Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Až si, pane Vyorale, dokážete vydobýt ve své profesi takové renomé, jako Ondřej Kundra a pan Spurný v investigativní žurnalistice, tak si budete moci gratulovat.

Zatím jen dokážete kydat špínu na slušné a schopné lidi, kteří o pravé povaze ruského režimu ví podstatně víc, než Vy.

Ve výročních zprávách BIS se varování před aktivitami ruských tajných služeb pravidelně objevovalo, nehledě na to, že dosud nebyla odhalena síť tajných spolupracovníků KGB. Takže se můžeme jen dohadovat, kdo svou duši čertu upsal...

11 20
možnosti
TV

Článek je ale o kredibilitě pana Kundry, ne o popírání dezinformací (které však pochází "ze všech" stran - ne jen z té jedné módní). :)

11 5
možnosti
Foto

Musíte si ten alobal pořádně přitáhnout. Lezou Vám do hlavy divné vlny z východního směru. A neposypali Vás dihydrogenoxidem? Ten je extrémě škodlivý!

A to on se o Vás Kundra jako o hlavním dezinformátoru zmínil? Jinak Váš článek postrádá motivaci. Nebo je utajená. A co Ivana Lance? Už jste koordinovali další útok na kavárníky?

Rv

15 18
možnosti
RH

Pokud já vím, tak BIS pravidelně varuje před ruskou nepřátelskou zpravodajskou aktivitou na našem území. Překvapuje mě, že užitečný proruský aktivista se odkazuje na věrohodnost informací organizace, která určitě v žoldu amerických imperialistů kydá špínu na soudruhy v Kremlu. :-)

5 4
možnosti
VK

Zpráva BIS a pasáž určená přímo Kudrnovi doonce v přímé řeči.....No vy budete materiál. O fungování BIS máte představy

9 9
možnosti
PH

P57e70t54r 23H20a24l10í33k

17. 12. 2017 11:32

I podprůměrně inteligentní čtenář by se nejdříve podíval na článek v odkazu a pak kritizoval. Tím se ale vůbez neobtěžujete a rovnou urážíte? Prostě klasický sluníčkář z topky.

Pro vás ještě zdůrazním odkaz na web BIS

link: https://www.bis.cz/clanekc3b1.html?ArticleID=11

12 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik