Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Myslím si, že je to o svědomí. Kdo pochopil, že fašismus a komunismus, ať už to předkládá kdokoli jakkoliv jde o extrémě levicové hnutí. Žádný pravicový extrémismus, jak je dnes negativně pojímán je pouze nálepková fikce, aby se mohl komunismus dnes a v budoucnu dále "demokraticky" šířit. Pokud bychom někoho mohli označit za opravdového pravicového extrémistu, jen stěží bychom ho hledali, neboť nikoho tak svobodně nadaného a samostatného jedince bychom nenašli.

0 1
možnosti
Foto

A které hnutí je více napravo, fašismus, nebo komunismus?

0 0
možnosti
MS

"U nás už se nehádáme, kdo má větší pole lán..."

Bodejť, když jste jim všechno ukradli. :-P

2 0
možnosti
Foto

R^;-)aby vám některé soudružky za blog nedaly do drž---;-D

jak už jsem kdesi napsala, já lidi soudím hlavně podle přínosu společnosti a chování k ostatním-a často ti nejzarputilejší pravičáci kapitalisté a podnikatelé jen změnili barvu a maskují svou minulost která ale prosakuje z každého jejich slova

1 0
možnosti
MP

Tak jsem, pane Turnere, šel do sebe a abych vám nekřivdil, přečetl jsem si pečlivě znovu váš nejnovější výtvor. Píšete hned v úvodu: "Vždy mě pobaví, když po zveřejnění článku, kterým vyjadřuji svůj názor na komunisty a jim podobné, se mě soudruzi a jejich sympatizanti snaží v diskusi napadat tak, aby nemuseli veřejně odtajňovat své přesvědčení.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=635619

Tímto úvodem a nejen jím vpodstatě nálepkujete všechny své oponenty nebo kritiky jako přisluhovače komunistů. To je však docela unfair podpásovka. Přiznejte si, že se nesouhlasných názorů názorů bojíte a proto se snžíte ostrakizovat dopředu své oponenty. Tomu se říká faul!Rv

9 4
možnosti
MP

Nicméně to není to nejpodstatnější, co vám chci k tomu vašemu nejčerstvějšímu blá..., pardon blogu sdělit. Abych vám usnadnil pochopení mého příspěvku, dovolte mi, abych se krátce vrátil do historie válek.

Když vypukla I.WW, bojovali Francouzi proti dobře maskovaným a ještě lépe krytým německým vojákům v pestrých stejnokrojích tak že stáli v několika řadách za sebou a bojovali tak nějak postaru. Německým kulometčíkům přišlo opravdu hloupé až neférové do těch živých terčů střílet. Francouzi se v krátké době poučili a Němce napodobili. Před II. WW zase nacvičovali budování soustavy zákopů pro dlouhou zákopovou válku. Němci je však bleskově přejeli, takže nestačili ani utíkat.

Co tím chci říci, ptáte se? I vy bojujete staré války, varujete před salónními komunisty, kteří jsou dnes celkem neškodní. Avšak pro bojový zápal nevidíte, že vstali noví bojovníci, říkají si ANTIFA, v parlamentu pod krycím názvem Piráti. A tito daleko nebezpečnější a militantní levičáci pohrdající zákony této republiky vás přitom nechávají v naprostém klidu!

Písně, které nám tu nabízíte, totiž mladé a ještě mladší generaci nic neříkají. Bojují svůj nový boj, jenž se nazývá např MULTIKULTURALISMUS, LGBT, GENDER. Tady se dnes odehrává hlavní střet, tady odtud přichází nebezpečí nesvobody, zla a násilí. Měl byste převléct svůj "pestrý stejnokroj" obléci si maskáče a začít bojovat na té správné frontě.

8 5
možnosti
Foto

A ruce vzhůru, padouchové!

4 0
možnosti
Foto

Když koukám na fotku, tak vy už je skoro nahoře máte :-)

0 0
možnosti
Foto

Váš způsob humoru, zdá se mi, pane Turnere, poněkud podivným.

5 7
možnosti
Foto

Samozřejmě na Vaše komentáře nemá.

Míra smyslu pro humor je přímo úměrná míře inteligence. Rv

13 5
možnosti
LT

L76u56d76ě19k 80T92o45n51d29r

24. 11. 2017 18:26

Tož, já vyložím karty na stůl: su z Moravy. Nikdy jsem nebyl a nebudu komunista. Po 1989 jsem jsem zakládal a byl předsedou ODS v mém městě a několik let i předsedou okresní ODS.

V té době jsem byl přesvědčený, že komunistická ideologie by měla být zakázána zákonem a Komunistická strana rozpuštěna. Stejně tak jsem byl přesvědčen, že všichni okolo mne chtějí "tržní hospodářství" jako na západě, a že vzorem našich nově vzniklých "kapitalistů" bude Tomáš Baťa... A za tyto ideály a naděje jsem bojoval mnoho let v tričku "modrých ptáků".

Pak mi Václav Havel, Petr Pithart, atd... vysvětlili, že "nejsme jako oni". A já to přijal, protože opravdu nemám v úmyslu nikoho, ani komunisty, lynčovat. "Však oni vymřou" mě všichni utěšovali. Není třeba je zakazovat, rozpouštět jejich stranu oni sami zmizí "v propadlišti dějin". Tak to všichni ti nahoře říkali. Nikdo ale už nedokázal jednoduše a jasně říct, v čem je komunistická idelogie špatná. Neexistuje definice. Neexistuje dodnes.

Dokonce se i objevil jakýsi pražský prokurátor JUDr. Sokol, který veřejně prohlásil, že on komunisty zakáže. Stal se dokonce i ministrem a... nezakázal nic. Jen si udělal jméno a dnes patří k VIP právníkům obhajujícím prominentí klienty. Na komunisty už zapomněl...

14 1
možnosti
LT

L31u55d86ě86k 63T68o57n65d55r

24. 11. 2017 18:27

Pak přišla privatizace a opět mi ti nahoře vysvětlovali, že komunista, který zprivatizuje fabriku, ve které byl do té doby komunistickým ředitelem, náměstkem, šéfem... přestane být komunistou a začne pracovat pro sebe, ale tím i pro celou společnost...

Ze čtyř velkých továren v mém městě jednu koupili američané a tři zbývající byli předány na základě privatizačních projektů jejich komunistickému menežmentu. Je fakt, že už to nejsou komunisté, ale kapitalisté, podnikatelé, kteří zamněstávají většinu lidí v okolí. A že to není "košer"? A koho to zajímalo?

Bývalí komunisté samozřejmě byli i ve vládě, na miinisterstvech, v bankách... oni přeci nikam nezmizeli. Byli potřební. A že to není "košer"? A koho to zajímalo?

Parlament nakonec schváli zákon o zákazu propagace fašismu a komunismu, který je tak zcela bezcenný a impotentní, že nemá na nic vliv. Komunisté sedí v parlamentu už 2. světové války a propagují svůj komunismus. A co na to říkají všichni ti "demokratičtí" poslanci? Co proto tomu udělal například maskot sněmovny Marek Benda? Nic. Nebo Kalousek? Chtěl se s nimi dokonce spojit. Skoro 30 let tam s komunisty sedí, baví se, spolupracují, domlouvají si nebo kupují jejich podporu... A najednou mi má vadit, že podpořili Babiše? Když jim nesmrděli celých těch 30 let?

12 2
možnosti
MD

Casove zahumenkovy pohled.

Mozna si nebudou rikat komuniste a spolecnost se nazyvat komunisticka. Lide a spolecnost za 100, 200, ..., roku. I kdyz jimi treba budou. Kdo vi, kam se bude vyvoj ubirat a jakou podobu lidska spolecnost jednou bude mit. A nekteri dnesni budou v te dobe oznaceni za 'tmare'.

1 1
možnosti
Foto

J92i17ř41í 34T49u48r93n92e46r

24. 11. 2017 18:33

Ty obecné ideje jsou lákavé pro lidi od nepaměti a nejsou ani zločinné, ale pouze utopické, protože se ukázalo, že jsou zatím nerealizovatelné a pokud se je někdo přesto pokouší realizovat, dopadá to mimořádně špatně.

Abych byl přesný, nenapadám nějaké utopistické ideje a jejich nositele, ale ty, kteří se nedistancovali od zločinů komunistických režimů, což je i naše parlamentní KSČM

4 1
možnosti
MB

Církev a KSČ + "m", jsou nejbohatšími subjekty v naší zemi. Ty první chápu, jde o tisíciletý vývoj a součást naší historie - kultury. Ti druzí parazitovali na těch prvních a stačilo jim k tomu pouhých 41 let ! Nikoliv nešťastník J.Paroubek, ale ťastný Vojta Filipů má plné právo sdělit - No řekněte přátelé - kdo z vás na to má ! ... :-)

8 1
možnosti
MP

Opět další článek s absencí jakékoli myšlenky. Autore, vy vždy jen jaksi neuměle nakousnete nějaké téma. a čtenář v očekávání pointy náhle pod obrázkem zjistí, že žádná není a ani nebude.Rv

7 7
možnosti
Foto

J55i62ř24í 30T63u71r19n10e22r

24. 11. 2017 17:14

Vidíte, a já pod svými vážně míněnými články očekávám smysluplnou a slušnou diskusi, a nic. Myslím, že vám přečtení jednoho odstavečku nezpůsobilo žádnou újmu, ty budovatelské písně celé poslouchat nemusíte (ale můžete), je to hodina a čtvrt. :-)

9 2
možnosti