Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ta mediální masáž a přehnaně časté nemožné reklamy to sice umí znepříjemnit ale své kouzlo ty vánoce přece jen mají-ikdyž je to spíš nostalgické období

0 0
možnosti
MJ

Irenko, a netradičním nemyslela třeba projížďku ve formuli či nějaké adrenalinové sporty? Já mám také ráda všední dny. Ostatním to ale přeju. Jen mi ty svátky komplikují život... krmivo pro kočky a psa jsem objednávala koncem listopadu, ještě nepřišlo. Jasně, hlady neumřou... a ToběV

0 0
možnosti
Foto

O37t33a46k58a33r 98S21e95k61l

17. 12. 2017 9:28

Uf uf , mluvíte mně z duše , Irenko. Jsem v rodině i mezi přáteli značně nepopulární pro názor na Vánoce , podobný Vašemu. Jsem sice křesťan , byť takový vlažný - ale páchat dobro se dle mne má celý rok , nejen v době výročí narození Ježíše Krista.

V TV , rádiu - všude přímo "kape" sentiment jako cukrová poleva z dortu ponechaného mimo lednici.

To Velikonoce - to je jiné kafe. Veselé svátky života , příroda se probouzí a navíc :můžeme vymrskat ženy, bez ohledu na Me too;-D.

1 0
možnosti
Foto

jednou za rok vám to vymrskání rády povolíme-a po zbytek roku budete sekat dobrotu;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 29,65
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.