Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J14i71r71i 45B28o23r

2. 12. 2017 17:12

Jednoduše,zvyšme mzdy. Kdo? Já,vy, my? Nebo oni? Kdo komu? Jenom populistické kecy komunistů.

17 1
možnosti
JAN

Komunisti, dejte nám svátky alespoň o vánocích ! /jen nadpis/

5 0
možnosti
Foto

za mého mládí lidé pracovali 6 dnů v týdnu a nikomu to nepřišlo divné. Dovolená byla 14 dnů a stačila. Práce patřila k životu a nikdo se nad tím nepozastavoval. Dnes je celé řadě lidí zatěžko mačkat knoflíky, zatímco dřív šlo většinou o dřinu. Všechny tyhle snahy lidstvo činí lenivým a to nepřinese nic dobrého.

1 5
možnosti
VV

Pane Bicero, piste prosim pravdu a ne polopravdu. 14 dni dovolene bylo 3 roky po dovrseni 18. let veku. My muzi ji zazili tedy jen jednou. Po vojne pak jsme ji meli 5 let 3 tydny a potom 4. Pracovni doba byla 42,5 hodin, a v roce 1968 se zacal pri stejne tydeni pracovni dobe zavadet 5. deni tyden. A jestli se nepletu tak, ti nedospeli meli dovolene 6 tydnu.

7 0
možnosti
AS

A co se do toho prostě nemontovat? Co pořád za někoho něco řešit? Lidi jsou svéprávní, nechte je žít po svém:-/

6 0
možnosti
Foto

Komunista nikdy nemůže pochopit, že lidé jsou dostatečně soběstační, aby si uměli vybrat, zda chtějí, nebo nechtějí o svátcích pracovat. Problém komunistů, ale i ostatních etatistů jsou tzv. add-hoc řešení, které neustále všem lidem snižují možnost výběru mezi různými alternativy. To je útok na základní lidské svobody, který v konečném důsledku zasáhne mnoho lidí, kteří by rádi pracovali a nakupovali ve dnech, kdy jim to tihle kazisvěti zakazují. Chtěl jsem věřit, že to dělají z dobrého přesvědčení, ale postupně si myslím, že to dělají proto, že to jsou nenávistní a nemorální lidé.

16 0
možnosti
Foto

Vážená soudružko, takže Vy požadujete, aby prodávající personál nemusel pracovat o nedělích a svátcích a já nevím kde ještě.

Ale co třeba: policie, vojsko, záchranná služba, hasiči, lékaři, pracovníci rozhlasu a televize, divadla, koncerty, telefonní ústředny, ostatní spojové služby, energetika, vysoké pece, válcovny, vodárny, plynárny, doprava (vlaky, autobusy, taxi, letadla...) atd. ? Ti nic? Ti musí makat, i o Vánocích? A to nevadí, že to je houbeles rovnost, které máte plné ochutnávárny?

RvRvRvRv

13 1
možnosti
Foto

Vzpomínáte, co bylo na dřívější stokoruně? Nebyl tam náhodou tavič? Také byl na pěkném plakátu s jakýmsi budovatelským heslem.

A ten socialistický tavič mohl v sobotu pec uhasit a v pondělí ráno zase roztopit?

Já bych navrhl, aby lidé jako Vy dostávali průměrný plat s podmínkou, že nebudou nikde pracovat. Ekonomika by stoupla o 100%. Nejméně.

9 0
možnosti
MB

Po pravě řečeno, nechápu proč zde s. Konečná dopisuje - je vždy drtivě vyplísněna, pak zřejmě jakýsi názorový průzkum bojem. To, co obhajuje - volno, je tak stupidní, další třešeň na regulovaném blahu ! Mohu uvést 100 argumentů - od hlídače pořádku - na kterého ovšem nesmí pršet, přes autobusáře - který musí mít vždy klidný provoz , po lékaře - kterému je třeba zaručit, že operace dopadne ,vždy bez komplikací.Přitom tak jednoduché, nespokojený autobusář může jít operovat ap. Pak i ZP je zbytečný, zejména v pasážích příplatků, odpočinků, NV ... Občan a jeho volba rozhodnutí je taky zbytečná - Je zde stát, který rozhoduje, kdo co a za jakých podmínek bude vlastně dělat. Posledním krokem je, ustavení komise, která bude zjišťovat, jak jedinec se svým volnem pak naložil ! ... IDIOCISMUS !!! ... :-)

11 0
možnosti
Foto

To je paběrkování, o to nido nestojí. Zasaďte se raději o zkrácení pracovního týdne na 4 dny !

2 0
možnosti
RC

Neni nejjednodussi variantou dohoda se zamestnavatelem?8-o

1 0
možnosti
ZH

Já mám lepší nápad. Pojďme zakázat veřejnou činnost všem, kteří by ostatním stále něco zakazovali.

Přestaňte se laskavě stále montovat do životů jiných lidí a nechte nás žít. !!

30 0
možnosti
Foto

Vy přece nejlépe víte, co je pro lidi nejlepší. ...........

6 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik