Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Topolánek něco říká, ale něco jiného dělal. Za něj byl rozpočet vždy deficitní.

A hlavně, v rozporu s jasným volebním slibem, přijal bez referenda Lisabonskou smlouvu.

0 2
možnosti
Foto

Jen když si přečtu tyto floskule Miloše Topolánka, tisíckrát omleté pravicovým tiskem, tak jasně vím, že tohoto politika volit nebudu. Je pro mně osobností natolik provázanou se skandály lobbistů, že mu nevěřím ani nos mezi očima. A budu raději volit akademické želé, ale mojí ještě lepší volbou je kariérní, korektně se vyjadřující diplomat P. Fisher. Pokud neprorazí do druhého kola a bude tam buď Topolánek, anebo Zeman, učiním vše, abych svým jediným hlasem zabrzdila volbu jedné z těchto dvou osobností. Pokud by tam ale byl Zeman a Topolánek, už bych nyní šla k volbám, protože minule jsem nevolila ani Schw. ani Zemana a zdravý rozum by mi pošuškal, že ačkoli je Zeman starý a částečně navázaný za lidi z okruhu Ruska, stále ještě svými názory reprezentuje mnohem více mnou uznávané a ctěné levicové hodnoty, jichž bychom se za žádnou cenu neměli vzdávat. Ačkoli jsou nyní pravicí a všemi možnými pisálky tak často znevažovány.

1 2
možnosti
Foto

Věřte mi, že Miloše Topolánka nebude volit nikdo:-), nicméně, pokud by vám něco pošuškal opravdu zdravý rozum, tak určitě ne to, abyste volila Zemana

1 1
možnosti

S autorem se asi shodnu, že volbou slušňáka, který souhlasí s vítáním uprchlíků bychom si zadělali na nekonečný problém do budoucna. Nejlepší volba ze současných kandidátů by byl Jiří Hynek, bohužel ho lidi neznají a médii není protěžován.

0 0
možnosti

Opravdu výborná představa o charakterových a managerských vlastnostech člověka, který mohl být dvě období uspěšným předsedou AV ČR. Opravdu znamenitá představa o rozhledu člověka Drahošova postavení a celoživotní činnost.

Zřejmě chybí křik o těch, kteří kradou, případně řeči o blbečcích či ostřejší hulvátství.

4 0
možnosti

... co dodat?? Toto jsou - BEZ PARDONU - slova MÉHO příštího presidenta R^!!

2 0
možnosti
Foto

Pan Topolánek je skvělý kandidát, zralý, rozumný a rozhodný. Pan Drahoš proti němu je jako vymydlený Gustáv Husák.

Kdo má strach z pana Topolánka mohl by vzít v úvahu, v jak těžkém postavení zvládal naše předsednictví v EU a jak výborně si vedl ! Zato pan Paroubek řádil tak nepříčetně, až ostudně schodil celou českou vládu v nejhorší době.

Za totalty se říkalo o naší zemi, že je smutná. Teď je naše země rozpačitá a bojácná.

1 1
možnosti
Foto

Já nemám strach z Topolánka samotného. Já mám jen strach z toho, že kandidatura Topolánka je vlastně pomocí Miloši Zemanovi. V prvním kole prezidentské volby sebere hlasy sebere hlasy ostatním kandidátů, ale Zemanovi ne. Takový Drahoš má šanci Zemana ve druhém kole volby porazit. Topolánek by však byl ve druhém kole volby proti Zemanovi zcela bez šancí - vytáhli by na něho všechny jeho minulé aféry jako přátelství s uvězněným Markem Dalíkem, Alešem Řebíčkem, výlet do Berlusconiho vily v Toskánsku atd.

2 1
možnosti
Foto

Mirek Topolánek je v prezidentské volbě naprosto bez šancí. A nezmění to ani nějaké oslavné články od členů ODS. Rv

3 5
možnosti
Foto

Bez šancí určitě není. Seznam těch, kdo jsou úplně bez šancí by byl delší a všichni to známe.

V podstatě Zeman, Drahoš, Topolánek, s vodřenýma ušima Horáček, ale po ztrátě podpory spíš ne a šmytec. Nikdo další šanci nemá, protože ten zbytek je bez šancí a pokud někdo z toho zbytku překročí 5%, budu celý večer pít nealkoholické pivo v míře obvyklé pro to alkoholické.

1 0
možnosti

Ústřední otázka zní - co vlastně od prezidenta ČR vůbec chceme ? Nabízí se neochvějný bijec Islamismu v čele naší nepřemožitelné armády, určovatel správného úhlu sklonění páteře , viz pomůcka prohlášení čtyř ústavních činitelů, či vykuřovač brouka Kůrovce. Pak je Miloš ideální. Případně chceme personu, která prakticky bez pravomocí zastřeší náš soudobý politický systém, kdy v jakékoliv době - v čele stojí jakákoliv vláda s premiérem. Nyní cca 60 % národa Miloše odmítá, viz průzkumy :-).

2 0
možnosti
Foto

Jak pravil jeden diskutér, se Zemanem je alespoň zábava.

0 1
možnosti
Foto

A57l10e55š 95M37e21r68t72a

19. 11. 2017 16:55

Jó, svěží vánek Topolánek je možná chlap s gulama, ale také pěkný šíbal, který už nám jasně ukazál jak se dovede postarat o sebe a své kámoše. Toho by snad mohl volit jen někdo s pokročilou sklerozou:-).

11 4
možnosti
Foto

Lidi mají krátkou paměť a Topolánek je fešák.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS