Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nejak se tu s tema Sorosema dnes roztrh pytel. To dostali cesti blogeri pokyn od Nevy?

2 6
možnosti

Nejnovější kampaň, kterou spustil Aeronet, je poněkud průhledná. Naletět může leda tak Vyoral a jiní originální myslitelé. Tak prý si Schwarzenberg založil konto? No a co. Asi už má spoustu kont, při svém bohatství. A Sörös? Asi má spoustu kont v různých zemích, tak proč by si ho nemohl založit i v Praze? Zde je tedy možná pravdivé jádro. Zbytek je blábol. Že prý chtějí financovat protizemanovskou kampaň? No fuj, Sörös... Já bych se, milí "vlastenci" ptal spíše na to, proč vlastně nemá náš pan prezident průhlednou kampaň. On prý žádnou nevede a přiznal nějakých patnáct stovek na propisky. Ale jak je tedy možné, že všude visí billboardy Zeman znovu? To není kampaň? Prý to platí nějací jeho příznivci. Aha. Tak všichni ostatní přiznávají, od koho dostávají peníze, jenom pan prezident ne. Jeho kampaň platí kdo ví kdo. Asi to nebude zrovna čistý zdroj příjmu, protože jaksi jinak by ho přiznali. Takže kdo to je?

A to je problém. Prezident má reálný problém, toto na něj prasklo, tak pár dní na to přišel Aeronet, který slouží Rusům, s protiútokem. Že prý Zemanovy oponenty platí Sörös. Ale kdo tedy platí Zemana?

7 5
možnosti
AR

Ach jo, no jako obvykle:-(Rv

5 5
možnosti
MD

Nekdo tu nekde rekl, ze drazdite 'kavarniky'. A mel pravdu. Ke kave se hodi spise vonici koblihy jak nevonici pravda.

A ted zavedme predpoklad, ze uvedena NEPEKNA vec je jen NEPODSTATNY blabol. Tak sakra proc tolik usili na na jeho potreni? Proc ty houfnice vytazene pred zakopy?

7 5
možnosti

Já bych se zeptal jinak: vážně věříte Aeronetu? To máte, jako kdybyste si k voňavé kávě dal místo koblihy lejno. Nedivte se tedy, že to některým vadí. Vám asi ne, vy si budete pochvalovat, jak to vylepšilo tu vůni.

5 3
možnosti
Foto

Pokud byste ráčil používat kritické myšlení (víte-li, co to znamená), tak sem rozhodně nebudete tahat aeronet. Nic profláklejšího snad ani není známo.

Chápu, že ze samého sepisování faktur a vykazování různých ukazatelů se člověku může zamotat hlava. Proto doporučuji před svátky zklidnit, podívat se z okna, jak se příroda ukládá k spánku a napodobit ji.

Pokud taháte informace z podobných zdrojů pro vlastní práci, tak potěš koště podnik, který Vás platí. ;-(

Vážený ekonomystiku, dnes jste to opravdu přešvihl. ;-D

RvRvRv

10 7
možnosti
TV

Neni kazdy blog posvicenim, Pavle. I mistr blogar (mysleno samozrejme ja) se utne... Na clanek me upozornili soudruzi z ihnedu, takze se kdyztak za sireni teto zpravy obratte na ne. Nic "proflaklejsiho" nez plocha Zeme, taky nebylo znamo, Galileo by mohl vypravet. :)

4 5
možnosti
PU

P10e50t81r 95U38h45e94r

15. 12. 2017 15:52

Jsme v EU. Má to svá pro i proti. Myslím, že klady převažují. EU se vyvíjí, jen je třeba být trpělivý. Ty umíš akorát kritizovat, vypisovat sem různé nesmysly a jediné řešení dle tebe je, vystoupit z EU. Moc chytré...:-/

3 5
možnosti
TV

Predpokladam, ze za minuleho rezimu (by) jste byl take trpelivy :).

6 5
možnosti

Pokud věříte proruskému konspiračnímu webu Aeronet, je to s vámi opravdu hodně špatné.

5 2
možnosti
TV

Pokud verite CT nebo Bakalovinam, nemate mi moc co vycitat.

3 4
možnosti
Foto

.... může být na každém šprochu pravdy trochu.... .

Ruská propaganda neví, kterého kandidáta proti Zemanovi má teď potopit, tak pro jistotu míří na všechny. A ruští pohrobci zde se toho hned chytnou a zprávu okamžitě šíří. Nevadí, že to všichni dotyční popřeli. Z toho se udělá: ... může být na každém šprochu pravdy trochu... .

Ne nadarmo je autor na ruských serverech veden jako doporučovaný bloger. A vůbec autorovi a jemu podobným nepřipadá divné, že Rusové podporují jen Zemana a nikoho jiného. Proč asi? O tom si lze udělat obrázek snadno. Jestlipak by autor takto svobodně psal o Navalném v jím obdivovaném Rusku?

5 3
možnosti
TV

Zpravy jsem si vsiml diky soudruhum z Bakalovin. Vzhledem k ctenosti ji rozsirili spise oni ;).

2 3
možnosti
ON

O36n63d38ř57e30j 98N17ý22č

15. 12. 2017 14:28

Tak to byl opravdu průšvih kdyby to byla pravda.;-D Účet. Taková drzost od něho. To by si dovolil příliš.;-D Nebudete vy náhodou inženýr? Hodně věcí by se tím vysvětlilo.

2 2
možnosti
TV

A co potom pan profesor? To bude jeste jina liga!

3 2
možnosti
PB

..... už pomale vstávají, už lezou z pelechů, ale ešče chvilu počkám až sa do teho pořádně vopřou;-D !,- ..... máte neskutečnej talent vytočit pravdoláskaře doběla a ty jejich žvásty,- to je pak pastva pro voči!,- úžasnéVEU !

8 3
možnosti
TV

Vite sam, Petre, staci mit jiny nazor nebo nesouhlasit s tou jejich pravdou a laskou a hned na proti vam jedou humanitarni bomby :).

3 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik