Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Zrovna dnes, manželka se dívá z okna na zastavující auto u vrátek, šup lístek do schránky a jede se dál.

2 0
možnosti
Foto

u nás ty lístky běžně roznáší pošťačka až druhý den, jak jsem zjistila

0 0
možnosti
ZW

Objednal jsem v jednom eshopu zboží, které se nevešlo do jedné bedny, ale šlo ve dvou. Nechávám si věci poslat do zaměstnání, takže velká budova v centru, řada firem, celý den plno lidí, recepční to přebírá atd. Jednu z krabic doručili vcelku v pořádku, druhou, rozměrově identickou, s následujícím podacím číslem, se stejně napsanou adresou, podanou současně, vrátili odesílateli s tím, že adresa příjemce neexistuje. Tak nevím, co si o tom mám myslet...

5 0
možnosti
JJ

Mám také jednu. V létě na poště asi 5 balíků a pošta otevřená jeden den v týdnu a to ještě dopoledne. Dostat balík bylo nemožné, ale na vesnici jsou přece všichni dopoledne doma a mají čas. A navíc jsou to telepati, kteří vědí, že je otevřeno jen v pondělí od 8 do 11 a potom až do konce týdne ne.

Stěžovala jsem si, dostala jsem odpověď, že informace o aktuální otevírací době mají na internetu. Tak jsem hledala a našla stránku s otevírací dobou, kde byla jen ta standardní podle které by měli jet. Nic o tom, že jen dopoledne a jednou za týden. Jen dovětek, že otevírací doba se může operativně měnit. Tedy jsem poslala znova dotaz, kde na internetu najdu aktuální otevírací dobu a na ten dotaz už neodpověděli.

5 0
možnosti
JJ

A to, že do schránky dají jen lístek o nemožnosti doručení zásilky se děje pravidelně. Ani nezazvoní. Když jsem doma, vím, že má přijít zásilka a podle chování psů mi dojde, že tam je listonoš, vylezu a zeptám se jestli mi nevezou balíček. Pošťák přede mnou hodí lístek do schránky, řekne že ne a odjede. Vezmu ten lístek ze schránky a na něm je napsáno, že mě nezastihli doma a druhý den jdete na poštu. Náhodou mají otevřeno, předložíte lístek a dozvíte se, že asi tak za 10 minut to přivezou, nevešlo se jim to do auta. Čekáte venku a vidíte: zastaví tam auto, vyndá silnější A4 obálku odnese jí dovnitř a jde zase ven. Tak se tam vrátíte a ona je to ta vaše zásilka. Tahle fraška se odehrává dost často a mě už nebaví. Jsou obchody, které díky tomu přichází o zákazníky, protože jsou lidé co se doručení pomocí pošty vyhýbají.

3 0
možnosti
AR

A10d64a29m 28R64y24c42h33l36ý

12. 12. 2017 13:19

Musíte používat jiné dopravce. Ppl,geis, ulozenka apod...

3 0
možnosti
ZW

Což o to, to je samozřejmě pravda, ale bohužel ne vždy je to možné.

2 0
možnosti
MS

Mne teď Česká pošta taky dožrala. Objednal jsem ve čtvrtek odpolednu v e-shopu dárek pro ženu a počítal jsem s tím, že mi ho pošta doručí až po neděli, kdy měla být žena 3 dny mimo domov, takže by bylo bez problémů zásilku přijmout a utajit cenu dárku. Česká pošta mě však doběhla a doručila mi zásilku ještě v sobotu. Raději bych si pro ni došel, ale oni ne, museli mi to doručit až domů a cenu dobírky vykdákat na chodbě tak hlasitě, že bylo po tajnostech. Tož asi tak s tou Českou poštou. ;-D

2 0
možnosti
MF

;-D to bych teda doručovatelce "pěkně" poděkoval :-D

0 0
možnosti
PH

P53a48v73e76l 76H40e97k

12. 12. 2017 12:22

Zajímavé, že se každé vánoce objeví článek popisující špatné zkušenosti s doručením od pošty.

0 5
možnosti
Foto

To je celoroční problém. K nám balíky nedoručují ani v létě a rovnou uikládají na poště, ale vy m,i stejně nevěříte, soudě dle vašeho mínusu u mého příspěvku níže.

5 0
možnosti
TK

Normálně preferuji ČP a nemívám s ní problém, ale tyhle Vánoce bohužel zkolabovali a nestíhají. Když jsem zavolal na paoštu, proč mi v Praze na překladišti leží 8 dní balík z Mallu, tak pošťanda vzdychla a povídá "Já vám to řektu takhle, tady je teď strašnej chaos.." ;-)

0 0
možnosti
TK

Mimochodem už cca tři týdny mi nechodí ani balíčky z Čičiny a i ty zřejmě visí někde na poště, protože u některých mám potrzen vstup do ČR před 14 dny a dál nic. Černá díra. Snad se to rozhýbe po Vánocích, a nebo taky ne, i pošťáci přece potřebují dárky pod stromeček. ;-)

1 0
možnosti
PK

No já bydlím v prdelovicích ,ale pošta tady funguje...

3 0
možnosti
Foto

to bude obětavostí místních

0 0
možnosti
MF

v Mostě standardně nedoručují balíky ze zahraničí. I když se tam jdu zeptat, jestli tam něco nemám, protože dle všech indicií by tam balíček být měl, tak nic. A za dva dny se na webu ČP změnil stav zásilky na "vráceno odesílateli, nevyzvednuto adresátem". Reklamace dopadla ve stylu - dokažte nám, že jste na pobočce byl, jinak se nemáme o čem bavit.

Pokud můžu, tak ČP nevyužívám, bohužel občas musím. Nyní zkouším jinou poštu, jestli bude mít stejné praktiky, jako ta moje "domovská" :-/

0 0
možnosti
JJ

Aha tak až si půjdu pro něco na poštu, tak si nechám dát razítko a podpis s datumem - byl jsem zde...;-D

Kdyby to nebylo k pláči tak je to dobrý fór. Všichni si necháváme posílat zboží, aby oni to mohli vracet zpět a tvrdit, že si to nevyzvedeme.

No je fakt, že občas nevhodí ani ten lístek a v tom jsem zatím měla opravdu velké štěstí, že jsem tu zásilku vždy vyzvedla. Od té doby, když přes poštu, tak jen s hlídáním na internetu. To sice poště nemá nic moc, ale minimálně v den, kdy doručují je tam uvedeno, že se o to pokoušejí dá se podle toho minimálně zorientovat.

1 0
možnosti
MP

Doručovatelku z ČP jsem konfrontovala face to face proč nám do schránky nevhazuje předplacené Lidovky. Čekala jsem pokání,místo toho na mě pošťačka vyštěkla: 'A co když tuhle práci nemám vůbec ráda, he?' ;-DTo mě dostalo.... Lidovky odhlášeny, na to prostě nemám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Občan, kterému není všechno úplně jedno.