Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krejza, Krejza, neni to ten zoufalec, co nadava, ze Praha neni svetova a tak udelal svetove Litomerice - v bazenu, kam muslimove nechodi, zakazal noseni burkin ;-D;-D;-D;-D;-D

To je fakt ten pravej clovek, co by mel poucovat, jak to maji delat ostatni!!

1 1
možnosti

Lítačku si dobíjím přes internet každý měsíc už několik let. Žádné heslo se tam nedává, jen číslo lítačky a email. A nikdy se mi nestalo, že by byl bankovní server přetížený...

1 0
možnosti

No a? Nemůžeme být Mistři světa ve všech disciplínách...ať Vám to, pane, lítá i nadále.

0 0
možnosti

P47e97t15r 13N59e40d26o14m56a

22. 11. 2017 18:26

to jsou kecy, ja mam taky litacku a naopak mi to prislo jednoduche diky zaslani na postu. Litacka je o rad levnejsi nez opencard, ktery byl tunelem pana Bema. Navic p.Krnacova odvazne celila vyhrozovani ze strany tech gangsteru, co provozovalo opencard

2 0
možnosti

Tyhle hraběcí rady Pražanům od vesničanů jsou k smíchu.

0 2
možnosti

Jenomže má pravdu předsedo. Je to zarážející, jak jsou státem sponzorované IT proijekty v ČR oproti jiným zemím technologicky zaostalé, zastaralé a hloupě řešené, ale zato cena je vždy velmi vysoká.

2 0
možnosti

Autorem popisované bych neviděl tak tragicky, spíš bych ocenil jednu univerzálnější dopravní kartu, na kterou by šly nahrávat aplikace využitelné v různých dopravních prostředcích. Prostě In Karta, Lítačka, Plzeňská karta a karty různých IDS dohromady a v jednom.

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že jste líný udělat krok po svých. Vystavení lítačky ve Škodově paláci trvá pár minut a ano, světe div se, člověk si pro ni musí dojít. Ne vše se už dá tisknout na 3D tiskárně... Co se dobíjení týká, tak opět, mluví z Vás lenost, nebo neznalost Prahy. V každé druhé stanici metra, respektive v jejím vestibulu, je okénko Dopravních podniků, kde Vám kupon nahrají asi tak za 30 vteřin. To by ale musel člověk odlepit zadek od židle a vydat se někam pěšky, ó, jaká hrůza...:-)

5 0
možnosti

Nebylo by výrazně levnější a jednodušší prostě v oněch stanicích vydávat papírové kartičky a nevymýšlet karty, kdy stejně neumí nic navíc?

0 0
možnosti
Foto

Ano, pražská MHD je fakt skvělá a já jsem si na tu lítačku připlatil 100,- a měl ji hned. Ale jistěže by to šlo udělat jinak. Až na to, že bezkontaktní kartu nemá každý.

Po bitvě je každý generálem.

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
1. místostarosta Litoměřic, kandidát ODS do Sněmovny. Mezi jeho záliby patří sport (zejména cyklistika, hokej a sportovní létání), cestování a četba.

Seznam rubrik