Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Je tak jednoduché jak odstavit Babiše a vládnout. Jak-no přece vyhrát volby,ale na to oni nemají gule,protože si sedí ve svých luxusních kancelářích a nemakaj.A teď se bojí že\ příjdou o své krabice od vína a svá bezpracná koryta,a někteří se bojí že půjdou do tepláků.Je to na nich vidět ,hlavně na jejich očích ten strašnej strach co bude když vidí že se tomu Babišovi i bez nich podařilo parlament ustanovit a ovládnout a bude následovat i vláda.Dělají stále stejné chyby a jejich poslední chybou je ustanovení toho jejich blobu. Jsou to nepoučitelní hlupci.Už aby byli na smetišti dějin.

0 0
možnosti

Kalousek demokrat???;-D;-D;-D ochránce nás chudých???;-D snad už jeho voliči konečně prozřeli...8-oi když pochybuji;-€

2 0
možnosti
SB

Myslím, že název Kalouskův demagogický blok, toto seskupení také vystihuje velice dobře.

2 0
možnosti
JS

J55a96n 89S91o89u96č82e69k

23. 11. 2017 12:26

Dávám karmu. I proto, že onu Kalouskovu novou Národní frontu, nazvanou vznešeně Demokratický blok, považuji naopak za přímé ohrožení jakés takés demokracie, kterou tu ještě máme.

5 3
možnosti
TK

To je zase diskuze obdivovatelů "nepotrestatelných" zločinců!

Může být někde jinde ve světě premiérem státu zločinec???

3 1
možnosti
TB

a kdo má být tím zločincem? ;-)

2 0
možnosti
PG

P70a64v20e47l 91G94ö60t48z75e

23. 11. 2017 10:15

Bohuzel do parlamentu se nam dostaly osobni nenavisti, ktere blokuji jakoukoliv rozumnou spolupraci. Nase demokraticke strany jsou strany do dobreho pocasi, jak se rika.

4 2
možnosti
RC

Tak to mate tezky, kdyz Babis pozurazi koho muze a pak se dozaduje jeho pomoci.

9 7
možnosti
JH

Inu - demokrati každý coulem:-)

6 1
možnosti
RC

Co je prosim nedemokratickeho na tom, ze se ukaze, kdo podleza ANO?

7 1
možnosti
ZJ

Ten demokratický blob je třeba vymazat a bude pokoj, potom snad začne parlament pracovat ve prospěch voličů.

9 6
možnosti
RC

Kdy a jak pracoval Babis, Filip nebo Okamura ve prospech volicu?

6 4
možnosti
SN

:-)......Souhlasím bez výhrady ! Sledoval jsem to od jedné, by lo to třaskavé. První se přihlásil Kalousek, řečnil 25 minut , mluvil sladce, lichotil Pirátům, vyhrožoval koncem demokracie. S hodnocením volby Grospiče zaběhl až do r.1945, všechno špatné. demokracie je ohrožena.

Dal za příklad skládání vlády v sousedním Německu. Demagogie, Ale pěkně ho ometl Pelikán, za jeho výstup velký potlesk sněmovny. U pultíku byl asi dvanáckrát. Párkrát odešel mimo sněmovnu, při jeho poslední příspěvcích už těžko mluvil, červený ve tváři, každému to bylo zřejmé, že je zase ve formě. R^R^R^

18 4
možnosti
Foto

Sledoval jsem to taky, tak jak mi čas dovolil. Beru tyhle přenosy trochu s nadhledem a vždycky se královsky bavím. Je to lepší, než nějaká pošahaná americká rodinná komedie. ;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik