Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

malý rozdíl jste přehlédl-v honech na čarodějnice docházelo ke skutečné fyzické likvidaci obviněných -často drastické mučení a krutá smrt v plamenech

tady nikdo trest smrti nevyžaduje-jestli někdo spáchá sebevraždu protože neunese představu že přijde o privilegia které mu jeho postavení přinášelo je sice smutné ale spíš než Hon na čarodějnice to evokuje Soumrak bohů

0 1
možnosti

Celá akce Me too je dvojsečná, právě kvůli bezpáteřním lhářkám, které toho můžou zneužít, aby se pomstily. Nemusíme chodit do USA a stačí si vzpomenout na nýrskou kauzu, kde logopedka devastujícím způsobem ovlivnila jednu rodinu. Jak skončil příběh údajného zneužívání?

https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%BDrsk%C3%A1_kauza

https://prasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=445520

Jak se má vdova Marta J., která dětem musí vysvětlit, že tatínek už nikdy domů nepřijde? Bude žalovat stát?

3 0
možnosti
Foto

souhlas ale už slovy o bezpáteřních lhářkách cosi naznačujete o tom jak k tomu muži přistupují-i ty které si nevymýšlí se tak dostávají do podezření že lžou- navíc se často používá že jsou to chudinky frustrované nezájmem mužů-ale vyšlo to od hollywoodských hereček a ne nějakých chudinek-a že o tom nemluvily dříve? Mocný producent by je zničil-takže bylo lepší mlčet

kdoví kolik žen přišlo o výhodnou práci jen proto že prostě nedaly nadřízenému a tudíž neměly šanci svou kariéru rozvinout ikdyby byly sebetalentovanější:-/

0 1
možnosti
Foto

většinou se k diskuzím nevracím, ale když čtu jak se někteří naváží do paní Korbelové-kterou neznám takže nemám potřebu se jí zastávat-tak bych jen dodala-je sprosté když ženy téhle aféry využívají aby někoho potopily nebo na tom vydělaly-ale sama jsem zažila situace typu-když budeš rozumná tak se dostaneš tam kam chceš-je jen na ženě zda přijme či odmítne-takže zneužívání postavení muži na vysokých pozicích je běžné-tak běžné a dosud společností mlčky tolerované, že mnohé ženy neměly odvahu o tom zkrátka ani promluvit-protože dotyčný by ji zničil a společnost odsoudila-takže až na některé ty excesy je době že se o tom mluví-stejně jako nedávno o zneužívání katolických kněží, kteří neubližovali jen holčičkám ale i chlapcům-i oni o tom hovoří až teď jako dospělí muži:-/

kdyby k sebevraždám obžalovaných mužů se přistupovalo stejně cynicky jak to zde někteří předvádějí, dalo by se říct- nešťastníci kteří vědí, že by ty ženy jinak než z pozice moci nedostali dostali výčitky svědomí nebo atrch z toho co všechno se na ně ještě provalí

1 0
možnosti

Naprosto vás chápu a paní Korbelová si to svojí paušalizací zavinila sama. Za svůj život jsem poznal spoustu lidí, abych poznal, že důvěryhodnost člověka nezáleží na pohlaví.

0 0
možnosti

J87a68n 12R90á73ž

16. 12. 2017 15:04

Nejabsurdnější příklad dekadence "západu" potvrzující naprostý odklon od demokratických principů, je jakékoliv vyšetřování, kde důkazní břemeno leží na straně obviněného, zejména to týkající se sexuálního obtěžování.

Příklad: Když u nějakého muže v pokročilém věku dojde k sexuální frustraci z toho, že je impotentní a ženy o něj přestaly mít zájem, vyhlédne si finančně dobře situovanou bývalou spolužačku a dnes si vzpomene, že na školení SSM v Lipnici ho sexuálně obtěžovala tím, že mu večer u táboráku dala ruku do rozkroku a zvala do své chaty, což celoživotně negativně narušilo jeho sexuální život a bude chtít odškodnění. Že to "obtěžování" nemůže dokázat a že dotyčná už vůbec neví, že by se s ním někdy setkala, není pro uznání žaloby problémem, vždyť důkazní břemeno, že k žádnému sexuánímu obtěžování nedošlo, nese žalovaný, že ano?

Připadá Vám to jako absurdní příklad? Není, neb se nijak neliší od toho, že si pár frustrovaných sufražetek, že už ani vnucování se režisériovi nebo producentovi do postele ji roli ve filmu nebo práci ve studiu nesežene, si po dvaceti letech vzpomene, že ji režizér, či producent, který ji dnes odmítl někdy v pravěku sexuálně obtěžoval.

Kdyby to nebylo k pláči, že se to stává realitou, bylo by to jen tématem pro huronský smích u piva.

PS. Už sama myšlenka, že může žalovaný dokázat neexistenci nějakého činu, který údajně vykonal, je naprostá pitomost a proto odjakživa leželo důkazní břemeno žalovaného činu na žalobci.

3 1
možnosti

Kvůli ženšitnám, jako těmi spjatými s kauzou MeToo, by mi Republika Gileád zas až tak nevadila.

0 1
možnosti
Foto

Výborné zpracování a srovnáníR^.

11 1
možnosti
Foto

K86a79r34e71l 19C61a29c67h

16. 12. 2017 2:22

Když zavládne všeobecný strach ze žaloby za zločin nevyžádaného sexuálního kontaktu (Sexspam?), tak na tom zase vydělají spermabanky a kliniky nabízející oplodnění in vitro. Na každé blbosti se dá vydělat.

1 0
možnosti
Foto

vydělají na tom svým způsobem i muži---když se budou držet zpátky, ženám které o to stojí nezbyde než být aktivnější a svádět je všemi možnými prostředky-a kterému chlapovi vadí být sváděn?;-)

0 0
možnosti

Ano další důkaz, kam až může dojít šikana me too. Důkazy nejsou, jenom další smrt.

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik