Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30a48n 53R39á83ž

22. 11. 2017 16:59

Z největší ptavděpodobností ten článek provokací byl. Ale dělat z toho světobornou událost a široce to rozpitvávat? No nevím jrstli je to moudré! Zvláště, když na naše velvyslanrctví v Moskvě už došla omluvná reakce od TV Zvezda za zcela lživý článek, jehož autora za to vyhodili a Zeman s Medveděvem si to z očí do očí vyříkali..

3 0
možnosti
Foto

Je to nejen moudré, ale přímo nutné. Kdyby nedošlo ke kritickým reakcím (článek zůstal nepovšimnut), sotva by následovala omluva a ukončení spolupráce s autorem. Nenechat si takovéto jednání líbit je právem i povinností sebevědomých lidí jsoucích v právu Jde o věc principu.

2 0
možnosti
Foto

Karma, vážený kolego.

K dvěma známým diskutujícím se není třeba vyjadřovat, nestojí za to.

7 0
možnosti
Foto

P53a65v21e98l 32V83á23v80r67a

22. 11. 2017 11:31

máte pravdu, mlčeti nelze. Ale indicie této kauzy ai její načasování smrdí konspirací ve stylu informační války kremlu a demagogie pana Zemana.

podrobněji zde:

https://pavelvavra1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=635161

3 1
možnosti
Foto

A to myslíte vážně?

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za obsáhlý rozbor kterému nelze nic vyčíst a dávám karmu. To s těmi diskutujícími - máte naprostou pravdu. Co je to za lidi, že obhajují, nebo omlouvají, či přinejmenším vysvětlují oprávněnost okupace vlastního národa? Ostatně už se jeden z nejaktivnějších ozývá i tady. Je nutno se ptát - jsou to vůbec Češi?

6 2
možnosti
Foto

Ano, to je případná otázka. Kdybych neměl přízvuk, mohl bych být Němcem.

0 1
možnosti

Já s Vámi souhlasím, to, co od počátku této kauzy předvádějí pánové Hermánek a Řezník, je děsivé! To je opravdu urážka českého národa!

7 3
možnosti
Foto

No, když urážka, tak asi urážka protiruských a protizemanovských sil, že? Ale zcela určitě ne urážka českého národa, který mám velmi rád a kdyby tomu tak nebylo, tak se v roce 1969 nevrátím z ciziny jako mnozí.

A Vaše prohlášení, pane Mudro, jsou jen pózy, nic jiného.

3 3
možnosti
Foto

Pane kolego, o vzniku 2.sv.války zbytečně fantazírujete, co by bylo kdyby.

Kdyby byly někde ryby, nemusely by být rybníky. A kdyby francouzská a anglická vojska , shromážděná v září 1939 bojovala s velmi slabým západním křídlem Wehrmachtu (skoro všechny divize poslal Hitler proti Polsku), válka by se asi vůbec nerozvinula. A podtrhuji to slůvko "asi".

A to, co napsal jistý Maslovskij či jak se ten chasník jmenuje, je dozajista cílená provokace, ale s reálným základem. Ať se nám to líbí nebo nelíbí, musíme pochopit, že tehdejší sovětské politické a vojenské velení prostě mělo obavy, že se ČSSR trhne.

Ty obavy asi nebyly zcela opodstatněné. Na to, trhnout se jsme v životě neměli, ale klidně bych věřil tomu, že nás Moskva špatně odhadla a myslela si, že bychom se vydali směrem na Západ.

Prostě nejsme bohužel nebo bohudík Maďaři. A nejsme ani Poláci, kam se Moskva v 80 letech bála intervenovat. Jsme prostě Češi a proto doteď tuto nemilou událost tak prožíváme.

3 3
možnosti
Foto

koukám, že jste zase ve službě;-D

4 3
možnosti

Miloš právě řečníi na téma - Pravdu nelze překrucovat ! Má samozřejmě pravdu , je zkušený recidivista, opakovaně soudně trestán - Za své výroky - Naposledy za Peroutku. Mj.- Článek z ruského webu zmizel...Asi se nás polekali , Přepadeni v r. 1968 jsme tedy nebyli a Miloš tak nemá, na co reagovat. Miloš má pravdu, zvolili jsme dobrého předsedu ...:-)

5 2
možnosti
Foto

To je přehnané, že? Tušíte, kdo je recidivistou?

0 3
možnosti
Foto

K čemu nechcete mlčet. Žádný článek ruského Kojzara neexistuje. Stranica nenajdena.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS