Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, co na tom kritizujete. EU se vám nelíbí (v tom se shodneme), tak by federace byla optimální příležitostí k ukončení členství.

11 0
možnosti
Foto

To ale jsou teorie. Jako ty Schultzovy.

2 1
možnosti
MM

Titulek na iDnes.cz ze 3.4.2013:

"Zeman chce být v tvrdém jádru Unie. Je pro federaci a společné daně."

Tak co teď s tím?;-(

7 0
možnosti
Foto

Ale náš pan pravdomluvný prezident s příkladným charakterem nám dnes sdělí: "Jenom idiot nemění své názory".

8 0
možnosti
JV

J28i76r91i 21V56r39a53b77e31c

8. 12. 2017 16:12

Ten nedostudovaný knihkupec má v palici určitě víc, než vy doktore, inženýre Vyorale. Hlavně , že půl republiky jsou inženýři a doktoři, ale víc než makat v montovnách nezvládnou.

5 16
možnosti
JB

J37i47r22i 58B98o12r

8. 12. 2017 16:03

Schulzovo prohlášení má asi tak stejnou váhu, jako když Vojta Filip řekne že vystoupíme z NATO. Ale vám se to náramně hodí.

3 4
možnosti
JL

Navrh pana Schulzce neni nic noveho. Vzpomente si z dejepisu Jiriho z Podebrad. Jako ve vsem, je nutno znat to dulezite pro nas, ktere se vzdy pise malymi pismeny. Osobne si dokazi predstavit federaci s prvky, ktere jsou podobne s prvky federace USA. Jenom urcite. Take zacatek federace nesmi byt definytivni. Cesta k prijmuti dalsich prvku federace musi byt definovana. Rozhodovani ve federaci musi byt dvoji. Podle poctu obyvatel a nad timto rozhodnutim i rozhodnuti kazdeho statu. Statni rozhodnuti musi mit stejnou vahu bez prihlednuti k poctu obyvatel. (priklad Malta versus Nemecko.)

Zde koncim. Napsal jsem snad tu nejdulezitejsi myslenku pri tvorbe federace. Nevim zda pan Schulz by na takovou federaci pristoupil.

4 0
možnosti
Foto

To dvojí rozhodování je v Evropě dvojnásob důležité, protože evropské státy nejsou ani zdaleka tak "sladěné" jako americké.R^

1 0
možnosti
Foto

Chce-li EU přežít nemá jinou možnost než posílit pravomoci centrálního vládnutí. Všechny členské státy musí mít EURO a především fiskální politika se musí řídit z Bruselu.

2 3
možnosti
MT

Myslite tu centralu Protievropske unie v bruseli na eliminaci puvodnich evropskych narodu ?

3 2
možnosti
Foto

Žádný problém. Až se bude federace sestavovat, přihlaste se, že v ní být nechcete. ;-D

7 1
možnosti
PT
TT

Jak už jsem psal v jiné diskusi: "Přečetl jsem si příslušný článek na Weltu, byl opatřený anketou: 'Souhlasíte s tím, aby státy, které nechtějí federaci, musely vystoupit?' Ne konečný výsledek byl 44 % rozhodně ne, 9 % spíš ne, 5 % nevím, 14 % spíš ano, 27 % rozhodně ano, takže celkem jasný. A podle komentářů se ani Němci nechcou vzdát své suverenity, takže to odmítají i kvůli své zemi, nejen kvůli těm, proti kterým je zaměřený vyučený prodavač knih."

Takže existuje naděje, že si knihkupec jen moc otvírá hústa, než dovede SPD pod 10 % a Genossen ho pošlou do pajzlu, aby se napil na útěchu.

6 1
možnosti
PT

P53e33t35r 64T79o49m62e44k

8. 12. 2017 15:45

Jenže ten ožrala do nich bude hustit, že ta federace bude jejich federace, že oni jsou ti vyvolení a že 4.říše je na cestě.

5 1
možnosti
Foto

Schulz je pro mě levičácký blábolil. Na druhé straně je fakt, že takto EU dlouhodobě fungovat nemůže. Buď se rozpadne, což je asi Vaše přání, nebo se federalizuje. A s tou federací nemusí všichni souhlasit, a pak se federalizuje jen část, která o to bude mít zájem. A co je na tomto postoji špatného?

U vás se sešly dvě věci, do kterých si můžete kopnout - EU a Německo. Ostatně víte že jste na jednom ruském webu v seznamu doporučených blogerů? Za tuto informaci děkuji dalšímu, který tam je společně s Vámi, p. Petříkovi.

8 5
možnosti
Foto

Rozpad i federalizace EU jsou špatná řešení. Jediným správným je návrat k původním kořenům. Nepotřebujeme, aby za nás rozhodoval Němec. Jinak by to dopadnout nemohlo. Není to výhodné ani z hlediska islamizace Evropy, které se zatím dokážeme celkem úspěšně bránit.

5 0
možnosti
JL

Prosím vás, knihovník je něco jiného než knihkupec. Knihovny a knihkupectví - chápete?

6 0
možnosti
TV

Dekuji za poznamku. Opravim..myslim, ze je to ale v kontextu clanku "jedno"

3 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik