Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak mám dojem, že již od dob Kájínka je plzeňská Policie jakýmsi státem ve státu - a asi nejen Policie! Viz nedořešení rychlostudenti na VŠ - pokud se nepletu, tak jim tituly nikdy odebrány nebyly..

5 0
možnosti

Mě by fakt zajímalo, co by bylo, kdyby ti dva výtečníci nepotkali tohoto pána, ale třeba dalšího ostrého policejního hocha v civilu třeba z Prahy. To by se asi postříleli, ne?

3 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu jak ten policajt držel zbraň při cestě k autu postiženého, bylo by to v případě majitele zbraně, který vyhodnotil situaci jako ohrožení své osoby, jeden mrtvý policajt a následná patová situace, kdy se dva maníci schovávají za auty...

Ono to totiž nebylo profesionální ani v případě, že by šlo o legitimní zákrok (v podstatě si říkal o kulku do hlavy od okamžiku, kdy s tou bouchačkou vystoupil)

3 0
možnosti

Napadený řidič nikoho neohrožoval, ani nevytlačoval. Jen si dovolil bliknutím světly upozornit na nebezpečnou situaci.

Zdroj: https://vladimirhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=638711

...

... nelhat, jak to bylo si každý může přehrát na videu... policisté zapli maják a sirénu a on jim tam vjel za posměšných řečí a celkem věřím že i posunků... mel by přijít o papíry.

1 2
možnosti

J37o95s81e87f 71M29i82k51i97n

20. 12. 2017 15:44

Na základě čeho zapli maják a sirénu? Dostali nějaký rozkaz nebo to byla jejich libovůle?

0 0
možnosti

Mnoha lidem uniká podstata. Většina se dohaduje nad tím, kdo kde koho probliknul, atd... Jenže hlavní co by se mělo řešit je...1. Nelegální použití zbraně, 2. Naprosto žádná legitimizace těch dvou kovbojů, 3. Představení policisty by mělo znít asi jinak než "ty ku..do..."...

18 0
možnosti

Asi nejen lidem, ale především GIPSu to nějak uniká!

0 0
možnosti

Jak zpívají Chaozz - Policie, police, všechno to tu korupcí hnije!

1 0
možnosti
Foto

Stěžovat si na policisty...

To je tedy nápad! GIBS přece chrání policisty, na které občané podají stížnost!

Aby dotyčný řidič nedopadl jako jeden z blogerů IDnes, který podal stížnost na GIBS na jednání policistů a dostal nepodmínený trest 2 roky za křivé obvinění policistů s okamžitým nástupem do vězení. Z obyčejné stížnosti totiž GIBS a soud udělali křivé obvinění.

Z vězení byl propuštěný po 11 měsícíh věznění na zásah Ústavního soudu. A dotyčný řidič může být obžalovaný z křivého obvinění policistů jako nic.

Cožpak naši občané nevědí, že policie ani justice u nás nepodléhají žádné kontrole, vždyť přece musí být nezávislí.

Jakákoliv kontrola policie a justice je přece komunistický přežitek v rozporu se západní "demokracií".

21 2
možnosti

Já si myslím ,že nezbytným vybavením mého vozu se brzy stane střelná zbraň. Policie má možnost tuto situaci do budoucna změnit.

1 0
možnosti

Dle mého by výraz šikana měl být nahrazen odpovídajícím slovem, např. "neoprávněné užití zbraně" /?/, či nějak obdobně, pro použití zbraně jsou konkrétní pravidla, nu a tady byly "kvéry" venku ! ... Mohli bysme udělat sbírku na slušného právníka !

18 0
možnosti

Jsem pro, Sokol by to mohl vzít za polovinu.:-)

3 0
možnosti

Policajti někdy nějakou důvěru měli? Ode mne snad nikdy, tím méně policajti dopravní.

13 0
možnosti
Foto

Tak, když byl ten případ ještě žhavý, tak jsem opakovaně shlédl ten záznam a přečetl diskuzi. A jednoznačně si myslím, že ti "šikanovaní" by měli, tedy ten řidič, přijít minimálně na 6 měsíců o papíry.

Protože, pokud neoznačené vozidlo rozsvítí majáčky, tak mám povinnost zastavit nebo, pokus se opravdu cítím ohrožen, pak ihned volat 158 a nikoli až tehdy, když spor vygradoval.

Ti dva policisté se asi také nechovali zcela předpisově, což neumím posoudit jak moc, takže by jim asi nějaký ten kázeňský trest také slušel. Ale celý incident zcela nepochybně způsobili ti dva frajeři.

Jenom jako detail: Stále se hovořilo o tom, že policisté ohrožovali auto s invalidou. Nesmysl. Ta dodávka byla pro převoz invalidů, ale řídil ji docela normální vyježděný profesionál.

1 44
možnosti

Takze kdyz zdravy vyjezdeny profesional veze v aute invalidu, neni to auto s invalidou?

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS