Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

za měsíc si budete moci sypat popel na hlavu.

3 1
možnosti
Foto

Jdete na to moc "vědecky". Uvidíte sám....

1 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím, Zemanovi nikdo hlasy nesebere, protože zbylí kandidáti si rozdělí to, co jim nechají Zemanovi skalní příznivci. Jemu to na postup do druhého kola bude stačit, dokonce z prvního místa. Ve druhém kole bude záležet na tom, koho bude mít za soupeře. Pokud Topolánka, tak se obávám, že by se mohl projevit "Schwarzenbergův efekt", kdy Zemanovi dají hlas i lidé, kteří by ho jinak nevolili, pokud to bude pan profesor Drahoš, tak Zemana porazí. Osobně jsem ale přesvědčená, že Zeman po prvém kole odstoupí.

5 5
možnosti
Foto

Ve starých tramvajích průvodčí nabádali cestující takto: ,,postupujte dále do vozu". Ve ,,volebním voze" je jen devět cestujících. ovšem průvodčích je ,,něúrekom". A kdo si nechá ,,štípnout lístek ještě jednou přes", to se ukáže, až se tramvaj rozjede. Zatím ovšem ještě ani nevyjela ani z remízy, natož aby dojela na konečnou;-D

4 1
možnosti
Foto

;-) Svého času ,,jistým gestem" ve sněmovně ukázal Topolánek Kalouskovi, že je jednička. Obávám se, že ona jím vyjádřená jednička nyní vyjde i na něho samotného, a nejen pro to, že na něj nyní v losovačce pořadí kandidátů vyšla. Voko bere, což ukázalo i vylosované pořadí u ANO, které mělo přiděleno číslo jedenadvacet do voleb. A sedmička je štˇastné číslo, které ausgerechnet vyšlo na M.Z. Nakonec i v mariáši takovejch sto se sedmou nakonec;-D

6 1
možnosti
Foto

Češi mají sloní paměť a na to Topolánek dojede. Na Barandově prohlásil, že si od nikoho nic nevzal. Tím mne pobavil. Na špinavou práci měl Dalíka a ten mu úplatky v milionech strkal rovnou do kapsy.

4 2
možnosti
BM

To je mé velké přání....

A ještě poznámka k těm příznivcům prezidenta Zemana kteří sem nastoupí... Kdybych byl také jeho příznivcem, přesto jej bych již v žádném případě nevolil. Zeman je nemocný a unavený muž, který již skutečně na svojí funkci přestává stačit jak fyzicky, tak již i duševně.... Všichni víme, že světová situace je dosti vážná a tak v čele státu potřebujeme energického, ale i uvážlivého člověka. Muže, který se bude snažit zklidňovat a především aktivně jednat. Bonmoty se nic nevyřeší a Zeman se již zmůže akorát na ně a obávám se, že již ani na ně nemá....

10 8
možnosti
TP

T76o13m89á54š 14P59í35c11l

15. 12. 2017 13:06

A není v této světové situaci ideální mít právě prezidenta schopného udržovat politiku všech azimutů? Pokud jde o zdraví, pan prezident je jistě nejpovolanější k tomu, aby se rozhodl, zda se na další období cítí. Navíc, pokud jde o tu energičnost, jako mrtvoly bez jiskry na mě působí spíše Drahoš, Horáček a asi i Kulhánek.

14 2
možnosti
Foto

Myslím, že se mýlíte. Důvody jsem popsal v článku hned na tím Vaším...

0 0
možnosti
PB

P23e31t92r 17B40ü12r36g92e12r

15. 12. 2017 13:00

Tento rozvleklý příspěvek mi připomíná jakousi nepovedenou seminární práci. Obsah textu by bylo patrně možné vyjádřit šesti větami.Rv

9 0
možnosti
SB

Dlouho se zdálo, že mezi Zemanovým vyzyvately .....

---------------

To je hrůza!

Vyzyvatel bez vyzyvatele, jako muž bez muže, takže mezi vyzyvateli jako mezi muži.

Měkké "i", nikoli tvrdé "y"!

9 1
možnosti
Foto

Autor je přílišný optimista. Já se domnívám, že Miloš Zeman uspěje v 1. kole volby (možná je dokonce i vyhraje), ale v 2. kole volby pak prohraje jako kdysi Vladimír Mečiar na Slovensku. Kandidaturu Mirka Topolánka považuji za nešťastnou. Šanci volby vyhrát nemá a hlasy sebere spíše těm ostatním než Miloši Zemanovi.

Rozhodující bude to, zda se ti, co nemají Miloše Zemana rádi, vůbec dostaví k volbám - zvláště kdy do 2. kola nepostoupí jejich kandidát z 1. kola. Ti starší venkovští voliči Miloše Zemana jsou obvykle spolehliví, ti k volbám přijdou vždy a svůj hlas mu odevzdají.

2 1
možnosti
MS

Myslím si, že je úplně jedno, kdo komu sebere v prvním kole hlasy, jde hlavně o to, aby Zeman nezvítězil hned v prvním kole. Ve druhém kole se jeho odpůrci sjednotí a budou hlasovat pro jeho soupeře, ať to bude kdokoliv.

4 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik