Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Je jenom jeden důvod proč bude úspěšný.

Strašně rád se chválí (a na oponenty plive) a je tu obrovská spousta jelit co mu to věří. :-/

Prostě, tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou.

4 1
možnosti
JH

Problém liberální demokracie je v tom, že pokud nějaká strana získá v parlamentu přes 50%, tak už to nemusí být demokracie (viz komunisté v 1948). A pokud nezíská 50%, ale vyhraje, tak má při vládnutí problém s koaličními partnery a často se silnou opozicí, což efektivní vládnutí prakticky znemožňuje. Lidé ve volbách hlasovali ne pro Babiše, ale proti 20 letům (ne)vládnutí "tradičních" stran, kterým se nedařilo plně skrývat své machinace. A pokud tyto strany mají volební program "nevolte Babiše", tak je zázrak, že vůbec ve sněmovně jsou. Vždyť mu svojí nečinností vlastně dělaly reklamu, tak čemu se jejich vedení diví. Zda bude AB úspěšný premiér ukáže čas. Předpoklady pro to má - manažerské schopnosti, schopnost obklopit se schopnými lidmi a v neposlední řadě je nezávislý na státních financích. Pokud tyhle vlastnosti využije a NEZNEUŽIJE, může být dobrý premiér.

2 3
možnosti
AB

A87d12a63m 78B16í17l20e87k

13. 12. 2017 5:48

jak jste to myslel, že není závislý na státních financích? Na ničem není tak závislý, jako na nich... bez nich by jeho byznys neexistoval. A je to také důvod, proč si to šel posichrovat do politiky osobně.

4 0
možnosti
SM

Myslím, že na otázku v titulku stačí jednoduchá odpověď: Protože to řekl. A pokud někdo říká něco jiného, je to jen kampaň.

0 0
možnosti
LR

příteli soudruha Bureše váš blog jako kdyby napsal absolvent VUMLu Bureš je za 1.zločinec ( zatim neodsouzený) 2. komunista 3. agent STB 4. Slovák tj v zemích koruny české ho volil pouze nesvepravný retard stejně toho rudýho výpitka na hradě

7 3
možnosti
MS

Snad pan autor nepíše knihy. Pohádek už bylo napsáno dost a určitě lepších.

2 2
možnosti
EH

Babiš má inteligenci a vizi = plán. Ví, co chce a umí si nechat poradit. Jeho oponenti udělali chybu, že ztratili iniciativu. Začali reagovat (antibabiš) a kdo ztratí iniciativu, obvykle prohraje.

2 2
možnosti
PS

P77e46t49r 45S89k55á89c96e88l

8. 12. 2017 23:25

Příměr s těmi kapry mně připomněl, jak v min století a dávno před rokem 1989 šel jeden úspěšný pan ředitel podniku do Prahy dělat ministra. Loučil se se slovy:"Jdu tam rozhýbat ty líné kapry". Jak dopadl? Po krátkém čase ho přeřadili na velvyslanectví jistého státu, později uplatnil svoje zkušenosti z řízení podniku ve výzkumném ústavu. I tak se ale na něho v tom prvním podniku, kde měl nebývalé úspěchy v jednání s lidmi, neustále vzpomínalo jako na schopného manažera. Takových je nám třeba i v politice, obávám se však, že tam doposud chybí zdravý rozum a do té doby než se dostaví, bude mít i pan Babiš neskonalé problémy pro tento stát něco pozitivního vykonat. Skutky přesvědčují, takže se nechme překvapit...R^

0 0
možnosti
JP

J88i84r51i 45P47r33a75j91z

8. 12. 2017 10:23

Pro mě je nepřijatelný, protože využívá státní správu , ke svému prospěchu a likvidaci konkurence. A stále nechápu, že to ostatním lidem nevadí.

10 6
možnosti

Proč to lidem nevadí? Protože se zde veřejně mluví o tom, že již před nástupem Andreje Babiše se zde ztrácely stovky miliard korun ročně, a že je chce Babiš ohlídat.

3 2
možnosti
JK

A čo vy si Kefalín predstavujetě pod takým slovom "úspěšný"?

0 0
možnosti

Nevnímám Andreje Babiše jako štiku v rybníce s línými kapřími příživníky!

Politici těch "správných" stran proměnili politiku v politikaření, v politický byznys, v klientelimus, v korupci, ve vytěžování veřejných rozpočtů. Mnozí postupně se pokoušeli s touto hydrou něco dělat, ale byli neúspěšní. Neznali politické zákulisí nebo neměli dost sil proti tomu politickému byznysu.

Andrej Babiš se na tento boj připravil. Je bohatý a tím je nezávislý. Má tisk, který ho může bránit proti nejrůznějším nařčením. A především je leader srozumitelný všem obyčejným lidem. Žádnou špínu na sobě nenechá, ale násobně to vrací.

Politikům "správných" stran se podařilo rozdělit společnost na dva antagonistické tábory vyhrocené do emocionálního populismu: Stoupence Babiše a antibabišovskou národní frontu. Pravda nebo lež? Nikoho to nezajímá! Každý tábor má "své" pravdy! Antibabišovci jsou věrohodnější pro vzdělané straníky, Babiš je srozumitelný prostým lidem.

"Demokratický blok" s populistou Petrem Fialou v čele se jen vysmívá Andreji Babišovi, že vládnout bez nich nedokáže. Ale utajuje, že ani Fiala bez ANO vládnout nedokáže. Ale já začínám chápat strategii Andreje Babiše a věřím, že vládnout dokáže. Pravicové zákony prohlasuje s pravicí (pokud máme autentickou pravici!) a levicové zákony prohlasuje s levicí. Pokud "pravice" nebude hlasovat pro pravicové zákony, Babiš jim to vrátí a v příštích volbách pravice nedostane hlasy. A pak stále je tu hrozba, že když politici "správných" stran nedají Andreji Babišovi důvěru, budou nové volby. A výsledek těchto voleb je dnes už všem znám! Po nich mnohé ze stran vypadnou ze sněmovny!

:-)

8 4
možnosti
Foto

Úspěch Babiše spočívá právě v zacílení na naivní prosťáčky jako jste vy. K tomu oprášil metody známé mu z dob, kdy vy jste nejspíš nadšeně mával mávátky na průvodech a úspěch se nemohl nedostavit.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS