Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rád bych reagoval a zároveň odpověděl všem, kteří mne nyní zvou vítačem, člověkem slepým k teroristickým útokům a kdo ví čím ještě.

Povšimněte si prosím, že můj článek vůbec ale vůbec nepojednává o vítání migrantům a ani slovem jsem se nezmínil i potřebě je přijímat a vítat. Naopak se vymezuji proti projevům nenávisti vůči všemu nepohodlnému a cizímu. Muslimy, kteří k nám ani nemíří, to začalo a už se dští síra i na romy, židy, homosexuály a tak dále. Nyní upadli v nevoli i cizinci. Vymezil jsem se proti napadení člověka jen pro barvu pleti a studentů jen pro cizí řeč. Pachatelé jsou pak mnohdy oslavováni jako hrdinové.

Vám tohle přijde normální? Inu, zavřete se tady a nedivte se, pokud vám svět nepodá pomocnou ruku, až toho budete nejvíce potřebovat!

7 12
možnosti

Jednou jsem měl to štěstí, že jsem si sedl na počůranou sedačku. Mám napsat blog o tom, že náš národ neudrží moč a že jsme národ prasat?

12 0
možnosti
TP

T54o84m43á31š 62P98í94c25l

6. 12. 2017 16:45

Je dobře, že někdo připomněl, co si Židé prožili. Dnes skutečně máme podobnou situaci. Z Francie prchají Židé před muslimy do Izraele, který jim připadá bezpečnější. Ve značných částech každého velkého města v západní Evropě už by si v jarmulce vyšel jenom sebevrah. Ostatně, konečné řešení židovské otázky nevymysleli nacističtí pohlaváři, ale bylo načrtnuto už v jednom z islámských hadísů. Je třeba skutečně nedat nenávisti prostor a ochránit Židy (i všechny ostatní) před nenávistnou islámskou ideologií.

42 1
možnosti
KP

Po vsech muslimskych zverstvech z poslednich let pusobi tento blog jako provokaceRv.

27 3
možnosti
VV

A co bolsevicka zverstva poslednich let? Ta neplati? Kam se na ne hrabou vsechny atentaty arabu. A vam sedi soudruzi v parlamentu.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, zda tu autor reaguje na komentáře. Pokud ano, zajímal by mě jeho názor na nenávistné a násilné projevy Antifa a dalších neomarxistických partiček tohoto ražení. Předem děkuji za odpověď, ačkoliv pochybuju, že je za co

22 0
možnosti
VV

Antifasisti jsou tedy neomarxisti? Zajimave zjisteni. Ktery vjedec to objevil?

2 6
možnosti
Foto

Výborný článek.

Nemohu se zbavit dojmu - a to i cca 1,5 měsíce po volbách - že voliči pana Okamury byli a jsou ovládáni strachem a pocitem, že on za ně vše vyřeší. Jejich sebevědomí je nízké a proto potřebují někoho, ke komu se mohou upnout.

Stejné pocity /tedy pocit méněcennosti a strachu/ vyvolaly v historii děje, které potom semlely všechny.

Fakt se to musí pořád opakovat?

9 16
možnosti
KP

Pane doktore, mel byste vyhledat nejakeho kolegu se specializaci psychiatrie.

9 2
možnosti
PK

No je velký rozdíl mezi konáním židů a muslimů,,,,,a řekl bych , že nekvičíme ale poukazujeme na nemožnost kooperace současné legislativy a muslimskou ideologií...

18 3
možnosti
MN

Ty brďo, takhle zaměnit příčinu a následek... ???

Židi najížděli autama do Němců?

Vypalovali redakce satirických časopisů?

Unášeli letadla a namířili je do budov?

Čoveče, kde vy vítači na taková pokřivená přirovnání jenom chodíte?

Antikarma! !Rv

45 3
možnosti
MP

M98i75l82a78n 51P51o21l87á82k

6. 12. 2017 17:03

Myslím, že tato srovnání jste si doplnil vy. Odhaduji, že kdysi také byla spousta zpráv o židovských zvěrstvech. Ale to není zas tak podstatné. Ke spáchání teroristického činu člověka těžko přesvědčí nějaké náboženství samo o sobě. Je k tomu potřeba něco dalšího. Dokonce pokud existuje ono něco dalšího, tak se dá to náboženství vyměnit za kdejaké jiné (a ani to nemusí být nábožeství jako takové) a výsledek bude podobný.

1 9
možnosti
JT

J10i22r44i 61T97i51c44h84y

6. 12. 2017 16:26

Vcera to byl nacismus, pak komunismus, dnes islamismus!

8 0
možnosti

J39a65k67u12b 24Š57o14l87c

6. 12. 2017 16:18

Tak jsem byl smazán, když jsem skupinu napadnuvších černocha nazval debily. Tak pardon, cenzore, nejsou to debilové a hovada, jsou to správní hoši a hrdinové. Občas u toho mazání myslete.

4 0
možnosti
Foto

Zvykejte si. Ja pod jednim clankem reagoval na nenavistne komentare slovy ze se tam zase seslo hodne hlupaku a byl jsem smazan s oduvodnenim ze je to mimo tema. Zda se ze administrace celi nejakemu murovcovi ci co

2 0
možnosti
ZH

No... Nenávist muslimů k Židům plyne z nenávisti Mohameda k Židům, kterou zanesl do Koránu. Nenávist muslimů k bezvěrcům opět plyne z nenávisti, kterou Mohamed zanesl do Koránu. Nenávist k muslimům tedy odráží nenávist islámu vůči všemu neislámskému.

Není to správně, nesouhlasím s tím, ale nejedná se o nenávist z neznámého, jak se na začátku článku snažíte podsunout.

27 1
možnosti
ZH

Mohamed nezanesl do Koránu vůbec nic. Než vznikl Korán byl už dávno mrtvý. Zpátky do školy.

0 2
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/