Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Když voni ty klucí ušatý, mají svoje hračky tůze rádi a nechtějí se jich za nic vzdát a to ať už jsou leví neb praví ;-)

1 0
možnosti
JT

A ty hrátky mohou být nekonečné. Než bych se uvolil k smrti, to se na ně radši vykašlu:-)

0 0
možnosti
PL

Nejsmutnější na tom je, že před volbami politici naháněli Babiše, připravovali se na volby a nic kloudného nedělali, nyní opět nahánějí Babiše a zase nic kloudného nedělají a za všechno nicnedělání berou nehorázné peníze.

2 0
možnosti
JT

Otázka je kdy a zda se to změní a jestli už bude něco fungovat v tomto složení poslanců. Jak se říká, naděje umírá poslední

0 0
možnosti
MB

Tak jistě, současná situace se nemůže líbit nikomu. Ani příznivcům barev vítěze, či poraženým. Na straně druhé - se absolutně nic mimořádného neděje - Demokracie se svým volebním systémem prostě ukazuje svoji tvář. Stále se to opakuje, pak z historie ty výroky o žvanírně, o poptávce silnější ruky ap. Vidím dva silné faktory ve hře ! Šetření Olaf + prezidentské volby. Vláda do ledna nebude - od ledna může být jeden v base a druhý v důchodě. Zřejmě nepravděpodobné - nicméně nelze vyloučit. Čili počkejme si. Dnes, je podstatnost pouze jedna - Schválit Státní rozpočet - zbytek nespěchá ... (Ten Rozpočet je podstatný - mega vazby doslova na vše) ... :-)

1 0
možnosti
JT

Babiš je především kšeftař a hraje na sebe. Ekonomika mu hraje zatím do karet. Staré strany, které zde "porodili" mafiánský kapitalismus (klientelistický systém) ho v podstatě sklidili jako své ovoce. Je to takový krutý pohled do zrcadla, který by je měl vyléčit, zatímco se Babiš nejspíš zlikviduje sám a tu možnost by mít měl, dle mého.

2 0
možnosti
KB

K77a20r56e67l 20B22o10k

23. 11. 2017 9:23

Asi byste do toho doopravdy neměl kecat / Vaše slova /. Vypadáto, že politice nerozumíte a nebo jste nepochopil kam, kam by vedlo politické směrování země.

0 0
možnosti
JT

Pro politiku nežiju a tak ji ani nechci rozumět, chci žít tak, aby politici ovlivňovali můj život co nejméně a nejdůležitější jsou pro mne volby komunální, protože z nich vzejdou lidé co ovlivňují a řídí chod mého malého města, jsou to moji sousedé, které znám.

1 0
možnosti
KS

K66a27r39l43a 30S64u31c83h31á

23. 11. 2017 9:23

dokud se nezmění ten šílený volební systém, tak si volby budeme se stejným výsledkem opakovat pořád

1 0
možnosti
JT

Dokud se nezměníme my sami, tak ani změna volebního systému nám nepomůže. Ale máte pravdu, ten systém je hloupý. Přesto s ním minimálně "protestně" umíme zacházet: 125 nových poslanců ve Sněmovně o něčem svědčí.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS