Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane,nevím proč jste takový suverén a oponujete pí .Náprstkové,která má pravdu.Píšete,že má speciální kukátko-tomu se pane říká panoramatické ,s viděním do 180 stupňů.To se dává již běžně.A to ,že tzv. dolním kukátkem je vidět obličeje -NE není.A o kameře tam nemáte ani zmínku,což ale, je pro tyto případy dobré řešení.A ještě existuje digitální kukátko s LCD displejem,které se umístí přímo na horní-klasické kukátko a tím je vidět na dálku barevně,kdo za dveřmi stojí..Měl byste se více informovat,než o něčem napíšete!

1 0
možnosti

Chápu,že vozíčkář by také rád věděl,kdo mu stoji za dveřmi,ale soudruzi z NDR to vymysleli dobře,neboť nevím,zdali může někdo identifikovat člověka za dveřmi,když mu nevidí do obličeje,kukátko ve snížené výšce umožní akorát pohled do poklopce.....J

0 0
možnosti
Foto

L16u93b14o80š 79C72h13o53t12t

21. 12. 2017 18:18

Dovoluji si oponovat, protože speciálním kukátkem, které měl kamarád namontované v původních dveřích ve snížené výšce, nebylo vidět do poklopce, jak se mylně domníváte, nýbrž do obličeje - navíc v něm byla i kamera.

0 0
možnosti

Lenost soudruhů, kteří si na úřadech lakují nehty či klevetí o nicotnostech, nezná prostě mezí

2 0
možnosti

Pro postiženého určitě podstatné ! Na straně druhé v tom opravdu nevidím problém. Zrovna nyní, dcera dokončila rekonstrukci bytu - Prokázalo se, vše je proveditelné. Jistě, jde o náklady - na straně druhé patří k běžnostem, že firma - např. dveře, vyhoví. Kukátko , dobrá věc, došlo to tak daleko, že je lze napojit i na kameru, digi záběry ap. Respektuji ZP, představit si ovšem průmyslovou výrobu s níže představený kukátkem asi nelze. Pak realizace možná, klidně kukátka 2x ! Mj., dobrý počin po r. 1989 - Kdy k běžným panelákům byla dostavěna šikmá , nájezdová rampa. Pak existují běžné, původní schody ke vstupním dveřím + možnost pohodlné šikminy ! Používají všichni, od kočárků, přes starší, i já radši tudy chodím, po ZP - vozík bez problémů jede . Soudruzi na to, kdysi, prostě zapomněli ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik