Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...jó jo kde jsou ty doby kdy stačilo udělat čárku na tácku..;-D

15 0
možnosti
Foto

Jo, asi před měsícem jsem výčepnímu U Ječmene líčil, jak jsme tam, jako průmyslováci, umazávali čárky na tácku.

1 0
možnosti
JM

....a navíc je to genderově nevyvážené!!! Proč se nalévají panáci a ne panenky???;-D

16 0
možnosti
Foto

ale, tak je to fšude a okurky jsou dokonce bisexuální. Tu je to ona a tam je to on (v Čechách a na Moravě).

2 0
možnosti
Foto

Vaše starosti a Rottschildovy peníze.

1 13
možnosti

To je taková správná, faktická poznámka. Vůbec to nevypadá, že troluješ.Rv

19 0
možnosti
PJ

P72e29t62r 12J68a72r35o75š

16. 12. 2017 23:56

At si pani kontrolori projdou Tesco nebo Globus. Budou jim oci prechazet a nebude stacit blocek na sepsani vsech prestupku.

1 0
možnosti
Foto

Včera jsem při pěším výletě Prahou objevila velký (nutno říct pěkný) vietnamský obchod s oblečením, botami, kabelkami, drogerií, zkrátka kromě jídla úplně vše. Zrovna se tam hádala zákaznice, že chce paragon a ne jen doklad, že platila kartou. Pokud jde o zboží, bylo by to tam z půlky na zavření, z druhé půlky na pokuty ČOI. Pokud jde o tu kasu - vlk (Babiš) se nažral, neb ta tam stojí, koza (majitel) zůstala celá - prostě se namarkuje jen tomu, kdo si o doklad dost výrazně řekne.

1 0
možnosti
Foto

To je ten problém nekonzistence. Na jednu stranu to nevadí, na druhou stranu u něčeho jiného to lidem vadí a volají po státním zásahu. Pak to vypadá tak jak popisujete.

0 0
možnosti
ZH

To je lhostejné. Zákony úředníkům jasně ukládají jednat ve stejných nebo srovnatelných situacích stejně. Což bylo dle mého názoru v tomto případě porušeno.

5 0
možnosti
MT

Ty dve slecny co provedky kontrolu by mely jit k soudu. Takova prachsprosta sikana se nedela ani za socializmu. Se divim jak se mohou na sebe podivat do zrcadla.

19 0
možnosti
MS

Na jednu stranu chápu váš boj proti byrokracii a přeju vám, aby vám to nadšení vydrželo. Na stranu druhou by jste měl v tom svém boji projevit trochu soudnosti, protože jste si vzal na paškál zrovna podomácku vyrobený produkt, kde je riziko založení požáru, pokud výrobek bude vyroben špatně a hořící knot spadne, nebo bude svíčka špatně umístěna - třeba blízko vánočního stromku. Hasiči by vám mohli vyprávět kolik požárů v domácnosti způsobila právě obyčejná svíčka a mohli by vám taky vyprávět na jakých absurdních místech může být umístěna, protože to riziko ty lidi zkrátka nenapadne. Pak se obvykle hledá viník mezi prodejci, že nikomu nedali žádnou radu, ani manuál.

1 38
možnosti
ZH

On tam ale návod měl, plyne to z rozhovoru. Navíc rizika používání otevřeného ohně považuju za obecně známá. Podobně totiž také vyhořelo hodně bytů kuřákům. Nebo zemřelo opilců. Právě proto považuju přístup pracovnic ČOI za odlišný od těchto podobných situací.

A jsou-li někteří hloupí, to žádným letákem nezachráníte.

41 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli