počasí.

0 0
možnosti
MB

O zdraví a nemocech se dá psát donekonečna, obé k sobě patří jako k velbloudovi hrby. Zdraví je mega hodnota, která je až neuvěřitelně opomíjena. Bráno jako nějaká samozřejná, bezezměnová přidělenost. Krásně vidět, kdy zaměstnavatel posílal na rehabilitace. Mnozí se vraceli zdevastovanější - kolega vytvořil rekord - pouze vstupní prohlídka, dále - nic ! Podpora vyschla - bráno, jako zavilost doby ! Po nějakém čase, se začli objevovat lidé, kteří si ty pobyty začali hradit sami ! Zjistili, že ta investice, svou hodnotu má . Je to pořád dokola - až člověk o něco přijde, zmateně si uvědomí, že vlastně něco vlastnil ... Pak, o zdravotnictví se dá sepsat celá esej - kus záhady - černá díra - problémů kupa - Nicméně, stále to nějak i překvapivě funguje ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik