Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Prostě zneužil nedokonalých zákonů, jako ti, proti kterým brojí. Tak jaký je mezi ním a jimi rozdíl?

0 0
možnosti
Foto

I55v68a41n 72M64a37r71e48k

21. 11. 2017 17:02

No, a kdy dojde na soláry, která rádobykauzu "Čapí hnízdo" mnohonásobně převyšuje ? ! 8-o

6 0
možnosti
JV

Logické.R^ Ale vzhledem k současné úrovni vzdělávání na našich školách, bude asi pro většinu nesnadné pochopit.:-(

4 0
možnosti
PB

Jen a jen Babiš se (s Faltýnkem, aby mu to nebylo líto) prodral do vrcholné politiky a drze ostatním káže o morálce. S masivním využitím médií jenž vlastní.

To komunistické omezené myšlení velké části vaší generace by bylo docela směšné nemít tak nepříjemné důsledky.

Jsem jen zvědav koho budete adorovat až se na to Babiš za pár let vyprdne nebo až se ANO zevnitř rozloží.

3 5
možnosti
BV

Pane Wilde

neměl byste hodnotit jen jednotlivé kroky, ale celé jdnání v souvislostech.

Je zcela nepochybné, že Babiš a spol se dopustili účelového jednání s cílem získat dotaci na níž neměli nárok.

Tím účelovým jednáním může být řada kroků, které samotné nemusí porušit zákon, ale spojeny v řadě za sebou už poruší zákon.

2 4
možnosti
Foto

Stojíte před problémem dokázat úmysl.

6 0
možnosti
BV

Už před volbami jsem konstatoval, že skalní příznivci Babiše se dají rozdělit na dvě skupiny:

1) Babišovec prvního stupně bude hájit svého zbožňovaného a omlouvat všechny jeho i naprosto zřejmé prohřešky a lži až do okamžiku, kdy mu přímo před očima umlátí basebalovou pálkou jeho babičku.

2) Babišovec druhého stupně bude svého zbožňovaného hájit a omlouvat i potom s tím, že ta babička už byla stejně stará a brzy by umřela.

Není to nic podivného, když se vezme v úvahu početná skupina osob, která se dá tak snadno ovlivni, že opakovaně vyhazuje své úspory do různých "letadel" a která natolik podlehne těm naprosto nereálným slibům, že nedá na na zdravý rozum a každého, kdo je logickými argumenty upozorní na nereálnost jejich očekávání velkého výnosu považuje za nepřitele.

Nechám zcela na vás, kam zařadit autory podobných článků či obdobných diskuzních příspěvků.

7 3
možnosti

Já ale tak nějak nechápu, co čekali? Že když ANO vyhraje volby, tak bude trestný čin automaticky zameten pod koberec? Že to je automaticky nějaká amnestie?

A Babiš, kdyby si byl naprosto jistý svojí nevinnou, tak by se nechal vydat a pak po osvobození by to všem mohl omlátit o hlavu. Pravda ale bude asi jiná. A on to moc dobře ví...

5 5
možnosti
VH

Nepopsal jste nic nového. Takto nám svůj podvod pan Babiš vyložil - na půdě PS. Já mu zcela věřím. Ano, sérií tří kroků (těch podstatných) se dosáhlo toho, že původní majetek koncernu Agrofert byl opět majetkem tohoto koncernu, bohatší o 50miliónovou dotaci. Ačkoliv pro koncernový majetek tato dotace určena nebyla. Slušný člověk tento kruh považuje za podvod. Člověk méně s morálkou spjatý arci nikoliv.

Mimochodem: Je zde ještě jedna možnost: Že obchody s podíly proběhly skutečně na obchodní bázi. Pak ovšem Babišovi rodinní příslušníci (nevěji jacísi advokáti) lacino nakoupili a draho prodali. Neboť prodali za cenu, navýšenou o 50 miliónů dotace. Ovšem ani obohacení jednotlivce není účelem dotace.

Ještě jedna drobnost: Ve výročních zprávách se mně nepodařilo dohledat jedinou zmínku na prodeji či nákupu uvedené společnosti. Pravda: mohu hledat jen ve veřejných částech výročních zpráv. Ovšem i v nich by to mělo být obsaženo.

5 2
možnosti
Foto

Obohacení je pane Hrubý základním účelem podnikání.

5 1
možnosti
Foto

Al Capona nakonec lapli na drobném daňovém nedostatku.

A u nás se u někoho začít musí. A je dobře, že je to u někoho nahoře a ne u malých rybiček. Jen aby soud odolal mámení přísunu kvalitních zemědělských produktů.

2 0
možnosti
Foto

O jakých drobných to mluvíte?

1 0
možnosti
Foto

V podatelně páprlamentu opět leží žádost. A dost. Instituce ještě nemá ani předsedu, místopředsedy, výbory a podvýbory a tudíž není ani funkční. Jestlivá se PČR poněkud neukvapila;-)

3 2
možnosti

Nechte to na PČR, mistře. Oni jen dělají svoji práci a to pod dozorem SZ. Jim je jedno, jestli instituce má nebo předsedy a výbory.;-)

3 1
možnosti
Foto

J57i82ř40í 57K24i96n37d73l

21. 11. 2017 11:10

Není nic snazšího, jak dokázat, že verze Andreje Babiše o dětech-majitelích Čapího hnízda nebyla fiktivní a účelová, aby farma dosáhla na dotaci. Stačilo předložit dokumenty, které by dokázaly, že se Babišovy děti skutečně staraly o chod firmy, chodily na valné hromady nebo tam alespoň poslaly advokáty s plnou mocí. Jenže právě tyto dokumenty neexistují, údajně se ztratily. Ztratily se v době, kdy začalo vyšetřování. A zpětně je zfalšovat nešlo .Pochybnosti o tom, že nešlo o náhodnou “ztrátu”, posiluje fakt, že dokud měla farma Čapí hnízdo veřejnou ackionářskou strukturu (vlastnila ji firma ZZN Agro Pelhřimov z holdingu Agrofert), zápisy z valných hromad firma standardně ukládala na obchodní soud. Ty se neztratily.

1 2
možnosti
Foto

Opomíjíte dobu, kdy akcie mohly být anonymní;-)

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS