Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Skvěle napsáno, děkuji. Obhajoba něčeho tak odporného, jako je bolševik, komunismus, který převládá na této diskusi, ať zlehčování zvěrstev Sovětů, odváděním pozornosti stylem, "Vy zase mlátíte černochy," je plně vypovídající o mentalitě tohoto národa. Který, nejen dle postřehů některých historiků a sociologů, není schopen samostatné existence. Národ lokajů, slouhů, podržtašek, udavačů, kolaborantů, může býti jako další spolková země Německa, zemským Rakouským celkem nebo a o to tu jde, ruskou gubernií. Amorálnost národa, pokřivený charakter většiny společnosti, nabubřelý primitivismus, podrazáctví naznačuje, že bližší jsou nám Rusové.

11 2
možnosti
BM

Když Ondráček dohlížel na BIS, mlčeli jste, vyčetl Topolánek soupeřům.

Ondráček byl čtyři roky členem komise pro dohled nad BIS, což je daleko závažnější

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/prezidentske-volby-hadka-kscm-topolanek-horacek-twitter-komise-pro-gibs-14a-/domaci.aspx?c=A171205_174728_domaci_bja

2 0
možnosti
VK

Komunismus je jedna ze zločinných ideologií a všichni kdo se k němu hlásí by měli být kriminalizováni. Český národ (češi, moravané, chodové, slezané....) je národem lokajů a jen málo lidí se v něm najde čestných, pravdu hledajících a nezaprodaných. Proto si tzv. demokraticky volíme ZLO (a nevím co na tom systému je demokratické-ho: ničema má stejný hlas jako člověk poctivý; navíc menšina vládne většině nerovnováhou hlasů...například.). Zločinci (a hlupáci) se teď tetelí jak si při změně garnitur zase zakradou (a užijí si to). Tak prosté to je.

3 0
možnosti
Foto

Havlisté se musí zbavit zvyku uvažovat ve schématech mediálního bolševismu a naučit se respektovat demokratickou většinu.

5 14
možnosti
LO

L74u49b98o82š 63O68t23t

6. 12. 2017 11:58

Jediné štěstí, že soudruzi už nikdy většinu mít nebudou;-D

6 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi komunisty a nacisty je ten, že ti první vyhráli 2. sv. válku. Kdyby dopadla opačně, tak by se dnes slovo komunismus nesmělo pomalu ani vyslovit. V padesátých létech by na území okupované Evropy proběhly popravy a perzekuce, pak by si nacisti spočítali, že je lepší, když porobené národy makají na tom co umějí, tedy i ve svých domovinách a kleště by pomalu povolovaly. Oboje jsou to zrůdné ideologie, které si nemají co vyčítat. Ode mě karma.

15 0
možnosti
Foto

Ale pana Flaško, tomu přecen sám nevěříte, že by nacisti po vyhrané válce povolili šrouby a stali se z nich demokraté. Nacisté na rozdíl od komunistů vyhlazovali plošně celé rasy a né jen své třídní nepřátele. Začali u židů a cikánů a slované by byli nejspíše další na řadě, tedy pokud by z nich neudělali pouze otroky.

6 7
možnosti
ZM

bylo by zajímavé zjistit, kolik nacistů po válce zaměstnaly demokratické USA, a kolik totalitní SSSR.... pokud dekomunizovat, tak plošně a ne jednotlivce, kteří se momentálně nehodi...

6 1
možnosti
Foto

Plošně zaměstnával válečné zločince především SSSR a prostřednictvím STASI i DDR.

12 0
možnosti
KD

"Komunistickou mlátičkou ", nazval Ondráčka, bývalý lidovecký, sám Národní frontou a KSČ, roky vydržovaný straník Kalousek. Výčet těch, kteří pak rychle "přeskočili plot, či přehodili kabát" a dál po listopadu vesele sloužili ve vysokých funkcích, by byl asi velmi dlouhý a po letech,asi i nezáživný.. Bohužel !

8 6
možnosti
AN

Takže za Vaši zvrácenou morálku může Kalousek ?

6 3
možnosti
Foto

NSR někdy trestně stíhala těch 237 nacistických soudců a prokurátorů, kteří působili v letech 1939-1945 v Protektorátu. Naopak je odměňovalo vysokými posty ve státním aparátu.

A co ten tajemník Glock kancléře Adenaura, který se podílel na holocaustu?

3 8
možnosti
Foto

Už zase žvaníte hlouposti, pane Řezníku. Tajemníkem Konrada Adenauera byl Hans Globke, nikoliv Glock. Glock je něco jiného. A Hans Globke, pravda, se podílel na růstu moci Adolfa Hitlera, ovšem během válečných let značně pomáhal protinacistickému odboji v Německu.

7 0
možnosti
KB

K48a41r72e16l 17B76o54k

5. 12. 2017 23:10

Nepochopil jsem diskutující, kteří řeší rozdíly mezi NSDAP a AfD. O tom blog není.

Jinak za blog Karma.R^R^R^. Velice přesně popsáno.

6 0
možnosti
Foto

AfD se svymi nazory od té NSDAP velmi liší programem. Z AfD dělají extremistickou stranu media a politici, kteří se jí bojí.Protože říká bez obalu pravdu o emigraci a získává voliče.

10 0
možnosti
VV

Jak jste na to prisel? Na svem sjezdu minuly tyden v Hannoveru predaci AfD jasne priznali, ze zadny Programm nemaji. Jedinym mottem je Deutschland für Deutsche.

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik