Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problematiku dotací moc neznám. Ale pověnoval jste se i otázce rasismu. Zde bych otázku analýz nepodceňoval. Možná by se jimi dalo předejít i nějakým křivdám. Pan Staník z SPD třeba není rasista. Třeba by náklady na jeho vyšetření nevyšly nazmar. Třeba u něho alkohol způsobuje poněkud paranoidní vnímání, a pokud by pravidelně docházel ke specialistovi pro antabus, byl by z toho venku.

0 0
možnosti
Foto

Dotace nefungují nikdy a na nic !

Dotace jsou zlo, pokřivují ceny a generují pravidelné krize.

1 0
možnosti

Vždy se snažím být v diskuzi pragmatický a neosobní. Přesto musím napsat svůj názor. Buď se mýlíte nevědomě nebo chcete mít čtenost, to kontroverzní témata mívají. (Z tohoto důvodu jsem zrušil svůj blog). Je to jako napsat, nejezte houby, jsou jedovaté. A jako příklad vyjmenujete x hub a bude to pravda. Nejsem zastáncem dotací, ale váš článek postrádá k bodu A také bod B. Bohužel.

0 0
možnosti

Správně jste pochopil, že dotace obecně nemám rád. Na druhou stranu platí heslo hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Mým cílem je nalézt jiné řešení a upozorňovat právě na takovýchto příkladech na nebezpečnost a nesmyslnost dotací. Zamlouvá se mi např. daňová asignace (když už tedy nějaké daně musí být) nebo voucherový systém. Dotace vedou dle mého v současném pojetí převážně k neefektivnosti.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS