Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Mam naprosto stejnou zkusenost ze vcerejska! Zasilka mi mela byt dorucena (na druhy pokus, predchozi z "technickych duvodu" nevysel). Zasilka nedorazila, zato dorazil mail, ze jsem byl nezastizen! Ve schrance samozrejme zadna vyzva k vyzvednuti zasilky, ta se tam objevila az dnes. Je jasne, ze se nikdo o doruceni zasilky ani nepokusil.

5 0
možnosti
RK

R55a53d52i44m 34K93a30l81a85s

12. 12. 2017 11:35

Nevím, jestli jsem Vás úplně dobře pochopil, ale podobná situace mi byla vysvětlována tak, že lístek o nezastižení nechává až druhý den pošťačka.

0 0
možnosti
JS

J51a36n 26S98ý36k80o59r38a

12. 12. 2017 10:47

ČP mi ztratila balík do zahraničí. Pojištěný balík! Po půl roce tahanic odmítle vaplatit pojistné s tím, že jsem nedostatečně prokázal hodnotu obsahu balíku. (neměl jsem schované paragony). Již nikdy!, nikdy! nikdy! českou poštu. Moje maminka 20 let pracovala jako poštovní doručovatelka na venkově. V zimě v létě doručovala dopisy, důchody, balíky do 5 vesnic a 3 samot na jízdním kole zn. Ukrajina a na svou práci byla hrdá. Kdyby viděla, co z české pošty lidi, kteří se jí zmocnili, udělali nyní.....

Již nikdy českou poštu !!!!

7 1
možnosti
JJ

Moje teta také. Pak šla do důchodu a doručovatelky začaly jezdit dvě a autem. Od té doby jsou problémy a nic nejde pořádně.

0 0
možnosti
ŠM

vymyslí si balík do ruky a pak dělají,že je to obtěžuje a že tomu "do ruky" nerozumí....a ty odesílateli, posílej a plať...a ty adresáte,si dojdi na poštu a poděkuj....

8 1
možnosti
RK

R21a74d43i57m 25K90a38l28a15s

12. 12. 2017 10:27

Pokud to jde, České poště se vyhýbám. Mají sice informační systém umožňující sledovat zásilku, ale protože jej ne vždy aktualizují (co se týče průběhu dopravování), může být k ničemu.

Jinak odpověď, že je před Vánoci, jsem dostal také, když jsem hledal ztracený balík. A paní na informacích mi řekla, abych si zavolal na depo, jestli tam náhodou není. Podle systému byl stále na poště odesílatele. A když jsem se zeptal, co mám dělat dál, pokud mi v depu sdělí, že tam balík není, řekla mi, abych vyčkal:-). To mi přijde nedostatečné:-).

Nikdy jsem neměl problém s Uloženkou nebo Zásilkovnou a stejně tak PPL a dalšími.

4 1
možnosti
MS

Tak abych byl objektivní, Zásilkovna mi už taky jeden balík ztratila - prostě se vypařil někde na depu. Naštěstí byl na dobírku, tak mi to bylo jako adresátovi jedno, kromě shánění náhrady jinde...

0 0
možnosti
PV

Nemá moc cenu nervovat se s podržtaškama na pobočkách. Chce to řešit co nejvýš - když vyprudíte dostatečně vysoce postaveného šéfa, spustíte princip padajícího exkrementu. K vaší adrese si napíšou poznámku že prudíte až na vedení, a pak už si nedovolí někdy něco nedovézt (mně jednou balíkář dokonce volal s omluvou že se mu rozbil vrak a doveze balík na který čekám až o den později).

2 0
možnosti
Foto

To je ono. Někde jsou vic benevolentní a balíček s vyskou 6 cm pošlou jako zásilku. Pak přijdete jinam a tam striktně trvají na max.5 cm.:-)

0 0
možnosti
Foto

To melo patřit pod pana Šmahela.:-)

0 0
možnosti
Foto

Jestli se nepletu, bylo by dobré reklamovat přímo v depu 703 (tel: +420 603 488 683), odkud balíky rozvážejí. Pokud se pletu a Vy spadáte pod jiné depo, o čemž pochybuji, jistě Vám to na daném čísle sdělí.

1 0
možnosti
JZ

To je něco neskutečného, co si lidi dovolí. Tohle vidět normální nadřízený, tak by měl člověk letět na hodinu. Ale když se tak chovají sami nadřízení...

4 0
možnosti

Jedna paní posílala manželce malý balíček (do půl kila), za 48 Kč. Bohužel spletla adresy a zboží, které jí poslala, patřilo někomu jinému. Manželka tedy vzala ten (nerozbalený!) balíček, s tou cenou 48 Kč a chtěla ho poslat na správnou adresu (tak se s tou paní domluvila). No a paní pošťačka řekla 126 Kč. Manželka vytřeštila oči a řekla: "Já to chci ale poslat za těch 48 Kč". "To jinak nejde." "Vždyť to za tuhle cenu přišlo." "Tak já se podívám". Pak se dohadovali a listovali ceníkem pošty asi 10 minut, než paní někde zjistila, jak to poslat za těch 48.

Holt je to pobočka od pobočky různé.

2 0
možnosti

Už to tady bylo včera - Česká - tedy jejich - Pošta zavádí vedle služby Balík do ruky také službu

Balík zpět zasilateli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Občan, kterému není všechno úplně jedno.