Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

U nás na zahradě se děje leccos, ale kýbl s popelem... jste skvělý. Já mám pro tyto případy JIP (menší klec), většinou pak zase odletí a já jsem šťastná. VámR^V

1 0
možnosti
MA

Zkuste začít u sebe. Co jste udělal proto, aby se tato příhoda znovu neodehrála?

0 1
možnosti
Foto

Pane Anderle, kdybyste svou jízlivou poznámku nepoložil s antipatií Vám zřejmě vlastní, tak bych takovou otázku přijal upřímněji.

Každopádně Vás mohu ujistit, že máme doma už drahné roky všechna skla do posledního okna hustě "zkrášlená" zavěšenými CD nosiči lesklou stranou ven. K tomu jsou některá ještě polepená siluetami letících ptáků v životní velikosti. Přesto občas vlivem událostí, které jsem zmínil v úvodu článku, dojde k nehodě. Nemáte vůbec tušení, jaké trauma mi přináší taková příhoda, nicméně mi podobně mrzí zloba, nenávist ale i netečnost v mezilidských vztazích. Žel bohu mnoho lidí výsadu člověka, coby myslícího tvora, používá čistě v sobeckém vztahu pouze ke svojí vlastní osobě.

Loučím se s Vámi pane Anderle.

0 0
možnosti
PK

Váš krásný čin popsaný v blogu mi částečně navrací víru,že tady žijí i slušní a hodní lidé, diky a karmaR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Cestu bytí vnímám jako člověk, který trpělivým sbíráním kamínků postupně skládá obraz mozaiky života ve všech jeho souvislostech. Mým životním mottem je „Žij a nechej žít.“ Krédem jsou pak pro mne stromy, které jsou nám všem ostatním živočichům nezištnými dárci životadárného kyslíku. Myslím, že se nám lidem z vyspělé části světa vytrácí ze života a mezilidských vztahů skromnost a pokora, kterou pak najednou zničehonic nalézáme ve chvílích, kdy je však už příliš pozdě cokoli vrátit zpátky.

Seznam rubrik