Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kéž bychom měli takové "xenofoby" i v naší vládě. Na druhé straně je nezpochybnitelnou jistotou, že máme takovou vládu, jako jsme my sami. Takže neplačme.

8 0
možnosti

Děkuji panu Kaczynskemu (jen se takticky vyhnul slovu "islám", ale, to lze pochopit) za tento pravdivý projev a Vám za zprostředkování. Karma!!

29 0
možnosti
Foto

Ta jeho první věta je v rozporu s tím zbytkem.

0 0
možnosti

Myslíte nadpis, perex, nebo vlastní projev?

0 0
možnosti

nojono, Juncker říká, že nechápe - tak ať si ten projev přečte, jestli ani pak nepochopí, tak se mu prostě nechce; fakt je, že Německo, Francie. Itálie, Řecko a Švédsko nás klidně přehlasují..........prostě cesta do nesvobody je otevřená. Přátelé, doby, kdy Západ znamenal svobodu, už skončily. zapomeňte

32 0
možnosti

J46a30n 83R61á71ž

16. 12. 2017 15:40

Díky za tato slova, neb nám připomínají, že se východoevropané mnohdy chovají jako prodejné děvky, Za pár usoplených dotací na zcela nepotřebné projekty, dáváme Merkelové, Macronovi, Juckerovi a dalším právo rozhodovat o naší národní a státní suverenitě, rušit zákony schválené našim zákonodárným sborem a vnucovat zákony i nařízení od nevolených bruselských úředníků a povinnost postarat se o jimi pozvané migranty o nichž je důvodem se domnívat, že budou hrozbou naší bezpečnosti.

Stojí nám ty peníze za to? Musíme dál poslouchat eurounijní papaláše,aby nám neustále říkali: "Berete naše peníze, tak držte hubu a poslouchejte"? To národ hrdých občanů přece nedělá? Nebo že bychom naši hrdost nadobro ztratili za vlády komunistů, že se tak lehce a bez odporu dáváme do područí mocenské osy Berlín-Brusel?

28 1
možnosti

I47v42o 15B85o65u51š95e

17. 12. 2017 10:17

Tak vam da nekdo prachy a vy si to rozkradete pod zaminkou nepotrebnych projektu, a muze za to ten, kdo vam dava ty prachy......

0 8
možnosti
Foto

Někdo takový nám chybí.

15 0
možnosti

To co řekl Jaroslaw Kaczyński PiS,

platí i pro nás!!![>-]!!

Karma!

38 0
možnosti
Foto

Motiv celé řady opačně smýšlejících vězí ve faktu, že na migrantech tak či onak vydělávají a sobecká hamižnost zastínila vlastenectví.

13 0
možnosti

Myslím, že autor nepovažuje tento projev předsedy strany PiS Jaroslawa Kaczińskiego v polském Sejmu (parlamentu) za extremisticky. To spíše někteří novináři či komentátoři u nás takto hodnotí postoje strany PiS v Polsku. Stanovisko konzervativně křesťanské tamní vlády je pro naše multikultuře fandící média nepřijatelné. Bohužel, ale u Poláků je tato strana dosti kladně hodnocena. Teď v prosinci má PiS podporu přes 40.% občanů.!!

23 0
možnosti

Jakého extremisty? Vy jste se asi zbláznil. Snad rozumného a nebojácného politika, ne? Kdyby takových jako on a Orbán bylo víc...

24 1
možnosti

Česku by stačil jeden takový premiér ;-)

21 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik