Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kalouskovi brzy praskne cévka.Vypitý blb.Chová se jako by mu někdo rozkopal bábovičky.Demokratický blog?Kdo je volil?Oni se jenom bojí o koryta.Topka se do do sněmovny dostala z odřenýma ušima a na jejich místě bych si moc nevyskakovala.Doufám,že skončí v propadlišti dějin.

5 3
možnosti

Kalousek, klobouk dolů, manipulovat umí a nechápu, že mu to všichni stále žerou. Nejdříve zdiskreditoval ODS. Peťka Nečasů se tvářil jako že je premiér, ale fakticky byl premiér někdo jiný. Pak zase ČSSD i KDU-ČSL naskočila na vlnku antibabiš a výsledek je znám. Prý že si ANO přivlastnilo úspěchy ČSSD a KDU. Asi tím mysleli ten majstrštyk s inkluzí, Dienstbierovy či Marksové nápady, či výhodný odkup vepřína. A teď ODS zase opakuje stejnou chybu. Peťka, tentokrát Fialů, sám o sobě prohlašuje, že je přirozeným vůdcem toho tzv. demokratického bloku. A zatím je čím dál víc směšný. Přirozeným vůdcem, kterému zase skočili ti tři zbylí na špek, je úplně někdo jiný. Jestli to dovedou až k předčasným volbám, tak bych si dovolil predikovat, že na to dojedou definitivně. A fakt mě to netěší.

4 2
možnosti

J28a29n 44R39á74ž

23. 11. 2017 10:23

Kalouskův tah s tím seskupením ve volbách neúspěšných stran, který okamžitě nazval blokem (jedině) demokratických stran, byl geniální. Jinak by měl se svou hrstkou poslanců právo držet ústa a čekat skromně na uvolnění místa před pultíkem s mikrofonem. Teď má za zády 48 poslanců a může nadále projevovat svůj narcisní exhibicionalismus jak ve Sněmovně, tak před mikrofony TV.

A Fiala se ukázal jako politický hlupák, že mu na to skočil, neb tím udělal z ODS "béčko" a ze sebe druhého náhradníka.

Kalouska za to umění manipulace musíme respektovat, když ne přímo obdivovat!

12 3
možnosti

J95i87ř58í 71K78ý33r66a

23. 11. 2017 22:34

Skvělý postřeh pana Ráže, velké plus!!!R^

0 0
možnosti

J25a62n 34P78a55v50l87í82k

23. 11. 2017 9:49

M. Kalousek je opoziční poslanec, což mnohým diskutérům a autorovi nedochází. Svou práci dělá přímočaře a dobře, což jeho oponentům vadí. Oni by raději, kdyby jim dal "klid na práci". Už se opět v českých luzích rozmáhá kolaborantské ovzduší tak jako za bolševika.

10 5
možnosti

Ale jó, vždyť Vám "demokratům" ho nikdo nebere. Svůj k svému:-)

6 0
možnosti
Foto

Kalouskovo vystoupení bylo naprosto otřesné. K posledku se choval už jen jako malé dítě, které prostě pod stromečkem ten mobil chtělo a místo toho dostalo teplé prádlo.

9 2
možnosti

Kalousek dostává kopřivku z toho,že už nemá žádný vliv a jeho kmotři ho brzo hodí přes palubu.Měl by také před každým výlevem ve sněmovně povinně dýchat do balonku.Včera ke konci už měl absťák,jak se mu chvěl hlas.

12 2
možnosti

Kalousek řádí, jakoby byl v posledním tažení.

Jinak mám jen jednu výhradu, po tom, co každý může sledovat, by se mělo tomuhle bloku říkat tak zvaně demokratický...

11 0
možnosti

:-)........Souhlas! Sledoval jsem to od jedné, předpokládal jsem jak to bude vypadat, když Kalousek vystoupil jako první s projevem dlouhým 25 minut. Pak ještě dvanáckrát. Při posledních příspěvcích už viditelně pod vlivem, těžko hledal slova, samozřejmě...nekontrolované opakování stejné myšlenky. Piráti se a i po počáteční chvále od něho nedali zlomit....takže nakonec.....vaší zásluhou končí demokracie v naší republice, jim tvrdě sdělil ! R^R^R^

15 1
možnosti

Popsal jste to přesně.

4 0
možnosti

Kalousek a jeho Kalouskův demagogický blok je tragédií současné politiky. Malé strany neunesly volební porážku a ODS se k nim přidala.

13 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS