Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I17v92a37n 91M96a38r46e82k

20. 11. 2017 20:41

Vážená p.Jandová, pokud ve Vás ještě zůstala alespoň špetka slušnosti, dlužíte zde omluvu za svůj blog ze dne 8.11.2017 !

Poté zde můžeme řešit, jestli dá p.Topolánek svému komplici milost, či ne ?

4 0
možnosti
Foto

I53v43a46n 32M37a50r93e42k

20. 11. 2017 20:44

Oprava . . . . . . ostudný blog. . . . . . . !!

0 0
možnosti
MM

Topolánek na Národní třídě při letošních oslavách 17.listopadu prohlásil, že po odchodu Havla vylezli hadi a štíři a je třeba hájit polistopadovou republiku.

8 1
možnosti
Foto

Má pravdu, předsedo ;-):-)

3 4
možnosti
Foto

OK, budete tedy volit Miloše Zemana R^

6 1
možnosti

Vás evidentně přepadla hysterie, že se vůbec najde někdo, kdo se opovažuje kandidovat proti jedinému správnému svatému Drahošovi. A nechce se mi věřit, že v tomto státě ještě může někdo označit Kajínka za vraha.

11 2
možnosti
Foto

Vůbec není jedno, jak dopadne první kolo? Zeman dostane dle odhadů 40%, zůstane 60 %, které když se rozdělí mezi 8 kandidátů, dostanou v průměru 7,5%. Nejlepší na všem je, že jakkoliv vyčnívající kandidát má daleko větší šanci na druhé kolo než další tři, třeba Horáček, Drahoš a Hilšer, kteří si navzájem zaparazitují a v nejlpeším dostanou po 5 %. Volební matematika je jasná a ukázala se už u minulých voleb - čím více všeobecně přijatelných kandidátů, tím je jejich šance na postup do druhého kola nižší. Potom bude Topolánkovi na druhé kolo stačit v extrému stačit jen 8% a to se Horste Fuchsi vyplatí;-). A kdyby to nestačilo, nějaké to procento mu Miloš pustí.

P.S. Klaus taky nedal amnestii přímo svým kamarádům, jen to zaobalil do všeobecné amnestie s vědomím, že těm co se ve vězení líbí, se domů do basy zase brzy vrátí.

2 5
možnosti
Foto

Máte to poněkud zmatené, pane Haluzo. Pokud Klaus amnestoval velké případy, tak v okamžiku, kdy soudem nebylo pravomocně rozhodnuto. Ergo kladívko, nikdo nemohl být ve výkonu trestu a Vy se mýlíte nebo pomlouváte:

"P.S. Klaus taky nedal amnestii přímo svým kamarádům, jen to zaobalil do všeobecné amnestie s vědomím, že těm co se ve vězení líbí, se domů do basy zase brzy vrátí"

6 0
možnosti
SB

Mně připadá, že je bída už to, že Zemanův protitábor nedokáže vytáhnout z klobouku někoho, kdo by měl nějaký názor, jímž by oponoval Zemanovi.

Veškerá síla Drahoše je v tom, že není Zeman.

V naprosto úzkém kruhu lze to brát jako krajní řešení: Rodiče má člověk jenom dva, takže když jeden z nich bude nevyhovující, druhý bude jako nouzové řešení i v případě, že nebude mít žádnou vizi. V takovém případě lze říci, že člověk bez vize je lepší než člověk se špatnou vizí.

Ale to platí v případě, že je na výběr jen ze dvou lidí. To je příliš malý počet na to, aby se zákonitě musel mezi nimi vyskytnout někdo s jasnou vizí. Avšak protizemanovský tábor není schopen takového člověka najít mezi miliony osob!

Buď jsou na tom natolik špatně, že prostě nenajdou, nebo sázejí na to, že právě člověk bez vize osloví nejlépe voliče bez vize, nebo prostě Zemanovy vize jsou natolik jasné, že oponovat jim protinázorem nelze a že to lze pouze zahrát do autu nejasnými frázemi.

V každém případě je to bída tábora odpůrců Zemana. Kandidáta s vizí prostě nenabídli.

9 0
možnosti

I64v91a97n 98Š46t90í72p23e39k

20. 11. 2017 10:18

Topolánek není "Zemanův protitábor". Topol je Topol. Není ani Zeman, není ani člen toho podivného sdružení nastrčených figur. Zatím jsme v Havlovi, Klausovi a Zemanovi vždy měli na Hradě osobnost, autoritu.Topol nebude výjimka. T4P ![>-]

7 1
možnosti

Paní Jandová, nedejte na řeči a rozhodněte se zatím alespoň pro první kolo podle mé rady. Nevolíte Zemana, nechcete volit Topolánka. Ale pak koho? Vy mi teda nesednete k tomu panu profesorovi Želé ani k beznadějci Horáčkovi, se kterým se navěky potáhne, že byl za totáče černý bookmejkr. O ostatních nemluvím. Pojďte jako já volit Topola. Existuje dost dobrých důvodů domnívat se, že právě on bude důstojný a odpovědný prezident, a vsadím se, že o tom přesvědčí velkou většinu lidí. Zeman i Babiš byli nemile překvapeni když ohlásil kandidaturu a reagovali popudlivě. To samo svědčí o mnohém. Teď na něj hledají špínu, překrucují, zamlčují, vytvářejí falešné predikce - že pustí Dalíka, ha ha. Já mám jasno. Co vy?

3 2
možnosti
Foto

Já bych v zásadě proti Topolánkovi nebyl. Alespoň to je politik, bývalý předseda vlády a není z kavárny.

Zeman má své odsloužíno a jediný důvod, proč ho volit, byla pro mě kavárna. Aby to nedostala.

V osobě Topolánka to nedostane, takže váhám.

3 1
možnosti
JB

J25a82n 77B48u43r83i92a37n

20. 11. 2017 9:29

Jenže proto přece Topol (na poslední chvíli) kandiduje - aby se do druhého kola dostal Zeman plus někdo, kdo bude pro značnou část národa nevolitelný. A Zeman pak vyjde z voleb jako vítěz.

Když se podíváme, co Topolánek po odchodu z fce dělá, tak zjistíme, že zastupoval někoho v postsovětských republikách a dnes dělá v energetice - IMHO za jeho kandidaturou stojí lidé, kteří podporují Zemana.

3 2
možnosti
SB

Když se odvoláváte na tu SMS Klause o falešném a prázdném Topolovi, tak bych se Vás zeptal, co soudíte o etice toho, že byla zveřejněna.

Jak k tomu došlo?

Bylo to na tom sjezdu ODS, kde byl Topolánek zvolen do čela strany. Klaus na svém mobilu psal soukromou SMS své choti. A někdo to vyfotil výkonným fotoaparátem, dal to tisku a ten to zveřejnil.

A najednou strašně moc nepřátel Klause, Topolánka nebo ODS se toho chytalo.

Víte, jako vy nemáte některé politiky ráda, já zase nemám rád jiné. Například nemám rád Drahoše (zatím to politik v pravém slova smyslu není, ale protože kandiduje na vysokou funkci, lze jej svým způsobem za politika považovat). Rád ho nemám, ale plně uznávám, že do toho, co si soukromě píše, esemeskuje, telefonuje nebo mezi čtyřma očima říká se svou chotí, mi prostě vůbec nic není. Nemám právo mu do toho šťourat, a pokud mi to neřekne buď on, nebo ta jeho manželka, nemám vůbec právo to vědět. Totéž platí pro SMS, telefonáty, dopisy, osobní rozhovory apod. mezi Drahošem a jeho případnou milenkou (kdyby ji měl), bráchou, synem, zeťákem, švagrovou, sousedem, bývalým kolegou z práce nebo s osobním nepřítelem, s nímž se už od základní školy hádá kvůli nějaké klukovině. Do ničeho z toho mi prostě nic není. Jestli bude zvolen prezidentem republiky, budu mít právo nadávat na to, jak tu funkci vykonává, ale i nadále mi do těchto věcí naprosto nic nebude. A pokud mi to nějaký novinář zprostředkuje, tak ne že mi udělal laskavost, ale porušil právo občana Drahoše (nikoli právo prezidenta Drahoše, neboť to právo vyplývá z toho, že je občan, nikoli z toho, že by byl prezidentem) na soukromí.

Sice mi zprostředkuje něco, co bych bez něj nevěděl, ale já mu tleskat nebudu. A nebudu se na to ve svých diskusních příspěvcích odvolávat, jako vy se ve svém blogu odvoláváte na tuhle nezákonně získanou a zveřejněnou SMS.

Považujete mě za neslušného hulváta, ale po téhle stránce bych já zákony i morálku ctil mnohem lépe než Vy.

Co o zveřejnění té SMS soudíte Vy?

8 0
možnosti
Foto

Na to už vám odpověděl ústavní soud, že politici nemají na ochranu soukromí právo.

Ba i historie: dvořané kontrolovali osobně, zda král s královnou mají nejenom techtle, ale i mechtle.

3 0
možnosti
Foto

Ta žena s Topolánkem na foto, to je Dalík v paruce?

2 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik