Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a85n 58Š58u16r10c

25. 11. 2017 13:45

Nejlepší nálepka je přece Prag II, popřípadě Praha 2, že?

0 0
možnosti

A kdy Vy jste vystoupila z partaje ?

Jo Vy tam vlastně mentálně stále jste.

Tak, prosím, promiňte za nevhodnou poznámku.

4 1
možnosti

Je a soudruzi jí říkají "rudá Milena".

3 1
možnosti

No a pak že to nejde, stačí se jen pořádně kousnout, projít zapálené příspěvky straníků (těch správných stran), zapomenout na vlastní morálku, fakta a skutečnosti, přidat trocho pomlouvání, lží a demagogie, použít lest, závist a nenávist. Tohle všechno řádně promíchat, nakopat do ucelených vět a odstavců a DÍLO je hotovo.

Gratuluji a hlásím vás do pořadu: "Tohle nevymyslíš."

4 0
možnosti
Foto

ano, trapně se opakuji, ale ono to je opravdu jak z Rudého práva za normalizace

9 1
možnosti

:-)......Na rozdíl od většiny prvních diskutérů, oponentů, já Vás pochválím. Je to tak. Sledoval jsem to odpočátku, Kalousek...první výstup 25 min., pak dalších asi 12 diskusí. Byla po něm i sháňka, nebyl delší dobu. Poslední příspěvky....viditelně vyčerpaný, hledal slova, stále níže klesal u pultíku. Ale obdivuji ho ! Bojuje ! R^R^R^

1 5
možnosti
Foto

Ano, takový pocit jsem měla také a jeho sešup ke konci rozpravy byl viditelný. To se nijak neposmívám, jen konstatuji a jsem ráda, že se na tomto shodneme. Pan Kalousek by měl mít soudnost a měl by přestat "bojovat" v této chvíli již jen s větrnými mlýny. Jen ze sebe dělá trapného herce, který už nemá sil na umělecký výkon, vidí to všichni, jen o sám vidět nechce. Zde je snad i na místě lítost, ale to by bylo pro něj potupné, protože on sám o sobě smýšlí tak, jako v době své "největší slávy".

Děkuji za pochvalu, vážím si jí :-)R^

1 3
možnosti
Foto

Miroslav Kalousek byl 10x lepším ministrem financí než Babiš a nic na tom nezmění ani Vaše nadávání na něj. A když píšete o těch starých strukturách, tak tím myslíte před nebo po roce 1989?

11 2
možnosti
Foto

Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti

Jsem zvědavá, jestli někdy uvidím písemný projev poslance PS PČR T. Okamury bez pravopisných chyb. Zatím se mi to nikdy nepovedlo, viz oba poslední blogy paní Polákové.

Opravdu platí, že víc než diktátu Evropské unie se okamurovci bojí diktátu z českého jazyka? :-)

13 5
možnosti

Ano, to demokratický, by se mělo dávat do uvozovek:-)

5 1
možnosti
Foto

Uf... Uf...uf

Nemám slov.

Takhle nějak muselo znít rádio za doprovodu praskání atmosférických poruch někdy tak v padesátých letech.

13 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1814x
Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy