Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to o lidech a prostředí, kde vyrůstají.R^

2 0
možnosti

D19a51v33i65d 20V34l45k

20. 11. 2017 18:47

Otázka je, jestli to co připadá slušné nám padesátníkům připadá slušné i dnešním náctiletým.Jinak furt platí Desatero ne?

1 0
možnosti

Beru to tak, že Desatero stále platí, ale pořád se porušuje, což slušné asi moc nebude

0 0
možnosti

J96a63n 43R77á22ž

20. 11. 2017 17:02

Už to, že se (skoro) každý automaticky považuje za slušného člověka, dokazuje jak je pojem "slušný člověk" relativní.

2 0
možnosti

Jasně, slušný člověk je relativní, na druhé straně slušnost by tak relativní být nemusela.

1 0
možnosti

Náladě ve sněmovně i společnosti - by mohla pomoci - Helena Vondráčková ! Jako u prvního TV vystoupení, (1964),. Předvedla tehdy své umění a zazpívala jednu ze svých prvních písní - Červenou řeku ! Tedy 2017 - Pod tou skálou, kde proud řeky syčí - a kde ční červený kamení, žije ten, co mi jen srdce ničí, jenom oligaršíka - koho já ráda mám, k zbláznění. To se může hodit, pak volný přechod do klubu KSČm ! Soudruh Skála bude čumět ! ... To by bylo slušné, ne ? Škoda Waldy, mohl přidat tu o třešních ! Slušní slušným - ty přihrávky přes červenou - puk létá ! Kolmý pas nezadržitelného Falmera, který uvoňuje Bureše do volného prostoru ! :-)

2 0
možnosti

Nějak jsem to sněmovní dění nesledoval (a v přímém přenosu určitě sledovat nehodlám), ale hezky jste to popsal. Faktem je, že přes nepříznivou úrodu třešní (asi díky tomu) je o třešně nebývalý zájem;-D To přežijem, ostatně co nám zbývá, když se jakýsi blok dobrovolně vyautoval.

0 0
možnosti

Vstačí být lidmi ne vlky sobě navzájem R^

2 0
možnosti

J69a33n 20R38á86ž

20. 11. 2017 16:57

Jako přísloví to má vyjadřovat ideologii synegrických vztahů mezi lidmi, Je však jen důsledkem předsudků vůči vlkům. Ale rozumím, co tím chcete říci! V

PS. Mně je vzájemné chování jedinců ve společenství vlků sympatické, protože je z hlediska životaschopnosti smečky velice efektivní. Kdybyste delší dobu pozorovala synegrii chování příslušníků smečky vlků, pochopila byste jak to myslím.

Osobně bych raději, kdyby se chování jednotlivců lidského společenství spíše blížilo vzájemnému jednání vlků, než ovcí, či hyen.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS