Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že byl místopředsedou PS zvolen předseda KSČM Filip, mi nijak zvlášť žíly netrhá, koneckonců jím byl i v letech 2002–2010 a 2013, kdy byly karty rozdány jinak. Mnohem horší je fakt, že komunisté dostali díky ANO přednost i při volbě předsedy mandátového a imunitního výboru a šéf PS Vondráček se netají tím, že je to odměna za to, že KSČM zastává v otázce vydání Babiše a Faltýnka n e u t r á l n í (:-P) postoj. Post šéfa bezpečnostního výboru získá podle všeho člen SPD Koten. Tyto čachry směřují zcela jasně k neformální koalici (jak už je vidět z hlasování) ANO,SPD,KSČM.

0 0
možnosti
Foto

já iluze ztratila už když byl před časem zvolen Zeman:-/

vám to očividně trvalo déle

0 0
možnosti

Máte pravdu, pane Šolci,

autor si pro nás připravil tento skvost: Tak soudržky a soudrzí, karty na stůl! ;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Patřilo pod příspěvek pana Šolce-první v doporučených!

0 1
možnosti

Vas pohled na vysledek volby obcanu CR je pozoruhodny, pane Turnere. Po kazde volbe v tom 28 letem rozmezi je to stejne. Snad pro vas dnesni vysledek byl jiny, nez jste vy sam predpokladal. Lituji vas.

Pral bych si vase zamysleni nad moji vidinou zmeny, ktera nam muze dat primou linii pro dalsi mandatove obdobi. Hovorim o kompletnim vitezstvi jedne ideje, bez nutnosti kompromisu s jinymi programy. Hovorim o "prezidenskem systemu", kdy vitez voleb ma okamzity mandat vest republiku podle svych predstav ktere obcanum predkladal pred jejich volbou. Obcane svoji volbou dali zelenou programu a rekli, ze jsou spokojeni s vudcem teto strany.

Musim rychle dodat nutnost mit tez volbu do Parlamentu ve stejnem case. kdy zakonodarny Parlament bude mit silny mandat kontroly nad vitezem. To je nutnost.

Dekuji za odpoved predem.

2 0
možnosti

Zamýšlet se můžete, ale to je tak jediné, co s tím můžete dělat. Máme demokracii, tak holt vládne všeholid. Ostatním zbývají oči pro pláč.

2 0
možnosti
Foto

J29i31ř58í 77T89u71r62n50e49r

24. 11. 2017 18:42

Pokud lidé vidí, že se děje cosi špatného, byť to vzniklo legálním způsobem, měli by podle svých možností na to reagovat. Politik má jiné možnosti než populární umělec a pisálek na blogu jiné než ten národní umělec (třeba nedávno vyznamenaný). To není revoluce, to je přispívání ke klimatu, ve kterém se třeba něco takového už příště nestane. Nejhorší je rezignace, složení rukou do klína a konstatování, to se nadá nic dělat. To už tu bylo.

1 2
možnosti

Proč ten pláč nad rozlitým mlékem?!;-(

Vyžilé "tradiční" strany napojené na 20 let budovanou mafii šly od válu a je to především jejich chyba, že šlo hodně protestních hlasů Babišovi. Stejně tak jako Vaše omluvná rétorika kolem islámu v zákrytu s TOP 09 se mnohým přestala líbit a jejich hlasy dostal Okamura.

Nikdo vedle nich nic pořádného nenabídl; ani osobnost, ani řešení. To nenabídnuté řešení platí u Vás dvojnásob.

8 1
možnosti
Foto

J56i43ř33í 29T71u41r61n87e52r

24. 11. 2017 15:52

Jak v závěru naznačuji, myslím, že důvody jsou složitější, protože se jedná o obecný jev v celé euroatlantické civilizaci.

Myslím, že i voliči těchto stran si uvědomují, že nějaká kvalitativní změna nástupem nesystémových stran asi nenastala.

Poznámka ohledně mé "omluvné rétoriky kolem islámu" (nevím, jak se dělá rétorika "kolem" islámu; píši o islámu) svědčí pouze o tom, že buď čtete nepozorně nebo nemáte dostatečnou intelektuální kapacitu k tomu to správně vyhodnotit. Navíc je směšné, jak se snažíte toto téma propašovat i do zcela jiné problematiky.

2 6
možnosti

To, že dlouhodobě komouši spolu s nějakou další podivnou (extremistickou nebo možná spíš stranou pro jednodušší frustráty) mají ve volbách podporu mezi 20 - 30 procent je docela zřetelné už od devadesátých let.

Teď je docela blbé, že Babiš je až tak moc pragmatický, že je v rámci dosažení vlastních cílů legitimizuje.

Další věc, kterou Babišovi nelze odpustit.

Ale je mu je to nejspíš stejně úplně jedno. :-)

Jen jsem zvědav kdy ty zajímavé osobnosti v ANO začnou blinkat sami nad sebou.

4 1
možnosti

J68a64n 30K50l35á29s74e63k

24. 11. 2017 17:22

Pragmatismus, to je takový moderní výraz pro přísloví "Kam vítr, tam plášť". Babiš byl už prominentem minulého režimu, jde mu jen o vlastní prospěch a tudíž je mu naprosto jedno, kdo mu bude asistovat. Ale podobně se zachoval i Zeman, který se v touze po moci spojil s tím, kdo se mu zrovna hodil, a k likvidaci svých protivníků se také před ničím nezastavil.

2 2
možnosti

Pane Jiří, přícinou je chování většiny politiků za posledních řekněme 25 let. Prostě už toho všeho měla část společnosti dost a řekla to ve volbách.

7 1
možnosti

Ta část společnosti neví, kdo je Babiš? (Když už bych jí možná Okamuru odpustil.)

3 2
možnosti

"Co ale nahrává současnému politickému vývoji v zemi, která solidně ekonomicky prosperuje, je bezpečná a v sociální sféře převyšuje drtivou většinu srovnatelných zemí?"

Tolikrat jsme vam to vysvetlovali, a vy to stejne porad nevite?

9 0
možnosti

Pan autor nechápe, že chceme, aby to "je bezpečná" trvalo i nadále.

5 0
možnosti

Poslanecká sněmovna je taková, jakou jsme si svobodně zvolili....kdyby ODS nepolitikařila, tak mohla utvořit vládu s ANO a tvářit se, že ohlídá demokracii u nás, oni to ale rázně odmítli již před prvním jednáním s Babišem, tak teď se diví...mají, co chtěli :-/

10 6
možnosti
Foto

Fiala je profesorem, ne politikem. Chtěl být předsedou sněmovny, nic nenabídl a teď ho nakopli i jako místopředsedu.

NENÍ POLITIKEM. Dobře vypadá a hezky mluví. To ale nestačí.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS