Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Extremista asi budete. Asociální. Nulové daně, nulové povinnosti, starat se jen sám o sebe. Král sobců, solitér. Nejlepší místo na život je pro vás pustý ostrov. Bez Pátka, protože ten by mohl něco chtít.

0 1
možnosti

V Myanmaru vládla dlouhé roky vojenská junta. Su Tij byla jejím odpůrcem a pak zvítězila ve volbách. Jenže to, co tenkrát ta junta bránila jí spadlo najednou na hlavu. Muslimové ucítili příležitost zabrat celé území, jelikož junta už byla pryč a udělali to, napadali původní obyvatele, napadali řídce rozmístěné policejní stanice, terorizovali své okolí a chtěli ustavit Chalifát. Takže Su Tij musila jednat, jinak by dnes už ani nebyla mezi živými. Nobelovy ceny míru jsou opravdu směšné, pokud ji dostal i Arafat a Obama, aniž by pro mír cokoliv udělal.

3 0
možnosti

co má Myanmar společného s hindským nacionalismem?

0 0
možnosti

To je právě to, co nevím, ale hlásili to, nechcete snad naprosto zpochybnit důvěryhodnost našich veřejnoprávních médií? Abychom se nedostali do nějakého nedorozumění. Myanmar je v novodobé řeči Barma.

3 0
možnosti

J91i96ř13í 42H38o28r14á13k

16. 12. 2017 14:57

To se učí na školách, že nacisté (národní socialisté) jsou pravicoví extremisté, přitom jsou to kolegové socialistů a komunistů.

4 0
možnosti

Cta vas blog predpokladam, ze vam uz na prvnim stupni rikali "Hlubku, Hlubku, vy rostete pro sibenici. Nu coz, necht visim vedle vas.

3 0
možnosti

Říkali mi, Jarku, ty rosteš pro šibenici. Ačkoliv jsem nepáchal žádné špatné skutky a nepáchám je dodnes. Jen jsem byl a jsem přímý, tím si dělám spoustu nepřátel. Děkuji za názor.

3 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik