Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Hezké, ale má to jednu chybu v předpokladu. AB se pohybuje v politice nejméně 20 let. Po celou dobu využíval jednotlivé politiky ke svému prospěchu. Teď to pouze updradoval - nevyužívá jednotlivé politiky, ale rovnou celou politiku. Takže žádná mřenka mezi vypasenými kapříky, ale nejvypasenější kapr.

16 4
možnosti
AS

Když už jsme u těch zvířat - kozel zahradníkem:-(

1 0
možnosti
IJ

Bureš má bohužel jednu chybu, v Bruselu mu jeho marketing nežerou a pokud OLAF vyhlásí, že je podvodník, tak prostě podvodníkem bude. A nepomůže mu ani marketing.

8 5
možnosti
JM

Největší sranda nastane ve chvíli, kdy bude Babiš postaven před volbu jestli přijímat migranty a nebo stop EU dotacím včetně těch pro Agrofert.

2 2
možnosti
RM

Min. je to premiér co +- vládne angličtině, takže se domluví s kolegy na úrovni EU. To byla myslím slabina pana Sobotky.

Já bych tomu co se teď děje dal šanci. Když vláda získá důvěru, tak ať vládne. Pokud ne, ať někdo jiný vymyslí jinou vládu. Zase - když bude důvěra, jen tak dál, pokud ne, tak předčasné volby. Ovšem těch se spousta stran bojí, protože po volbách předvedli, že je voliči zvolili, ale vládnout nikdo nechce. Jediné co je zajímalo byla zajímavé sněmovní funkcičky :)))

9 1
možnosti
VM

A dokonce díky Burošovi máme několik prvenství. Máme prvního premiéra vyšetřovaného OLAF, máme prvního polistopadového premiéra, a myslím, že je to i evropská rarita, podezřelého ze spolupráce s StB. Jestliže je Zeman ostudou, pak tohleto je jedním velkým průs-švihem.

V kterékoli politicky kulturní zemi by politik s takovými podezřeními a případně obviněními okamžitě odešel z politiky.

6 5
možnosti
VM

Já bych ještě přidal, že je potřeba být věrohodně prolhaný. Babiš je toho ukázkou. Chvíli vykřikuje do médií očividnou lež, očividnou pro lidi schopné samostatné úvahy, ne pro ovce. A ty ovce tomu uvěří. Když se potom lež provalí, ovce to už nejsou schopny přijmout a věří stále oné lži.

Dalším bonusem Babiše na cestě k úspěchu bylo to, jak bezohledně za pomocí bank a nakonec i za pomocí FÚ likvidoval konkurenci. A stejné praktiky použil v kampani, za pomocí jiných institucí, především svých médií.

A v neposlední řadě hrálo roli to, že je pravděpodobně sám, jakožto podvodník závistivý (i když miliardář) a správně usoudil, že takových závistivých ovcí je hodně a otočil závist lidí v nenávist vůči podnikatelům - a vyhrál.

Jen tak pro zajímavost, podle jedné neověřené informace přineslo zavedení EET v tom sektoru, kde bylo zavedeno za letošní rok pokles výběru daní o 1,75% , to je v penězích -6 miliard korun. V této mínusové částce nejsou zahrnuty státní výdaje na zavedení EET a jeho provoz.

Tedy slepé ovce, zatím to nevypadá, že by lhář Andrej vydělal 18 miliard na zvýšení důchodů, na nové školy, hřiště, nemocnice...... jak samozřejmě lhal. A kdo není úplně blbý, tomu to došlo už tehdy.

7 6
možnosti
JM

Trochu víc je o té "úspěšnosti" EET psáno zde - https://www.radostnecesko.cz/eet-nace/.

A ještě doporučím tento článek - http://forum24.cz/jak-vysvetlime-svetu-babise-temer-nikdo-to-nechape/.

1 1
možnosti
Foto

jednou estebák, navždy křivák

6 6
možnosti
SB

Pracoval jste za komunistů v zahraničním obchodě ? Kdo tam pracoval a jezdil do kapitalistického zahraničí, tak musel podepsat spolupráci. Ale to v žádném případě neznamenalo, že udával lidi ! Po každé cestě musel psát zprávy s kým se tam setkal, ale rozhodně nikoho neudával.

8 1
možnosti
Foto

S některými Tvými tvrzeními vyslovuji souhlas. Jen tak nějak nesdílím Tvou vizi o úspěšném premiérovi. Je totiž otazné, jestli bude mít úspěch jako premiér pro sebe nebo pro ostatní. Sázím - vzhledem k jeho CV - na variantu 1. Což ovšem asi není to, po čem bychom toužili.

4 2
možnosti
PK

Beru to jako konstatování faktu. Nejsem volič ANO. Přesto vidím ve výsledku voleb jednu velkou výhodu. Ostatní strany by měly začít něco dělat. Skončila doba střídání ODS a ČSSD bez většího úsilí. Na druhou stranu, český volič je “nevděčný”. Po oranžové tsunami by mě nikdy nenapadlo, ze skončí na hranici přežití a že to stejné potká dříve i ODS. A podle mě to vidí i Babiš. Ano je na stropě možného a nezbývá, než udělat aspoň něco i pro lidi. Ekonomika je na hranici možností a příští krize, která nemusí být daleko, začne účtovat. Snad se poté voliči nepřesunou k SPD, ale snad ODS, ČSSD, KDU, STAN ( případně Zelení apod. ) do té doby pochopí a vymění papaláše za novou generaci.

5 0
možnosti
DB

i já se přidám, máte pravdu..........Babiš totiž umí makat....... to jaksi Sobotka a spol, nikdy umět nebudou.a krom toho jim skutečně chybí vize,,..jen se tak vezou....dnešní projevy představitelů onoho rádoby demokratického bloku jsou většinou jednosměrné a nesmírně nudné, neb umí jen jednu mantru....ANTIBABIŠ..a to je slabota nad slabotu........jak chtějí tito rádoby politici lidem vysvětlit, jak to bude vypadat, nikdo z nich nezveřejnil žádnou vizi, žádný cíl, ani si nedali tu práci....prostě proto , že jsou to ti líní kapři............jen otvírat pusu... nic víc..........a Babiš umí ještě jednu věc..umí kolem sebe nasbírat lidi kterým to myslí...........a to Chovanec a spol nikdy nedokáží.......ti budou vždy jen přitahovat primitivní politické kariéristy...dle jejich vlastního vzoru............

21 3
možnosti
MN

V nějaké své knize sociolog Jan Keller napsal, že každý společenský systém, který je ve své době platný, si o sobě myslí, že je ten na vrcholu, že je ten nejlepší.

V současnosti panuje v Evropě názor, že tím jediným správným společenským systémem je tzv. liberální demokracie, a tento názor u nás intenzivně prosazuje i skupina stran pod názvem "demokratický blok".

Podle mě, Andrej Babiš do toho hází vidle a oprašuje formu, která by se dala nazvat "osvícený panovník". Babiš přináší jakousi "demokraticky volenou monarchii", která mnoha lidem vyhovuje.

Myslím, že tohle je jádro jeho úspěchu a také důvod totální zmatenosti tzv. klasických demokratických stran.

10 3
možnosti
AB

A47d33a15m 11B33í17l50e36k

7. 12. 2017 21:33

tak jestli je Babiš "osvícený" panovník, tak já jsem Ježíš...:-)

10 0
možnosti

klasik by řekl že jste trefil hřebík rovnou na hlavičku;-D;-D;-D samozřejmě karmaR^ ps: pošlete tento článek na předsedy stran kteří jaksi nechápou proč je voliči nevolili !

10 0
možnosti
JR

Přesně tak to je, přesně talk to je...musím to zopakovat dvakrát, strategie zkušených matadorů narazila jako kosa na kámen.....vzniká mezi nimi velký zmatek a propadají zoufalství..........nechtěli nikoho nového velkého, kdo by se s nimi dělil...a ztratili skoro vše

8 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik