Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Paní Valachová, o co se to tady zase snažíte?

Jako ministryně školství jste nikdy žádnou smysluplnou školskou politiku nedělala. Byla jste jen loutkou politiky své strany (ČSSD), jak se udržet u moci, jak si uplácet a kupovat voliče, nic víc (což Vám naštěstí nějak nevyšlo - volby).

Vaše hra na paní čistou je jedna velká lež a pokrytectví. Musela jste moc dobře vědět o zlodějnách, které se ve Vašem resortu odehrávají, byla jste na to upozorňovaná. Sekce operačních programů (dotace z EU) pod vedením pana Velčovského zatím ještě existuje zřejmě jen proto, že jako strana máte pod kontrolou vnitro a policii, která evidentně nic nešetří a šetřit nehodlá. Je to hnus! Doufám, že se brzy také sesype jako domeček z karet.

Vaši odbornou kvalifikaci (co by právníka a ekonoma) nezpochybňuji, bohužel ji ale využíváte a uplatňujete ve prospěch něčeho jen stěží obhajitelného a akceptovatelného.

Domnívám se, že Vy sama to již víte, protože Váš dřívější sebejistý úsměv na TV obrazovkách nějak ztuhl a dnešní Vámi podávaná vyjádření Vám jdou nějak těžko přes zuby (jenže sesednout z tygra a nebo přesedlat je těžké, že ano?).

:-)

9 0
možnosti
IV

Nemyslíte tím "podporuje" spíš nevadí jim to?

1 0
možnosti
Foto

Otázkou zůstává, je li znatelný rozdíl ve vývoji logického myšlení díky matematice, pokud by byla matematika povinná jako předmět, oproti matematice co by předmětu povinně maturitního. Dle mého je to spíše věcí kvality výuky.

A pro úplnost. Zřejmě omylem jste zapomněla zmínit inkluzi. Ta má zcela jistě nejnižší podporu veřejnosti.

5 0
možnosti
TT

Jaké školství chtějí lidi: V prvé řadě bez inkluze!!

11 0
možnosti
Foto

Elementárním úkolem školství by mělo být konečné pochopení úlohy učitele a žáka. Klasické základní vzdělání se stále více profiluje jako nesvobodné, svazující, srážející. Neakceptuje povahu ani přínos dítěte této společnosti. Dítě potřebuje průvodce, potřebuje lásku a péči. Nikoliv bohapusté mentorování, třebaže za asistence chytrých pomůcek. Dětem se absolutně nedůvěřuje, jsou považovány za nádoby, do kterých je nutno v souladu s osnovami nalít potřebné množství informací. Je to zásadní chyba této společnosti - nikdy nenaučíte logice někoho, koho nejdříve umordujete a pak ho ještě srazíte nicneříkajícím hodnocením. Pravdou je, že skutečná láska k dítěti se v této společnosti potlačuje a vyžaduje se pouhé plnění norem. Nikoho nezajímá, zda jsou děti šťastné, zda jim učení něco dává a jak by to chtěly ony.

2 4
možnosti
MK

Tenhle blábol číst ani nebudu, stačí mi dnešní článek o inkluzi, pod níž jste Vy podepsána.

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik