Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ani jsem nevěděla, že i tohle má svůj den... Z pomníčků a křížů mě mrazí, zvlášť z těch, kde jsou léta a léta pořád kytky a svíčky.

1 0
možnosti
Foto

V:-) děkuju za čtení i příspěvek...Klárko, a hezký večer přeju:-)

1 0
možnosti
Foto

Že tento den připadá zrovna na třetí neděli v listopadu, jsem nevěděla, ale shodou okolností jsem si o víkendu vzpomněla na jednu kolegyni, která vloni.... Už je to více než rok, co se jí stala osudnou jízda na motorce.

R^VV

1 0
možnosti
Foto

paradoxně se říká - že ty zimní měsíce jsou lepší... jak je opravdu hnusné počasí, prý se to na jistém upozadění řidičů podepíše. Ne vždy... tak, co říct, Pavlo? Nevrátíme...a strašná škoda životaV;-( děkuju ti

1 0
možnosti
Foto

Radko, děkuju, žes tohle napsala...R^R^R^. A tvou pověrčivost zcela chápu....V

1 0
možnosti
Foto

no, malomyslná jsem, přiznávám... a tak těší mne proto pochopení jinýchV:-) děkuju Ti, Šárko.

0 0
možnosti
Foto

no... moc věcí neumim, ale nechám Vás snít a děkuju, JosefeV:-)

0 0
možnosti
Foto

Když se člověk ocitne hodně blízko, nerozeznává chvílemi břehy... ten podpis omylem byla jen velká empatie, Radko VR^

1 0
možnosti
Foto

:-)děkuju... no, obešla mne hrůza a strach a pověrčivost a přivolávání. Přiznávám. Mělo tam být jméno kluka, s nímž jsem ráda spolupracovala, pohodář, bajker, co byl sluncem pro všechny. Jednou se vracel z práce z Prahy domů...

1 0
možnosti
Foto

Radko, že je to na silnicích neustále nebezpečnější dokazuje i český Bůh (Gott) tím, že ač kdysi auto-blázen, už se raději nechává vozit, sedíc na bezpečnějším místě na zadním sedadle. Co se týká zpěvu, prokrvuje mozek, pokračuj i s trémou :-)R^R^

1 0
možnosti
Foto

Horste, děkuju. to už je za mnou. Byly to fajn čtyři roky, asi pět. Žila jsem tím mocně, dělala pro ně soustředění a kroniku a organizovala takové to být spolu v mnoha směrech, a hlavně sranda aby byla. Pak se něco stalo a pak sbormistr umřel. Náhle. A tak si zase zpívám v koupelně... A moc děkuju za zastavení:-)

0 0
možnosti

U nás na Českolipsku jsme samý takový pomníček u cesty...také motorkáři zdejší zatáčky milují.. Tobě karma.

1 0
možnosti
Foto

Tobě poděkování a moc fajn den, Magdi:-)V

0 0
možnosti

Když se automobil z pomocníka mění na zbraň, tak to není dobré. A někdy tu hranici ani lidé nevnímají.

2 0
možnosti
Foto

když nevnímají, je zle , ale hůř - bych řekla, když se je někdo snaží na silnici napravovat a dovychovat. Nikde jinde neplatí víc to, že nad něčím se má mávnout rukou. Díky za zastavení,Pavle:-)

0 0
možnosti
Foto

S přibývajícími léty jezdím stále pomaleji, mé děti /všichni řidiči a docela dobří/ se tomu diví, že už táta nemachruje /i když by vzhledem ke kubatuře mohl/. Pořád si uvědomuji, co se může stát, slyšel jsem mnoho příběhů se šťastným i tím druhým koncem a občas vidím následky těch, co přežili.

A říkám si, že se asi nedá žít s tím, že jsem díky své blbosti na cestě tomu druhému jeho ukrátil. Věřím, že mi to vydrží.

Radko Vám karma..R^

4 0
možnosti
Foto

děkuju za čtení, Tomáši. Hezký den a díky i pro všechny další za Váš příspěvek.R^

0 0
možnosti

Ta Vaše Kaple smíření je každých pár set kilometrů u dálnice na parkovištích v Německu a i jinde,je primárně určená pro řidiče na cestách co se nemůžou jinak dostat do kostela.....jo pro ty smradlavý kamionáky

1 1
možnosti
Foto

tak to je dobře, že jsou...Nevím, čím jste, ale kdyby to šlo, nechť se do kostela dostane na mši každý, kdo chce... profese a jejich povinnosti leckdy za mantinel možného ale nezměním, jakož nezměním mravy těch, co stres pro řidiče kamionů jako zaměstnavatelé vytvářejí...děkuju Vám za čtení:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 482
  • Celková karma 13,30
  • Průměrná čtenost 827x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik