Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Domýšlivost mocných. Stát by měl nechat lidem jejich peníze, protože jedině ti je dokáží správně alokovat a používat. Státní plánovač nemá dostatek informací, jaké služby a jaké statky má poskytovat. Výsledkem je rozmrhání obrovských prostředků na nesmyslné akce a korupční jednání těch co rozhodují.

0 0
možnosti
JH

J29i45ř49í 43H80o20r62á17k

24. 11. 2017 9:23

Raději přebytkový rozpočet, než sekat dluhy i v době konjunktury. I státní dluhy se budou muset jednou vrátit a kdy jindy, než teď.

0 0
možnosti
PK

Dobrý den paní profesorko, nevím, zda to byl pokus vysvětlit problematiku neekonomům nebo naopak. V každém případě, s úctou k vám, jste se pokusila zavděčit všem. Od člověka vašeho vzdělání bych očekával více než jen snahu o politicky líbivé sdělení.

0 0
možnosti
RC

A nebylo by spise od veci zacit neco delat se severnim obchvatem Prahy? Co s tim soucasne vedeni radnice za ty roky udelalo?

1 0
možnosti
RC

jeste doplnim - ANO je na radnici od roku 2014, od roku 2013 ma ANO ministerstvo dopravy. A co se deje v teto oblasti?

1 0
možnosti
PK

Vyrovnaný či dokonce přebytkový rozpočet ... pochválila jste se, ale - Praha (město i soukromý sektor) prakticky nic nestaví, kromě krabic s kancly. Nejde jen o dopravní stavby.

3 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 29,20
  • Průměrná čtenost 1376x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik