Diskuse

Vůně muže

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

R^Hezký! Tohle jsme zrovna řešili s kamarádama na chatě u ohně při pečení buřtů. Zvířecí říše je hlavně o pachu. U člověka je tomu stejně, na nose mu vyúsťují pachové žlázy. Kdysi si lidé třeli nosy, podle toho hned poznali voní - nevoní. Dnes se to snažíme přebít různými sr.čkami a díky tomu jsme o čich skoro přišli. Jako u vždycky, svět lidí je jen jeden velkej klam:-):-)

2 0
možnosti
DP

Před lety sme na Novém Zélandu byly na ukázce maorské kultury, u nich se také ještě dnes někdy třejí nosy, tak si s námi otíraly nosy nějaké dost sličné maorské děvy, nebylo to nepříjemné, ale jak vůni nás mužů prožívaly ty děvy, opravdu nevím.

2 0
možnosti
Foto

Možná nevědomky jsi popsala jeden z důležitých evolučních předpokladů. I když čich je z těch 5 smyslů asi pro člověka nejvíce postradatelný, jeho existence je prostě u výběru partnera nezastupitelná.

Všechny moje lásky voněly, každá jinak a každá omamně. Bylo to přitažlivé, extatické a jako droga, kterou jsem potřeboval k životu. Nikdy bych nemohl nic mít s ženskou, která mi nevoní, prostě to nejde....

P.S. Yves Saint Laurent - Le nuit des hommes - nešlo o tuhle značku?

2 0
možnosti
LK

Ale to ale pěkný blog, čtivé a milé, díky a karma

2 0
možnosti
Foto

Pěkné, zábavné:-)R^. Na každého působí jiná ta podlamovací a hlavumotací vůně a když je to vzájemné, to je teprve paráda!:-)

2 0
možnosti
JS

R^R^R^:-)

Můj muž voní i zpocený a nenapšíkaný jakoukoli vůní. A když vůně, tak Fahrenheit - pasujou k sobě;-)

1 0
možnosti
DP

R^"Úsměvný" blog;-)Zuzano, nasadila jsi mi brouka do hlavy. Až se moje žena dnes vrátí domů, hned se jí musím zeptat, jak jí voním či nevoním;-D

1 0
možnosti
Foto

Pokud jste s ní déle, než zanedbatelný čas, pak tedy ano.

0 0
možnosti
Foto

R^souhlas-někteří chlapi voní krásně k zbláznění:-).i bez parfému:-)

a jiní mi nevoní ani kdyby se v parfému vykoupali:-/

1 0
možnosti
Foto

Přesně. Libuše, Vy jste zkušená žena.

0 0
možnosti
Foto

R^No, Zuzi, feromony. Příroda věděla, jak na to a nedá se oblafnout ani nejluxusnějšími umělými parfémy. Platí to oboustranně:-)

2 0
možnosti
Foto

Ano Honzo, to je moje nota. Já ji v článku Zuzanky nenašel a tak jsem možná v diskuzi trochu zabloudil.

Ale opakuji. A to je moje mantra. Ti dva si musí vonět.

1 0
možnosti
Foto

No, jo. Ty píšeš o parfémech. Ale to není to pravé. Piš o přirozené vůni muže a ženy. O tom, zda se tyto jejich vůně navzájem přitahují.

Piš o tom, že je katastrofou, když tomu tam není. Když ty dvě těla spolu souzní nebo nesouzní a ne o tom, co si kdo sebe naleje ať voňavku, parfém, či After Shave. To se přece dá bez problémů změnit.

1 0
možnosti
Foto

Škoda, že ten film nenatočíte. Určitě by se stal bestsellerem. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik